TamSK-hallin säännöt 29.3. alkaen

päivitys 11.5.: 12.5.-1.6. välillä AVIn ohjeiden mukaan henkilörajoitus 50 hlö. Palataan normaaliin ryhmätoimintaan alla olevin poikkeuksin.

päivitys 29.4.: 1.-16.5. välillä henkilörajoitus max 5 hlö / kenttä. Rataantutustumisissa saa olla 5 hlö + kouluttaja / kenttä. Ko. rajoitukset voimassa sekä ulko- että sisäkentillä.

päivitys 20.4.: Kesäkaudella (26.4. alkaen) ei ole käytössä viikkoratoja sisäkentillä 4 ja 5 sekä ulkokentällä 2. Näillä kentillä esteiden paikkoja saa muuttaa. Sisä- ja ulkokentällä 3 on viikkorata, jota ei saa muuttaa. Rata pysyy samana 2 viikkoa, ja rakennetaan aina tiistaisin. Henkilömäärärajoitukset pysyvät max 3 hlö / kenttä ainakin 30.4. asti.

Hallilla jatketaan normaalitoimintaa 29.3.2021 alkaen lähes samoilla säännöillä kuin 2.12.2020 – 7.3.2021. Kenttäjaossa siis palataan myös normaaliin viiteen kenttään.

Lihavoituna muutokset aiempiin sääntöihin (päivitetty 11.5.):

  • Oireisena ei saa tulla hallille.
  • Maski suositus hallissa rataantutustumisen aikana. Turvaväleistä huolehdittava.
  • Huolehdittava käsihygieniasta.
  • Ryhmän kaikkien jäsenten tulee olla ulkona hallista ennen kuin treeniaika on ohi.
  • Seuraava ryhmä/treenaaja ei tule halliin etuajassa.
  • Kentälle 3 kulku vessakäytävän ovesta.
  • Vältä ylimääräistä oleskelua hallissa tai kulkemista toisten kenttien odotusalueen läpi. Vessaan saa kulkea sisäkautta.
  • Kanttiinissa saa olla korkeintaan 50 henkilöä, maskipakko kanttiinissa.
  • Agilityratoja ei saa muuttaa sisä- ja ulkokentällä 3. Rata vaihdetaan kahden viikon välein. Ratapiirros julkaistaan jäsenten Facebook-ryhmässä, sekä numeroimattomana täällä.

Päätöksessään TamSK ry:n ja TamSK Koirahalli Oy:n hallitukset nojaavat Aluehallintoviraston vastaukseen ”Miten sulkemispäätös vaikuttaa isoihin urheilutiloihin, kuten urheiluhalleihin?”:

[…] Urheiluhalleissa voi olla useita eri tiloja eri asiakas- ja osallistujapiireille, kuten tenniskenttiä, padelkenttiä, squashkenttiä, sulkapallokenttiä, kuntosali jne. Eri asiakas- ja osallistujapiirille suunnattuihin erillisiin sisätiloihin sovelletaan jokaiseen omaa 10 hengen rajoitustaan. Jotta tätä erillistä 10 hengen rajoitusta eri tiloihin voi soveltaa, tulee tilojen kuitenkin olla selvästi erillisiä ja kontaktit eri tilojen käyttäjien kesken tulee pystyä tosiasiallisesti välttämään. […]

TamSK-hallissa on todistettavasti pystytty jakamaan halli kolmeen täysin toisistaan erillään toimivaan kokonaisuuteen (kentät 1 ja 2, kenttä 3, kentät 4 ja 5). Näiden tilojen käyttäjien väliset kontaktit pystytään tosiasiallisesti välttämään, joten jokaiseen näistä tiloista voidaan soveltaa omaa henkilörajoitustaan.

Ilmoitettuja sääntöjä muokataan tarvittaessa. Tarkistathan voimassaolevat säännöt säännöllisesti TamSKin nettisivuilta.

TamSK ry:n ja TamSK Koirahalli Oy:n hallitusten puolesta,
Mervi Leppäkorpi
sihteeri (a) tamsk.com