Agilityn koulutustiimiin erikoiskoulutusvastaava etsinnässä

Oletko reipas ja aktiivinen ja haluaisit osallistua seuran agilitytoiminnan kehittämiseen?

Agilityn koulutustiimiin vapautuu paikka, sillä tarvitsemme uuden erikoiskoulutusvastaavan. Erikoiskoulutusvastaavan päätoimi on huolehtia agilityn erikoiskoulutusten ideoinnista, hankinnasta ja koulutusten käytännön järjestelyistä. Agilityn erikoiskoulutukset ovat maksullisia, viikkoryhmien lisäksi olevia agilityyn liittyviä koulutuksia. Niissä on ollut yksittäisiä agilitykoulutuksia eri valmentajilta ja toistuvia koulutuksia (kuten games-treenit) sekä kurssimuotoisia koulutuksia (kuten hyppytekniikkaa ja fysiikkatreenejä). Myös uudenlaiset ideat ovat tervetulleita.

Vastaava sopii valmentajien kanssa millaisia treenejä järjestetään ja milloin, tekee kalenterivaraukset, tiedottaa erikoiskoulutuksista, vastaanottaa ilmoittautumiset ja määrittelee koulutusten hinnan ja seuraa osallistujien maksuja. Tehtävään perehdytetään syyskuun aikana, ja jatkossakin toki muun tiimin tuki on käytettävissä.

Erikoiskoulutusvastaavalle kuuluu normaalit tiimiläisen edut. Arvostamme sitoutumista toimintaan pidemmäksi kuin yhden tai parin kauden ajaksi. Etua on myös WordPressin ja Googlen palvelujen aiemmasta käyttökokemuksesta, sillä tiimeillä on nykyään käytössä Google Drive, ja vastaavan työ sisältää lomakkeiden, taulukoiden, tekstien ja sähköpostien pyörittelyä. Perus IT-taidoilla ja kiinnostuksella asioita kohtaan pärjää kuitenkin jo pitkälle, ja apua saa aina kysyä. Lisäksi käytössä tulee olla facebook, sillä valtaosa tiimin arkisesta viestinnästä hoidetaan tiimin facebook-ryhmässä. Tehtävässä helpotusta tuo myös kiinnostus ja kokemus itse agilitya kohtaan: millaisille treeneille ja valmentajille juuri tamskilla on tarvetta ja kysyntää.

Haku on avoinna 29.8. asti. Hakuaikaa jatketaan, jos sopivaa henkilöä ei aiemmin löydy. Tarvittaessa lisätietoa: jenni.nurmi a tamsk.com. Samaan osoitteeseen myös kirjallisena hakemukset, otsikoi viestisi “erikoiskoulutusvastaava”