"

Haku nuorten agilityn valmennusryhmään kaudelle 2019-2020


Nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu 10-18 vuotiaille nuorille agilityharrastajille koirineen. Se tarjoaa nuorille harrastajille mahdollisuuden tavoitteellisen treenaamiseen ja kehittymiseen. Ryhmän vastuukouluttajana toimii Minna Räsänen. Kaikilta ryhmän jäseniltä edellytetään aktiivista osallistumista treeneihin ja tavoitteena on kannustava ja hyvä ilmapiiri, joka edistää kaikkien kehittymistä.

Ryhmä treenaa TamSK Koirahallilla Niihamassa keskiviikkoiltaisin alustavasti 18:30 alkaen. Nuorten valmennusryhmän kausimaksu talvikaudelta on 190 € (2.10.2019-30.4.2020), minkä lisäksi ryhmässä treenaavilla tulee olla voimassa oleva SAGIn lisenssi sekä TamSKin jäsenmaksu maksettuna. Talkoovelvoite talvikaudella on 8 tuntia.

Valmennusryhmään hakeminen

Ohjaaja voi päästä ryhmään vain yhdellä koiralla. Koiran on oltava ns. arvokisakelpoinen eli rekisteröity ja terve rotukoira. Ryhmään valitun koiran ja ohjaajan on edustettava virallisissa kisoissa sekä arvokilpailuissa Tampereen Seudun Koirakerhoa.

Ryhmän koko on 6-7 koiraa ja mahdollisten varakoirakoiden määrä päätetään lopullisesti hakuajan loputtua, riippuen sopivien hakijoiden määrästä. Ryhmä valitaan koko vuodeksi eli sama ryhmä treenaa yhdessä seuraavaan syksyyn asti. Tilanteen mukaan ryhmään voidaan kuitenkin tehdä muutoksia myös kauden aikana. Jos hakijoita on enemmän kuin ryhmäpaikkoja, valinnasta vastaa agilitykoulutustiimi yhdessä vastuukouluttajan kanssa. Tavoitteena on saada koottua ryhmä, joka nostaa seuran nuorten agilityharrastajien tasoa ja jossa kaikilla ryhmäläisillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä.

Ryhmään voi hakea nuoren itse kirjoittamalla vapaamuotoisella hakemuksella, jossa on koirakon perustiedot:

– yhteystiedot (omat tai vanhemman)

– ohjaajan nimi ja syntymäaika (kk/vuosi)

– koiran kutsumanimi ja virallinen nimi, koiran syntymäaika, koiran rotu, koiran säkä- ja tasoluokka

Lisäksi lyhyt kertomus koirakon tavoitteista sekä syistä hakea nuorten valmennusryhmään. Ryhmään valittavalla koirakolla ei välttämättä tarvitse olla aikaisempaa kisakokemusta, vaan valinnassa painotetaan erityisesti ohjaajan motivoituneisuutta ja halua kehittyä. Valinnassa huomioidaan muun muassa seuraavia asioita:

– Ohjaajan tavoitteet ja motivaatio niiden saavuttamiseen

– Ohjaajan aikaisempi agilitykokemus

– Ohjaajan aktiivisuus seuratoiminnassa

– Koiran ikä ja agilityhistoria

Hakemukset tulee lähettää viimeistään 30.8.2019 ryhmän kouluttajalle, minna_rasanen(a)hotmail.comArtikkelin kirjoittaja