"

Jaana Pohjolan kolmen koulutuspäivän sarja

Jaana Pohjola (https://elainkoulutus.fi/about/) tulee kouluttamaan TamSKilaisille kolmen koulutuspäivän sarjan. Kukin koulutuspäivä koostuu luennosta sekä käytännön harjoituksista, ja koulutuksiin on tarjolla sekä kuunteluoppilas- että koirakkopaikkoja.

Koulutuspäivät aiheineen ovat:

20.1.2019 Käsittelytoimenpiteet ja omaehtoisuus
16.2.2019 Motivaatio ja vahvisteet
16.3.2019 Valinnan mahdollisuudet harjoituksissa

Tammikuun koulutuspäivä järjestetään kokonaisuudessaan TamSKin hallilla Niihamassa. Helmi- ja maaliskuun päivien luento-osuus pidetään Lahdesjärven ABC:lla ja käytännön harjoitukset TamSKin hallilla. Koulutuspäivät alkavat luennolla klo 9 ja kukin luento kestää 1,5 – 2 h. Käytännön harjoituksiin halutaan kolme tunnin mittaista pienryhmää, joista jokaisessa treenaa kolme koiraa kerrallaan. Harjoituskoirakoilla ei tarvitse olla ongelmaa koulutuspäivän aihealueen kanssa toimiakseen demokoirana. Kannattaa siis huomioida, että pienryhmätreenissä ei ratkota kenenkään koiran erityisen omalaatuisia ongelmia vaan keskitytään työstämään päivän aihetta yleisellä tasolla. Ainoa vaatimus koirakoille on, että ne pystyvät toimimaan samalla kentällä samaan aikaan toisten koirien kanssa ilman ongelmia, jotta koulutus voi keskittyä päivän aihealueeseen.

Hinnat:
Koirakkopaikka yksittäinen kerta 45€.
Koirakkopaikka kolme kertaa 120€.
Kuunteluoppilas yksittäinen kerta 40€.
Kuunteluoppilas kolme kertaa 100€.

 

Ilmoittautuminen koulutuksiin ajalla 1.12.2018 – 15.12.2018 tällä lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etuajassa tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!  Koirakkopaikkoja on jaossa 9 per koulutuspäivä. Osallistujamäärä on rajoitettu myös kuunteluoppilaspaikoille luentotilojen vuoksi sekä käytännönosuuden seuraamisen sujuvoittamiseksi.

 

Artikkelin kirjoittaja