Tiimihaku agilityn koulutustiimiin: Alkeiskurssi- ja RiimTiim-vastaavat

Haluaisitko osallistua seuran agilitytoiminnan kehittämiseen?

Agilityn koulutustiimiin vapautuu loppukesästä alkeiskurssivastaavan paikka sekä uutena RiimTiimistä vastaavan paikka. Molemmille vastaaville kuuluu normaalit tiimiläisen edut. Arvostamme sitoutumista toimintaan pidemmäksi kuin yhden tai parin kauden ajaksi. Etua on myös WordPressin ja Googlen palvelujen aiemmasta käyttökokemuksesta, sillä tiimeillä on nykyään käytössä Google Drive, ja vastaavan työ sisältää lomakkeiden, taulukoiden, tekstien ja sähköpostien pyörittelyä. Tarvittaessa toki näiden käyttöön opetetaan. Olethan myös facebookissa, sillä valtaosa tiimin sisäisestä viestinnästä on siellä. Kumpaankaan tehtävään ei edellytetä laajaa lajiosaamista, vaan ensisijassa tiimiläisen tulee olla luotettava ja omat hommansa ajallaan hoitava, toki huomioiden se, että vapaaehtoistöitä tehdään muun elämän ohella. Lajiosaamisesta voi toki myös olla hyötyä, jos on intoa kehittää toimenkuvaa haluamaansa suuntaan.

Alkeiskurssivastaavan päätoimi on huolehtia agilityn alkeis- ja pohjataitokurssien käytännön järjestelyistä: hankkia kouluttajat, tarvittaessa auttaa heitä, järjestää haku ja karsintatilaisuus. Alkeiskurssivastaavan työmäärä painottuu kolmelle eri jaksolle, sillä alkeis- ja pohjataitokursseja on pyritty aloittamaan kesäkauden alussa, talvikauden alussa ja tammi-/helmikuussa. Näiden lisäksi tulee olla aktiivinen tiimin suuntaan ja hoitaa yksittäiset kursseihin liittyvät sähköpostikyselyt. Syksyn alkeiskurssien järjestelyssä uuden vastaavan tukena on vielä edellinen alkeiskurssivastaavamme, jotta homman oppiminen sujuu mahdollisimman jouhevasti. Jatkossakin sinulla on tiimin tuki mukana. Vaikka itsenäisiäkin ratkaisuja pitää pystyä tekemään, yksin ei kuitenkaan tarvitse jäädä.

RiimTiimistä vastaavan tehtävä on uusi ja varsinkin ensimmäisellä kaudella varsin monipuolinen, jotta saamme ensimmäiselle onnistuneelle RiimTiimille jatkoa tulevina kausina. RiimTiimin vastaava järjestää päävalmentajan haun ja valmentajien haut, miettii valmentajasopimukset ja tekee yhteistyötä päävalmentajan kanssa RiimTiimin kauden aikana, esimerkiksi auttaen kalenterivarauksissa ja RiimTiimin tiedotettavissa asioissa. Vastaava toimii yhteyshenkilönä päävalmentajan/valmentajien ja koulutustiimin/hallituksen välillä. Tehtävässä saa tukea ainakin allekirjottaneelta, varmasti myös tarvittaessa muilta.

Jos kiinnostuit, niin laitahan sähköpostia otsikolla “Alkeiskurssivastaava” tai “RiimTiim-vastaava” osoitteeseen jenni.nurmi@tamsk.com viimeistään tiistaina 2.8.2022. Kerrothan vapaamuotoisesti itsestäsi ja ajatuksistasi sekä osaamisestasi hakemasi tehtävän osalta. Valinnoista ilmoitetaan hakijoille hallituksen kokouksen jälkeen eli viikolla 32.