Agilityn alkeiskurssit syksyllä 2017

Pe 1.9..: Ilmoittautuminen sulkeutunut!

——————————————————————————————

Alkeiskursseja pyörähtää talvikaudella käyntiin useampi. Karsinnat järjestetään totuttuun tapaan, joiden perusteella muodostetaan mahdollisimman tasapainoiset ryhmät hakijoiden toiveet huomioiden. Karsintojen aika on la 16.9.2017 päivällä (arvio klo 12-18 välillä, riippuu myös ilmoittautuneiden määrästä). Kurssit ovat 10 kertaa plus kaikille ryhmille yhteinen teorialuento, johon toivomme kaikkien kursseille valittujen osallistuvan. Kaikki kurssit järjestetään TamSK Koirahallissa, osoite Luhtaantie 58.

Lokakuussa alkavat alkeis/pentukurssit:
Pentukurssi, 5 paikkaa, torstaisin klo 19-20, kouluttajana Saana Jansson.
Alkeiskurssi, 5 paikkaa, perjantaisin klo 18-19, kouluttajina Minna Räsänen & Jenni Nurmi. Ryhmään halutaan vain täysikasvuisia koiria, eli lähemmäs yksivuotiaita ja sitä vanhempia.
Alkeiskurssi, 5 paikkaa, sunnuntaisin klo 15-16, kouluttajana Eija Järvinen
Alkeiskurssi, 5 paikkaa, sunnuntaisin klo 18-19, kouluttajana Annika Salonen

Kurssit alkavat lokakuun alkupuolella, eli heti talvikauden alussa viikolla 40. Luento järjestetään pe 29.9.2017 klo 18 alkaen, varaa aikaa luentoon 2-3 h. Luennolle ei koiria mukaan.

Alkeis-/pentukurssin hinta on 95 €/10 krt. Kurssien yksittäisten treenien ajankohtien muuttuessa niistä sovitaan tapauskohtaisesti oman kouluttajan kanssa. Ohjaajan on myös oltava kurssin alkaessa Tamskin jäsen, tai välittömästi liityttävä jäseneksi (katso lisätietoja: http://www.tamsk.com/?page_id=40), kun kurssipaikka varmistuu. Alkeiskurssia varten ohjaajan ei kuitenkaan tarvitse vielä hankkia agilitylisenssiä.

Kursseille osallistuville koirille ei ole alaikärajaa, mutta koiran on oltava kaikin puolin terve ja rokotusten on oltava kunnossa, eli tehosterokotteesta on oltava kulunut vähintään kolme viikkoa kurssin alkaessa, mielellään jo karsintapäivänä. Koiran tulee olla myös riittävästi hallinnassa, jotta treenaaminen olisi turvallista, joskin alkeiskurssin harjoitteet ovat sellaisia, joita voidaan tehdä pääosin hihnassa tarvittaessa. Agilitykenttä ei ole oikea paikka opetella arki/perustottelevaisuutta, vaan se on syytä hoitaa kuntoon jo ennen agilityn aloittamista. Erityisesti tämän vuoksi, ja jotta saadaan ryhmiin oikeasti innokkaita ja treeneissä käyviä harrastajia, järjestämme alkeiskursseille jälleen karsinnan hieman aiempien vuosien tapaan.

Karsintaa ei kannata jännittää. Siellä mm. katsotaan koirakon yhteistyötä, koiran käsiteltävyyttä ja kiinnostusta yhteiseen tekemiseen ohjaajan kanssa (namit ja lelut suositeltavia 🙂 ). Karsintaa varten ei tarvitse mitenkään valmistautua. Lähetän tarkemmat ohjeet paikasta, ajankohdasta, mitä pitää ottaa mukaan yms. ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautumisen jälkeen kysyn myös teille sopivia tarkempia ajankohtia tuolloin lauantaina, riittää että kukin on paikalla noin puoli tuntia. Olemme saaneet karsintatapahtumasta pelkkää positiivista palautetta, esimerkiksi: ”Karsinta oli hyvin järjestetty ja aikataulutettu. Karsinnasta jäi hyvä mieli ja koiralla oli hauskaa.”  ”Karsinta oli mukava tilanne. Aika oli riittävä jokaiselle. Kouluttajat olivat rentoja, vaikka tilanne oli jännittävä. ”  ”Karsinta oli onnistunut, positiivinen kokemus vaikka jännittikin aluksi. Hyvä ettei arvosteluun vaikuttanut jo osatut asiat ja hienoudet vaan koirakon asenne ja hyvä energia.

Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti, nopeuskilpailu tämä ei ole 🙂

Ilmoittautumislinkki tässä (klik)

Mikäli et pääse osallistumaan la 16.9. karsintaan, laita sähköpostia minulle ilmoittautuessasi/kun olet ilmoittautunut, niin keksitään mahdollisesti korvaava ratkaisu!

Kysymykset: jennimarj(a)gmail.com  (ei ennakkoilmoittautumisia)

Vielä tiivistettynä:
– Ilmoittautuminen alkaa: ke 30.8.2017 klo 11.30
Ilmoittautuminen loppuu: pe 1.9. klo 12!
– Olen kaikkiin ilmoittautuneisiin yhteydessä su 10.9. mennessä karsintaan liittyen
– Karsinta: la 16.9., arviolta 12-18 välillä
– valinnoista ilmoitetaan karsinnan jälkeisellä viikolla mahd. pian.
– Luento kursseille valituille: syyskuun lopussa, päivä ilmoitetaan mahd. pian!
– Kurssit alkavat vkolla 40!

Artikkelin kirjoittaja