Tiimihaku agilityn koulutustiimiin

Agilityn koulutustiimiin kaivataan aktiivista tyyppiä järjestämään meille seuraan AVA-kursseja sekä tämän ohella miettimään, miten valmentajien kouluttautumisesta pystytään huolehtimaan tiettyjen raamien puitteissa. Valmentajien koulutus tulee olemaan vastuualueesi. Kurssien ja koulutusten järjestäminen vaatii muun muassa kyselyjä sopivilta kouluttajilta, aikataulujen ja muiden käytännön juttujen sopimista, tarvittaessa tilavarauksia ja kurssien hinnoittelua ja hakemista agilityliiton kanavissa. Lisäksi tuo muu valmentajien kouluttaminen vaatii hieman ideointia, ja toki myös näiden ideoiden toteutusta vastaavalla tavalla.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot agility-, valmennus- ja muusta hiukankin aihetta tukevasta osaamisestasi ja erityisesti kiinnostuksestasi. Plussaa jos google driven (sheets, docs, forms, gmail) pyörittely on tuttua ja pystyt jäsentelemään saamaasi tietoa selkeästi. Tiimin yhteydenpito hoituu googlen palvelujen lisäksi facebookin avulla, joten olethan myös siellä. Tukea tehtävässä saat koulutustiimiltä. Valmentajien koulutusvastaava saa normaalit tiimiläisen edut käyttöönsä.

Tuu messiin! Lähetä hakemuksesi sähköpostilla jenni.nurmi@tamsk.com ihan viimeistään sunnuntaina 20.2.2022. Samasta osoitteesta voi myös kysyä tarvittaessa lisätietoja.