Agilityn valmennusryhmät 2022

TamSKin agilityssa puhaltaa uudet tuulet. Koulutustiimissä on ahkerasti valmisteltu muutoksia koko kevät ja kesä, eikä tahti ole suinkaan hiipumassa lähitulevaisuudessa. Valmennusryhmät on iso palanen, jonka infot piti saada julkaisuun näin heinäkuun puolivälissä ja itse haku on avoinna 26.7.-7.8.2021. Hakulomakkeen linkki päivitetään tälle sivulle ennen hakuajan alkua.

Varsinainen ja kattava informaatio uusista valmennusryhmistä löytyy linkin takana olevasta tiedostosta TÄÄLTÄ. Jos olet kiinnostunut valmennusryhmäpaikasta, luethan tiedoston huolella ennen kysymysten esittämistä. Kaikki kysymykset tulee toimittaa sähköpostitse jenni.nurmi@tamsk.com tai facebookissa jäsenten ryhmässä olevan julkaisun kommentteihin. Yksittäisiin messenger-viesteihin ei lähtökohtaisesti vastata.

Muista muutoksista on tulossa tietoa ennen kauden alkua, sen mukaan, miten kehitystiimin työ etenee. Mahdollisimman pian, toki. Aiempiin junnuvalkkuihin tulee todennäköisesti myös muutoksia, joilla taataan junioritoiminnan kehittymistä seurassa. Juniori-ikäisten uusista ryhmistä tiedotetaan junnutiimin puolesta, kun ajatukset ovat valmiina. Kehitystiimi jatkaa työskentelyä valkkujen hakulomakkeen, muiden ryhmien hienosäädön (huomasittehan jo, että esimerkiksi treeniaika ryhmissä tulee pidentymään?) sekä esimerkiksi alkeiskurssien kehitystyön parissa, joten pysykäähän kuulolla!