TamSKilaisille upeaa menestystä alkukesän agilityn arvokisoissa!

Kevään ja alkukesän aikana on kisattu ahkerasti agilityn arvokisoissa. TamSKilaiset ovat menestyneet upeasti sekä ulkomailla että kotimaan arvokisoissa!

Toukuussa 19.-22.5. kisattiin World Agility Open Championship -kilpailut Hollannissa. TamSKilaisilla oli kisoissa hieno edustus ja myös mitaleita tuli kotiinviemiseksi.
World junior open championship kultaa (600): Silja Tiilikainen ja Dara
World junior open championship kultaa (300): Tytti Vehkalahti ja Sisu
World junior open championship pronssia (400): Tytti Vehkalahti ja Eppu

TamSKin upea WAO-edustus. Vasemmalta Silja Tiilikainen ja Dara, Einari Pekka ja Doukki & Papu, Tytti Vehkalahti ja Sisu & Eppu sekä Tommi Raita-aho ja Böödi.

Seuraavana viikonloppuna (27.-29.5.) kisattiin TamSKin omalla hallilla maajoukkuekarsinnoissa paikoista sekä MM-kisoihin että PM-kisoihin. Lähtölistoilla oli runsas joukko TamSKilaisia ja hienoja ratoja nähtiin läpi viikonlopun. TamSKin Milja Haapamäki ja Kreppi (medit) lunastivat upeasti paikan sekä MM-kisoihin (joukkuepaikka) että PM-kisoihin (yksilö- ja joukkuepaikka). Lisäksi Tero Sarkola ja Ässä (maksit) lunastivat paikan PM-kisoihin. Ihan huikeaa saada TamSKilaisia koirakoita kansainvälisiin arvokisoihin ja vieläpä MM-joukkueeseen! Kaikki yhteistulokset täältä.

5.6. kisattiin Pohjois-Hämeen Kennelpiirin piirinmestaruuksista ja TamSKilaiset olivat jopa musertavan kovia! Joukkueissa mitaleita tuli kaikista muista kokoluokista paitsi mineistä; Pikkuminit: kultaa ja hopeaa, medit: hopeaa ja pronssia, pikkumaksit: kultaa ja pronssia sekä maksit: hopeaa ja pronssia. Myös yksilöissä TamSKilaiset kahmivat mitaleja. Upeaa menestystä siis kaiken kaikkiaan. Kaikki tulokset täältä.
Pikkuminit: 1. Paula Lohiniva ja Esme, 2. Aurora Kuosa ja Debbie, 3. Einari Pekkala ja Doukki
Minit: Anu Kylvén ja Lio, 2. Tytti Vehkalahti ja Syke (Juniori PiirM1)
Medit: 2. Tytti Vehkalahti ja Sisu (Juniori PiirM1), 3. Milja Haapamäki ja Kreppi
Pikkumaksit: 1. Juulia Savolainen ja Crash, 2. Tommi Raita-aho ja Böödi, 3. Maarit Valkeejärvi ja Una
Maksit: 1. Harri Nurmi ja Veera, 2. Silja Tiilikainen ja Dara

Kesäkuusssa kisattiin 18.-19.6. Agilityn JSP SM-kisoissa (juniori, seniori ja para) Hämeenlinnassa. Myös täällä oli vahva edustus TamSKilaisia mukana! Viikonlopun aikana nähtiin hienoja ratoja ja mitalisadetta oli tarjolla myös näistä arvokisoista! Lauantain kaikki tulokset löytyvät täältä (seniorit) ja sunnuntain täältä (junnut ja parat).
SM-kultaa 60+: Tarja Tiainen ja Ninja (pikkuminit)
SM-kultaa juniorit 15-18 v.: Tytti Vehkalahti ja Sisu (medit)
SM-kultaa juniorit 15-18 v.: Tytti Vehkalahti ja Armi (pikkumaksit)
SM-hopeaa juniorit 15-18 v.: Tytti Vehkalahti ja Fani (pikkumaksit)

Suomen Mestarit 60+ sarjassa: Tarja Tiainen ja Ninja


TamSK onnittelee kaikkia menestyksestä! Mitähän tämä kesä vielä tuokaan tullessaan tulevien arvokisojen osalta!