Työryhmähaku: jäsenrekisteri- ja taloushallinnon järjestelmä

TamSK ry on uusimassa jäsenrekisteri- ja talouhallinnon järjestelmiään. Tarkoitus olisi ottaa uudet järjestelmät käyttöön vuoden 2022 alussa. Nyt haetaan innokkaita ja aktiivisia jäseniä määräaikaiseen työryhmään kartoittamaan näitä tarpeita. Työryhmän tarkoituksena on käydä läpi ja testata pääsääntöisesti erilaisia yhdistyksille tarkoitettuja jäsenrekisterijärjestelmiä ja pyrkiä niistä löytämään toimivin ratkaisu seuran tarpeisiin. Samalla kartoitetaan uutta taloushallinnon sähköistä järjestelmää, mutta tämä riippuu pitkälti jäsenrekisterijärjestelmän integraatiomahdollisuuksista.

Ehdottomasti plussaa olisi, että työryhmän jäsenet olisivat aiemmin olleet tekemisissä seuratasolla jäsenrekisterijärjestelmien kanssa, mutta pääasia on, että on kiinnostusta näitä kartoittaa ja etsiä meille se paras vaihtoehto!

Työryhmän vetäjänä toimii Laura Karppinen ja se on määräaikainen 31.12.2021 saakka. Koska aikataulu on melko tiivis, toivotaan, että työryhmän jäsenillä on nyt marras-joulukuussa aikaa panostaa tähän. Palavereita tulee olemaan varmastikin useamman kerran kuukaudessa ja lisäksi perustetaan facebook-ryhmä asioiden läpikäymiseen. Työryhmäläiset ovat osa hallintotiimiä ja heille kuuluu normaalit tiimiedut, kuten ot-oikeudet.

Vapaamuotoiset hakemukset 31.10. mennessä osoitteeseen laura.karppinen@tamsk.com. Työryhmä valitaan/vahvistetaan 1.11. pidettävässä hallituksen kokouksessa, jotta päästään heti hommiin. Näin ollen myös tiimietuudet ovat käytössä 1.11. alkaen.