Agilityn keppikurssi 5 krt loppukesä 2022

Kurssi on torstaisin 18.8., 25.8., 1.9., 8.9., 15.9. klo 20-21 ja hinnaksi tulee 55 euroa. Kurssi on ensisijaisesti keppien/pujottelun opetteluun ja vahvistamiseen. Voidaan opetella alkeita tai vahvistaa osaamista pienten ratapätkien avulla, eli kurssi sopii sekä alkeiskurssin käyneille että kokeneemmille. Tarvittaessa ja kentällä olevien esteiden mukaan voidaan myös käydä läpi jotakin kontaktisuoritusta, mutta ensisijaisesti kurssin treenit suunnitellaan keppien ympärille. Kurssin kouluttajana Jenni Nurmi.

Kirjoitathan ilmoittautumislomakkeelle tarkasti millä tasolla koira on keppien opettelussa ja millä menetelmällä olette opetelleet keppejä tähän asti, jos olette jo aloittaneet. Pidemmällä olevat voivat kertoa koirakon haasteista kepeillä. Kerro myös, jos mahdollisesti haluat treenata kurssilla esimerkiksi lisäksi jotakin kontaktiestettä (mitä/miten/missä vaiheessa tällä hetkellä). Näiden lisätietojen avulla suunnitellaan kurssin sisältöä.

Ilmoittaudu mukaan 5.8. klo 17.00 alkaen: https://tamsk.myclub.fi/flow/events/4430908 . Mukaan valitaan neljä ensimmäisenä ilmoittautunutta.