Tiinamari Harjulan vireenhallintakoulutus 19.8.2022 klo.17.30-19

Tiinamari Harjula tulee kouluttamaan Tamskille vireasioita keskittyen pääasiassa matalavireisiin agilitykoiriin.

Virekoulutuksen treenit muokataan koirakon ongelmien ympärille ja tarvittavia esteitä on käytettävissä koulutuksessa. Mikäli matalavireisiä koiria ei ilmoittaudu mukaan, on mahdollista osallistua myös korkeavireisten koirien kanssa. Viretreenien alussa Tiinamari pohjustaa aihetta noin 15 minuutin yhteisellä luento-osuudella, jonka jälkeen jokaisella koirakolla on 15 min omaa aikaa käytettävissään juuri omaan ongelmaan pureutumiseksi.

Ryhmään otetaan mukaan viisi koirakkoa. Kurssille valittuja tiedotetaan erikseen sähköpostitse.

Huom.! Lisää ilmoittautumisen yhteydessä ”Lisätietoja”-kenttään tarkempi kuvaus vireenhallintahaasteistanne.

Koulutuksen hinta on 29€. Kuunteluoppilaspaikka 5€.

Ilmoittautuminen on auki heti. Lisätiedot: paula.alanko@tamsk.com

Koirakkopaikalle ilmoittautuminen.

Kuuntelupaikalle ilmoittautuminen.

Kouluttajan esittely:

Olen Tiinamari Harjula, koiraurheilija ja valmentaja, jonka lajivalikoimaan kuuluu agility, hoopers sekä vetolajit.

Valmentajana keskityn ensisijaisesti koirakon mielentilaan ja siihen, että se olisi optimaalinen oppimiselle. Tämän päälle on hyvä rakentaa mm. irtoamista, vauhtia, koiran taitoja, esteosaamista ja toki säätää myös viretila sopivaksi.

Koen, että suurin vahvuuteni on etenkin paineongelmien kanssa kamppailevat koirakot, joiden kanssa tulee kaikista eniten työskenneltyä. Myös herkät, motivoinnin kanssa kamppailevat sekä häiriöherkät koirat ovat suuri mielenkiinnon kohteeni. 

Nykyinen laumani koostuu mudi Vekusta, papillon Islasta sekä bordercollie Uppiksesta. Kaikkien kanssa tulee treenattua tavoitteellisesti agilityä sekä hoopersia.

Oma tapani tehdä agilityä on sekoitus ohjaustekniikkaa, suullisia, iloa ja vauhtia. Treenaan paljon mm. lähetyksiä sekä kävelyagilityä, joilla vahvistan koirieni esteosaamista, itsevarmuutta sekä omaa moottoria.

Hoopersissa keskiössä on koiran itsevarmuus ja taidot. Rakastan taitojen rakentamista ja sitä, että pääsen kokeilemaan niitä myös ratatyöskentelyssä.