Tampereen Seudun Koirakerhon RiimTiim – timanttisia treenejä

Mikä? Agilityn RiimTiim on leirikokonaisuus, jonka tarkoituksena on tarjota tavoitteellisille koirakoille suunnitelmallista kokonaisvaltaista valmennusta. Oletko jo kisannut ja kaipaatko systemaattisempaa valmennusta omien treeniesi lisäksi? Tai oletko ainakin haaveillut kisaamisesta ja lajin parissa kehittymisestä? Haluatko syventää osaamistasi? Haluatko kehittyä ja oppia uutta päästäksesi tavoitteisiisi? Kaipaatko lisätreeniä viikkotreenien oheen? 

Hae mukaan, jos vastasit ainakin johonkin kysymyksistä kyllä! Haku on avoinna 5.4.2021-17.4.2021. Alla lisätietoa hausta sekä tulevasta leirikokonaisuudesta.

Missä? Leiripaikkana toimii TamSKin oma koiraurheilukeskus Tampereen Niihamassa osoitteessa Luhtaantie 58. Leiripaikalla on käytössä sisäkentät, kesäkaudella ulkokentät, sisävessat sekä sosiaalitilat jääkaappeineen ja mikroineen. Sisällä hallissa on leirien aikana upouusi Saltexin kumirouhetäytteinen keinonurmi, joka asennetaan toukokuun alussa. Leiripaikkaa ympäröivät huikean hyvät metsäiset lenkkimaastot. Lisäksi on muutamalle mahdollisuus myös käyttää pientä korvausta vastaan sähköpistokepaikkaa matkailuautolle, asiasta sovittava erikseen.

Milloin? Leiripäiviä ja -viikonloppuja on luvassa yhteensä viisi vuoden 2021 aikana. Alustavat leirien ajankohdat ovat 30.5., 17.-18.7., 4.-5.9., 16.-17.10. ja 4.-5.12.2021. Lisäksi ennen ensimmäistä leiriä pidetään aloitustapaaminen pe 7.5. klo 18, tilanteen mukaan joko Tamskin hallilla tai etäyhteyksillä. Ensimmäisen leiripäivän hinta (sis. aloitustapaamisen) on Tamskin lisenssinhaltijoille 100 e ja muiden viikonloppujen hinta on 150e. Muun seuran lisenssillä vastaavat hinnat ovat 110 e ja 165 e. Hinta sisältää treenit ja huikean hienon tiimipaidan. Ruokailut ja tarvittaessa majoitus ovat omakustanteisia.

Mitä luvassa? Leirien päävalmentajana on Outi Leppänen, jonka lisäksi agilityn rata-, tekniikka- ja ohjaustreenejä pitävät Hanna Hyvärinen, Kaisa Jalava, Aurora Kuosa ja Anu Rantanen. Fysiikkavalmentajana on Tytti Käyhkö. Tamskilaisten tuttujen kasvojen lisäksi leireillä on mahdollisesti vierailevia valmentajia ja luennoitsijoita. Luvassa on siis monipuolisesti erilaisia agilitytreenejä, myös isolla kentällä, ja oppia jokaisen oman tarpeen mukaan, sekä muita agilitytaitoja tukevia treenejä ja luentoja. Jokaiselle tehdään myös oma treenisuunnitelma yhteistyössä valmentajien kanssa. Kaiken muun hyvän lisäksi saat varmasti myös uusia tuttuja.

Hakukriteerit? Mukaan voivat hakea niin arvokisoihin tähtäävät, kuin myös kisaamisesta haaveilevat koirakot, ja kaikki siltä väliltä. Pyrimme rakentamaan hakijoista mahdollisimman samantasoiset ryhmät. Meille tärkeintä on, että olet innostunut, valmis sitoutumaan leirikokonaisuuteen ja haluat kehittyä. Leirikokonaisuuteen valitaan yhteensä noin 20 koirakkoa. Leireille osallistuvan koiran tulee olla vähintään 12 kuukauden ikäinen ja koirakon tulee pystyä tekemään muutamien esteiden pituista ratatreeniä. Keppien ja/tai kontaktien osaaminen ei ole välttämätöntä.

Miten haen? Liitteenä lomake, joka hakijan tulee täyttää 5.-17.4.2021. Lomake tulee täyttää huolellisesti. Ennen sen täyttämistä tulee myös käydä tekemässä TamSKin hallissa 4.4.-17.4. välisenä aikana oleva ratapätkä ja liittää tästä treenistä videon linkki lomakkeelle. Jos olet tamskilainen ilman omatoimitreenioikeutta, ja et pääse viikkoryhmässä tekemään ratapätkää, olethan yhteydessä annika.salonen@tamsk.com mahdollisimman pian. Myös muissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä. Ohessa ratapiirustus, jotta treenin voi tehdä ja videoida myös muualla (ratapiirros tulee viim. 1.4.). Tamskin jäsenille lisätietoa treeniradasta löytyy jäsenten facebook-ryhmästä tai kysymällä. Luethan lomakkeelta ja ratapiirroksen yhteydestä videon lisäohjeet ja vastaat kysymyksiin huolellisesti. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille huhtikuun loppuun mennessä.

Linkki lomakkeelle:  https://forms.gle/MC88pkmaYuw2fBJP9

Linkki ratapiirrokseen ja kuvattavan treenin lisäohjeet: tässä kansiossa viimeistään 1.4.

Tutustu valmentajiin lukemalla heidän esittelynsä:  täältä.