Seuramme agilitykouluttajien ja -valmentajien kartoitus 12/2020

Oletko seuran nykyinen tai mahdollisesti tuleva agilityn kouluttaja/valmentaja?

Liitteenä kysely, jonka tavoitteena on päästä kartalle siitä, minkä verran agilityn koulutus/valmennusosaamista seurastamme löytyy. Toivomme vastauksia jokaiselta, joka tällä hetkellä kouluttaa/valmentaa seurassa aktiivisesti, tai edes silloin tällöin, jokaiselta kouluttamisesta/valmentamisesta kiinnostuneelta tai siitä haaveilevalta seuralaiselta. Vastaathan kyselyyn, jos agilityn kouluttaminen/valmentaminen millään lailla liittyy sinuun ja olet Tampereen seudun koirakerhon jäsen. Kyselyn perusteella lähdemme suunnittelemaan mm. ensi vuoden AVA-kursseja, ja saamme apua ryhmätoiminnan kehittämiseen ensi syksylle.

Koulutustiimi kiittää jokaista vastaajaa lämpimästi! Kouluttajat/valmentajat ovat tärkein voimavara, jonka avulla saamme seuratoimintaa kehittymään, ja nyt pitäisi tietää tämän hetken taso, josta lähdetään kunkin osaamisen ja kiinnostusten mukaan toivottavasti kehittämään asioita eteenpäin. Yhdessä, ja kaikille meille, eikös vaan? 🙂

Tästä kyselyyn: https://forms.gle/W7VqveteJF9x1f7SA

Kysely on avoinna joulun yli 27.12.2020 asti, mutta vastaathan mahdollisimman pian, ettei asia unohdu. Kyselyyn vastaamiseen ei pitäisi mennä kuin pieni hetki.

Mahdolliset kysymykset voi osoittaa allekirjoittaneelle sähköpostitse etunimi.sukunimi@tamsk.com