Uusi jäsenrekisterijärjestelmä

TamSK on ottanut käyttöön uuden jäsenrekisterijärjestelmän, MyClubin. 

Kaikille jäsenille lähtee huomenna jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiin aktivointilinkki, jota kautta jokaisen tulisi aktivoida oma myclub -tilinsä. Myclubin kautta hoidetaan jatkossa koulutuksiin, kursseille ja kausiryhmiin ilmoittautuminen, joten oma tili tosiaan kannattaa aktivoida. Huomioikaa myös, että jäsennumerot tulevat tämän myötä muuttumaan, jatkossa niitä kuitenkin tarvitsee entistä vähemmän, koska ilmoittautuminen kursseille yms. hoidetaan suoraan myclubin kautta.

Myclubin kautta jäsen pääsee lisäksi hallinnoimaan omia tietojaan ja sieltä löytyy myös kaikki laskut (jäsenmaksulaskut, kurssilaskut, kausimaksujen laskut jne.). Laskut tulevat kyllä myös sähköpostiin, mutta jos se pääsee hukkumaan löytää sen tuolta näppärästi. Lisäksi voi tarkastaa, että onkohan se jäsenmaksulasku maksettu. Jäsenmaksulaskut lähtevät maanantaina 14.2.2022.

Myclub otetaan kevään aikana käyttöön asteittain ja ilmoitamme siitä Facebookissa TAMSK (vain jäsenille) -ryhmässä ja nettisivuilla (ja lisäksi laitamme järjestelmästä sähköpostia). Nyt ensimmäisessä vaiheessa Myclubin kautta hoidetaan 2022 jäsenmaksut, seuraavaksi erikoiskoulutukset ja kurssit ja lopuksi sitten kesäkauden kausiryhmät. Jos herää kysyttävää voit laittaa viestiä osoitteeseen myclub@tamsk.com. 

Jos arvelet, että jäsenrekisterissä on väärä sähköposti, laita heti viestiä jasensihteeri@tamsk.com, niin tarkastetaan, jotta viestit menevät perille.

TamSKin Myclub löytyy osoitteesta: tamsk.myclub.fi