Huikea agilityn RiimTiim tulee taas!

Tämä on alustava tiedote seuraavasta RiimTiim-kaudesta. Edellisen kauden valmentajien kanssa on puhuttu, että mm. kauden jaksottamisen puolesta olisi järkevämpi aloittaa leirit loppukesästä 2022 ja pitää viimeinen leiri ennen juhannusta 2023. Leirejä tulee olemaan taas noin viisi, kuten edelliselläkin kaudella, mutta hiukan pidemmillä väleillä, koska kausi on pidempi.

RiimTiimiin voi hakea kaiken tasoiset koirat, ja kulunut kausi onkin saanut runsaasti kehuja. Luethan tarvittaessa lisätietoja viime keväältä: http://www.tamsk.com/agility/tampereen-seudun-koirakerhon-riimtiim-timanttisia-treeneja/

Leirien hinnoittelu ja leiriläisten määrä tulee pysymään suunnilleen samanlaisena kuin ensimmäisellä kaudella (150e tamskilaisille ja 165 euroa muille per viikonloppu).

Kauden 2023 alustava aikataulu:
– Valmentajien haku 2022 huhtikuun alussa, päävalmentaja ehkä jo vähän aiemmin
– Leiriläisten haku 2022 noin toukokuun puolivälissä
– Leiriläisten valinnat ennen juhannusta
– 1. leiri 2022 elokuussa
– 5. leiri 2023 touko-kesäkuussa

Koska seuraavan kauden alkuun on vielä aikaa vaikka miten paljon, päätettiin edellisen kauden valmentajien kanssa järjestää BONUSLEIRI 2.-3.4.2022 eli jo parin kuukauden kuluttua! Bonusleirille ensisijassa pääsevät mukaan viime kaudella mukana olleet, mutta hausta ilmoitellaan, jos vapaita paikkoja jää. Bonusleirille voi mahdollisesti tulla tutustumaan RiimTiimiin ja sen perusteella päättää jättääkö hakemuksen seuraavalle kaudelle!