"

Kuukausikortti uudistuu

Omatoimitreenaamisen TamSK:n hallillla ilman lisävelvoitteita mahdollistava kuukausikortti uudistuu 1.12.2020 alkaen. Jatkossa kuukausikortin ostaneet pääsevät varaamaan kuluvalle päivälle treeniaikaa (enintään tunnin kerrallaan) varauskalenterimme kautta. Tällä kovasti toivotulla uudistuksella vältytään treenien päällekkäisyyksiltä.

Edellinen muutos lisää vapaaehtoisvoimin tehtävää manuaalityötä, mitä helpottaaksemme kuukausikortit myydään jatkossa kalenterikuukausittain. Tilaathan kortin viimeistään viisi arkipäivää ennen kuunvaihdetta, mikäli haluat treenioikeuden voimaan koko seuraavalle alkavalle kuukaudelle! Voit tilata kortin jatkossakin myös kuluvalle kuukaudelle, mutta huomioithan, että kortti on voimassa kalenterikuukauden ja tulee voimaan viimeistään viiden arkipäivän kuluttua tilauksestasi.

Otamme samassa yhteydessä käyttöön lomakkeen kuukausikortin ostamiseen, joka löytyy täältä. Lomake vähentää lisätietojen kysymistä sähköpostitse ja siten nopeuttaa tilausten käsittelyä.

Lisää kuukausikortista löydät täältä. Kysy tarvittaessa lisää sähköpostitse myynti@tamsk.com

Olethan yhteydessä, mikäli olet ostanut kuukausikortin marraskuussa ja siten jo maksanut osan joulukuusta ja haluaisit treenata joulukuun kokonaan. Tällöin poikkeuksellisesti räätälöimme sinulle loppukuulle sopivan kortin.

Varausoikeus on voimassa vain kuluvalle päivälle. Mikäli varausoikeutta käyttää pidemmälle tulevaisuuteen kuin kuluvalle päivälle, annetaan yksi varoitus, jonka jälkeen varaus- ja kulkuoikeudet laitetaan jäähylle.

Artikkelin kirjoittaja