Työryhmähaku: Viestinnän ja ilmapiirin parantaminen

TamSKille perustetaan loppuvuoden 2021 ajaksi työryhmä, joka pyrkii parantamaan seuran viestintää ja ilmapiiriä. Työryhmän vetäjänä toimii Mervi Leppäkorpi.

Työryhmään haetaan innokkaita jäseniä, jotka ovat hyviä kirjallisia viestijöitä, koska moni työryhmän tehtävistä sisältänee tiedotteiden ja ohjeiden tekemistä. Työryhmän tehtävissä on kuitenkin vain taivas rajana ja kukin jäsen saa tuoda omat ajatuksensa ja kehitysideansa pöydälle. Ryhmä toimii tiiminä, ja pitää aktiivisesti yhteyttä fb-ryhmän ja (etä)tapaamisten avulla, joten kenenkään ei tarvitse tehdä päätöksiä yksin.

Seuran muita tiimiläisiä osallistetaan kehitysprosesseihin siltä osin kuin kehitysideat koskettavat muita tiimejä. Työryhmään ovat tietenkin tervetulleita hakemaan varsinaisiksi jäseniksi myös tämän hetkiset tiimiläiset, jos on kiinnostunut tekemään enemmänkin kehitystyötä seurassa.

Tärkeimpänä vaatimuksena työryhmään hakemiselle on positiivinen asenne ja hyvät tiimityöskentelytaidot. Kirjoitathan siis hakemuksen ajatuksella, jotta se kuvastaa juuri sinun persoonallisuuttasi mahdollisimman hyvin.

Hae mukaan lomakkeella 15.8. mennessä. Työryhmä aloittaa toiminnan elokuun lopulla.

Työryhmän jäsenet saavat normaalit tiimiläisen edut siksi ajaksi, kun ovat työryhmän jäseniä: pienemmän talkoovelvoitteen ja ilmaisen ot-treenioikeuden.

Lisätietoja: mervi.leppakorpi (a) tamsk.com