Tiimihaku agilityn koulutustiimiin: hoopers-vastaava

Ilmoitusta muokattu 22.3.2022 hakuajan ja hieman kriterien osalta.

Nyt olisi luvassa jotakin ihan uutta, sillä agilityn koulutustiimiin haetaan ihan ensimmäistä Hoopers-vastaavaa! Olisitko se sinä?

Hoopers-vastaavan tehtävät ovat varmasti melko monipuolisia, sillä laji on vasta kehittymässä. Ensimmäisinä tehtävinäsi olisi miettiä, miten saadaan TamSKille uusia innokkaita kouluttamaan uutta lajia muille, jotta saadaan kursseja ja ryhmiä myös tähän uuteen lajiin. Jonkinlaisen ryhmätoiminnan käynnistelyn ohessa/jälkeen voisi olla ajankohtaista selvittää esimerkiksi uusien esteiden tarvetta, ekoja episjärjestelyjä ja ulkopuolisten koulutusten hankkimista. Ja ylipäätään seurata lajin kehittymistä, ja suunnitella lajin tulevaisuutta omassa seurassa.

Tehtävään haetaan nyt aluksi yhtä henkilöä, mutta jos toiminta lajin parissa vaikuttaa kasvavan, saat myöhemmin toisen vastaavan kaveriksesi. Ennen sitä saat tukea lajia jo harrastavilta/kouluttavilta seuralaisilta, muilta agilityn koulutustiimissä, ja varmasti myös muiden tiimien jäseniltä tarvitsemissasi asioissa.

Kiinnostus perehtyä uuteen lajiin ja sen harrastajien tarpeisiin on hakijan ominaisuuksista ehkä tärkein. Plussaa, jos Googlen työkalut (gmail, drive, sheets…) tai WordPress ovat tuttuja edes jollain tasolla. Olethan myös facebookissa, sillä valtaosa tiimin sisäisestä viestinnästä on siellä. Lisäksi olisi hyvä, jos pystyt viestimään sujuvasti eri osapuolille ja saamaan asioita eteenpäin. Tehtävä on uusi, joten varsinaista perehdytystä itse tehtävään ei ole tarjolla, mutta toki seuran ja tiimin yleiset asiat, järjestelmät ja toimintatavat esitellään: pääset tekemään tehtävästä oman näköisesi. Vaikka itsenäisiäkin ratkaisuja pitää pystyä tekemään, yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä. Hoopers-vastaavalle kuuluu normaalit tiimiläisen edut.

Jos kiinnostuit, niin laitahan sähköpostia otsikolla “Hoopers-vastaava” osoitteeseen jenni.nurmi (a) tamsk.com viimeistään 17.3.2022. Valinnoista ilmoitetaan hallituksen kokouksen jälkeen viikolla 12.