"

Ulkokentät avataan 1.5. omatoimitreenaajille

Halli Oy:n hallitus on päättänyt, että ulkokentät avataan omatoimitreenaajille maanantaina 1.5.2020. Halli ja sosiaalitilat (myös vessat) pysyvät suljettuina vähintään 13.5. asti.

Omatoimitreenaamisen säännöt koronatilanteen ajan:

  • Kentällä* vain yhdestä taloudesta ihmisiä tai vain yksi henkilö kerrallaan kenttää kohden
  • Vain yhden tunnin varauksia – ei lyhyempiä eikä pidempiä
    • Yhdellä henkilöllä saa edelleen olla vain yksi tunnin varaus kerrallaan. Vuoron käytettyään voi varata uuden vuoron.
  • Omalle vuorolle saa saapua vasta 5 minuuttia varauksen alun jälkeen, ja kentältä tulee poistua 5 minuuttia ennen oman varauksen loppumista, ns. vaihtoaika on siten 10 minuuttia
  • Toukokuulle ei myydä kuukausikortteja seuran ulkopuolisille
  • Kentät tulee edelleen lanata oman vuoronsa päätteeksi

*) kenttä = yksi kolmesta ulkokentästä

Näillä säännöillä pyritään vähentämään ihmisten välisiä kontakteja korona-aikana. Sääntöjä muokataan tarvittaessa sen jälkeen, kun nähdään miten treenaaminen alkaa sujua.

Omatoimitreenioikeus on tiimiläisillä, hallituslaisilla, kouluttajilla, valmennusryhmäläisillä ja omatoimitreenioikeuden ostaneilla seuran jäsenillä.

TamSK ry on jo päättänyt kohtuullistaa talkoovelvoitteita kesäkaudelle, mutta tarkemmat määrät pystytään ilmoitamaan vasta, kun tiedetään milloin voidaan aloittaa kilpailujen järjestäminen.

Varauskalenteri

Varauskalenteri on päivitetty uuteen versioon, ja kaikille tiimiläisille ja kouluttajille on luotu uudet tunnukset. Vanha tunnus salasanoineen ei enää siis toimi, ja uudet salasanat on lähetetty sähköpostilla. Jos sinulla on ongelmia kirjautua sisään, ota yhteyttä tra (a) iki.fi

Omatoimitreenaajien ja valmennusryhmäläisten tulee täyttää alla olevasta linkistä lomake saadakseen tunnukset uuteen kalenteriin:
Omatoimitreenioikeudet kesäkaudelle 2020

Artikkelin kirjoittaja