TamSK agilityn SM-joukkuehaku 2022

SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 27.-28.8.2022. Yksilökilpailut kisataan lauantaina 27.8. ja joukkuekilpailu sunnuntaina 28.8.2022.

TamSK lähettää agilityn SM-kilpailuihin joukkueen kaikista viidestä kokoluokasta. Joukkue muodostuu 3-5 koirakosta, joista korkeintaan 4 koirakkoa suorittaa yhden radan. Joukkueen tulee muodostua kolmosluokassa kisaavista koirakoista. 

Haku joukkueisiin tapahtuu tällä lomakkeella. Joukkuehaku päättyy 26.7.2022. Päätökset joukkueista tehdään viimeistään heinäkuun loppuun mennessä.

Huomioithan, että TamSKin lisenssillä kisaavalla koirakolla on ensisijainen velvollisuus edustaa TamSKia. Lisenssiseuran luvalla jäsen voi edustaa toista SAGI:n jäsenseuraa. Edustussiirto on mahdollista rotujärjestön, rotuyhdistyksen tai rotukerhon joukkueeseen sen rotuisella koiralla, jota kyseinen jäsenyhdistys edustaa ja lisenssinhaltija on seuran jäsen. Mikäli ei tule valituksi TamSKin joukkueeseen, koirakko voi hakuajan jälkeen anoa hallitukselta oikeutta edustaa muuta seuraa joukkuekilpailussa. Anomus lähetetään seuran sihteerille <sihteeri (a) tamsk.com>. 

Joukkueen suoritus muodostuu karsintaradasta (hyppyrata) ja mahdollisesta finaaliradasta (agilityrata). ns. varakoirakko voi olla eri koirakko hyppy- ja agilityradalla. Sekä hyppy- että agilityradalta lasketaan kolmen parhaan koiran tulokset yhteen. Voittajan määrittää yhteistulos mainituilta radoilta. Finaaliin pääsee 6 parasta joukkuetta pikkumineistä ja muista kokoluokista 10 parasta joukkuetta.

Joukkueisiin valitaan ensisijaisesti yksilökisojen osallistumiskriteerit täyttäviä koirakoita!

Koirakon pitää olla saavuttanut 1.8.2021-31.7.2022 välisenä aikana vähintään kahdeksan (8) nollaa sisältäen tuplanollan (agi+agi tai agi+hyp); nollatuloksista maksimissaan neljä (4) saa olla hyppyradalta. Tulokset on oltava vähintään kolmelta (3) eri tuomarilta. Osallistumisoikeuden SM-yksilökilpailuun saa myös vuoden 2021 yksilö-suomenmestari ja vuoden 2022 yksilö-piirinmestari nollatuloksella.

Joukkuehaku

TamSK joukkueet valitaan SAGIn rankingin mukaan painottaen niitä, keillä on osallistumisoikeus yksilö-sm-kisaan. Ranking katkeaa 24.7.2022. Tuo on siis viimeinen päivä, jolta tuloksia joukkuehakemukseen huomioidaan. Joukkueeseen valitaan viisi (5) koirakkoa, joista joukkue sopii (tarvittaessa äänestää) suorittajat karsintaradalle (hyppyradalle) keskenään. Finaalissa (agiradalla) juoksee ensisijaisesti valintojen neljä (4) parasta koirakkoa.

Joukkueessa voi kisata eri kokoluokassa kuin yksilökilpailussa. Pikkuluokissa voidaan huomioida joko pikkuluokan tai isomman kokoluokan ranking-pisteet.