"

Agilityn JSP SM 2019

Agilityn junior- senior- ja parasuomenmestaruudet ratkottiin viikonloppuna 11.-12.5.2019 Tampereella TamSK Koiraurheilukeskuksessa. Isot kisat olivat kova rutistus isollekin seuralle ja taustatyötä tehtiin kuukausia. Ahkeran kisatiimin taustatyö ja kisaviikonloppuna runsaan talkooporukan työ palkittiin, sillä isojen kisojen järjestäminen onnistui hienosti. Kisaajille oli tarkoitus luoda parhaat kisaolosuhteet ja paras kisafiilis – molemmissa onnistuttiin ihan huikeasti. Kiitos erityisesti kaikille talkoilijoille, jotka jaksoivat pitkistä talkoopäivistä huolimatta hymyillä kilpailijoille ja hoitaa oman tehtävänsä erityisen mallikkaasti.

Palkinnot odottamassa voittajia

Lauantaina ratkottiin lasten, nuorten ja paraurheilijoiden SM-mitalit. TamSKilaisia oli mukana hurjan upea joukko, ja tuloksiakin tuli vaikka kuinka. Alla yhteistuloksissa lauantaina sijoittuneet.

Lapset 8-11 -vuotiaat:
SM1 pikkumini Aava Pekkala & jackru Doukki
SM2 pikkumaksi Ruska Jyrävänkoski & auskel Aune

Lapset 12-14 -vuotiaat:
SM3 mini Roosa Salo & shelam Luna

Nuoret 15-18 -vuotiaat:
SM3 mini Elisa Heikkilä & käävil Fami
SM2 medi Milja Haapamäki & shelam Leevi
SM3 medi Tytti Vehkalahti & shelam Sisu
SM2 pikkumaksi Tytti Vehkalahti & borcol Armi
SM3 maksi Silja Tiilikainen & silcol Dara

Paraluokissa sijoittuneet:
SM1 para6 Jonna Malmberg & x-rotu Ropperi

Lauantaina kaikki juniorikisaajat saivat kisoista muistoksi pehmolelun

Sunnuntaina kisat jatkuivat hyvin levätyn yön jälkeen senioreiden mestaruuksien parissa. Sennut kilpailevat kahdessa luokassa, 50-59 -vuotiaat ja yli 60-vuotiaat. Senioreiden luokissa startteja oli sunnuntaina peräti reilu 600 kappaletta ja kisapäivä venyi pitkälle iltaan. Lopulta kuitenkin kaikki mitalistit saatiin ratkottua. Alla senioreiden sijoittuneet:

50-59 -vuotiaat:
SM2 pikkumini Tarja Tiainen & toyvil Ninja

yli 60-vuotiaat:
SM1 pikkumaksi Marketta Kulo & schape Pessi

Seuraan saatiin näin pari uutta Suomenmestaria ja hieno määrä palkintosijoja. Onnittelut vielä voittajille ja kaikille hienoja tuloksia tehneille! Tarkempia tuloksia näet klikkaamalla tästä.

Artikkelin kirjoittaja