TamSKilaisille menestystä JSP SM-kisoissa

18.-19.6. kisattiin Kuopiossa Koiramekassa vuoden 2021 JSP SM-kisat. Lauantaina kisasivat seniorit ja sieltä TamSKilaisille yksi Suomen mestaruus ja yksi SM-pronssi 50-59 vuotiaiden ikäsarjassa. Sunnuntaina vuorossa olivat parakisaajat ja juniorit. TamSKilaiset juniorit näyttivät taas mistä heidät on tehty ja kotiin tuomisina kaksi Suomen mestaruutta, kaksi SM-hopeaa ja ja kaksi SM-pronssia! Lisäksi nähtiin muita upeita suorituksia TamSKilaisilta yhteistulosten kymppisakkiin sekä yksittäisiltä radoilta. Kaikki tulokset löytyvät täältä.

Seniorit 50-59-vuotiaat:
SM kultaa Tuija Laurila ja Stig (minit)
SM pronssia Kati Rouhento ja Seela (medit)

Juniorit 15-18-vuotiaat:
SM kultaa Tytti Vehkalahti ja Touho (pikkuminit)
SM kultaa Tytti Vehkalahti ja Sisu (medit)
SM hopeaa Tytti Vehkalahti ja Jäyhä (pikkuminit)
SM hopeaa Roosa Salo ja Luna (minit)
SM pronssia Silja Tiilikainen ja Emma (pikkuminit)
SM pronssia Silja Tiilikainen ja Dara (maksit)

Lisäksi kymppisakkiin yhteistuloksissa yltivät senioreissa 50-59-vuotiaissa Tommi Raita-aho ja Böödi (5. pikkumaksit), Heikki Pälä ja Niilo (9. pikkumaksit) sekä Marja Reunanen ja Aune (10. pikkumaksit). Junioreissa 15-18-vuotiaiden sarjassa kymppisakissa olivat hienosti Tytti Vehkalahti ja Eppu (4. medit), Monica Kork ja Beca (4. maksit) sekä Silja Tiilikainen ja Miina (7. maksit).

TamSK onnittelee isosti menestyneitä ja kaikkia ratoihinsa tyytyväisiä! On meillä vaan huikean hienoja JSP-kisaajia!

TamSKin 15-18-vuotiaat juniorit:
Vasemmalla Santra Keskinen ja Frodo (minien agilityradan 2. sija) ja Roosa Salo ja Luna (SM-hopeaa minit). Keskellä Tytti Vehkalahti Sisun (SM-kultaa medit), Touhon (SM-kultaa pikkuminit) ja Jäyhän (SM-hopeaa pikkuminit) kanssa. Oikealla Silja Tiilikainen Emman (SM-pronssia pikkuminit), Daran (SM-pronssia maksit) ja Miinan (SM 7. maksit) kanssa.