"

Sanni Kariniemi kouluttaa agilityä su 8.3.2020

Ratatreeni kaiken tasoisille koirakoille; suorittavissa myös kontaktiton möllirata

Treeniaika on noin 20 min / koirakko (eli 2 * 10 min). Treeni tehdään neljän koirakon ryhmissä, jolla on yhteinen rataankävely. Ensimmäisen ryhmän osallistujat osallistuvat radanrakennukseen, viimeisen ryhmän osallistujat purkavat radan.

Treenit ovat sunnuntaina 8.3 klo 9:30 – 17:30 Tamskin hallissa kentillä 4-5. Radanrakennus alkaa ennen klo 9.

Treenin hinta: 58 euroa/koirakko

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 16.2 klo 12.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOauB5jIfPNFFXVd8GiwlIzDXiTJu7alCnnHjyntGmCUFCHw/viewform?usp=pp_url

Sannin esittely

  • Olen treenannut ja kilpaillut agilitya 20 vuotta useiden hyvin erilaisten koirien kanssa ja sinä aikana ehtinyt kokeilla ja oppia kantapään kautta sekä lajiin että koiran kouluttamiseen liittyviä asioita. Maajoukkuetasolla paras saavutukseni on yksilö MM-pronssi 2016.
  • Mielestäni laji on viime vuosina kehittynyt valtavin harppauksin ja pysyäkseen mukana menossa täytyy koko ajan kehittää sekä koiran taitoja että omaa tekemistään. Pyrin kouluttamaan koiristani itsenäisiä, itsevarmoja ja silti ohjaukselle ja kuuntelulle herkkiä, aina omaa parastaan antavia harrastuskavereita. Panostan suullisten vihjeiden opettamiseen, mutta ratasuorituksen aikana yritän silti aina parhaani mukaan myös ohjata tehtävät koiralleni siten, että sillä on verbaalisen vihjeen lisäksi myös ohjauksen tuki. Nautin vauhdikkaasta ja tavallaan yksinkertaisesta agilitysta, jossa on koiralle selkeät linjat edetä, ja mahdolliset haasteet tulevat nimenomaan vauhdin kautta. Harjoitukseni testaavat yleensä koiran itsenäisiä taitoja, kykyä kuunnella ohjausvihjeitä ja ohjaajan uskallusta liikkua rohkeasti.

Artikkelin kirjoittaja