Rally-toko epikset 30.4.2022

Järjestämme rally-tokon epäviralliset kilpailut tukeaksemme yhdistyksemme WAO (World Agility Open) -kisoihin lähteviä koirakoita.

Epiksissä kisataan kaikissa luokissa ALO-MES. Halutessaan koirakko voi osallistua mihin tahansa luokkaan riippumatta koirakon virallisten kilpailuiden luokkatasosta. Kuitenkin osallistuessaan epiksissä virallista luokkatasoaan alempaan luokkaan koirakon saamaa tulosta ei huomioida luokkasijoituksia jaettaessa.

Episten luokkajärjestys on ALO, AVO, VOI, MES. ALO luokka alkaa klo 10. Osallistujamäärä on rajoitettu, max 60 koirakkoa. MES ja VOI luokissa tuomarina toimii Ruusa Eloniemi, AVO ja ALO luokat tuomaroi Elli Riihinen.

Epiksiin voi ostaa myös virtuaalistartteja, mikä on kiva tapa tukea WAO-lähtijöitä, vaikka ei itse pääsisikään rally-epiksiin paikan päälle kisailemaan. Virtuaalistarttien hankkineiden kesken arvotaan kaksi kappaletta 45 min rally-tokon yksäreitä, joissa kouluttajana toimii vuoden 2021 rally-tokon SM-kisojen pronssimitalisti Jenni Mansikkala (yksärit soveltuvat ihan kaiken tasoisille harrastajille). Yksi virtuaalistartti on yksi arpa.

Epiksiin ilmoittaudutaan lomakkeella. Ilmoittautuminen on avoin TamSKin jäsenille 4.4. – 11.4. ja kaikille 12.4.-20.4. Huom!! Etuajassa tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!
Osallistumismaksu on 12 euroa. Virtuaalistartin hinta 6 euroa /ensimmäinen osallistuminen ja 5 euroa /seuraavat osallistumiset (eli esim. kaksi virtuaalistarttia on 11 e, kolme virtuaalistarttia 16 e, jne.).
ILMOITTAUTUMISLOMAKE

Episten tuotot menevät WAO-kilpailijoiden hyväksi. WAO on agilityn avoin maailmanmestaruuskilpailu, johon valittiin Suomen joukkue erillisissä karsinnoissa. Näissä karsinnoissa mukaan pääsi yhteensä 3 TamSKilaista (Einari Pekkala, Tytti Vehkalahti (junnu), Silja Tiilikainen (junnu)). Vuoden 2022 WAO järjestetään toukokuussa Hollannissa. Matka on täysin omakustanteinen.