Agilityn alkeiskurssi ja pohjataitokurssi – TÄYNNÄ

Muokkaus 2.9.: Poistettu ilmoituksesta toinen alkeiskurssi (ei toteudu)

TamSK ry järjestää talvikauden alusta alkaen agilityn alkeiskurssin sekä pohjataitokurssin. Ohjaajan on oltava kurssin alkaessa TamSK ry:n jäsen tai välittömästi liityttävä jäseneksi (katso lisätietoja: http://www.tamsk.com/yhdistys/jasenyys/) kun kurssipaikka varmistuu.

Kurssilaisille järjestetään ennen kurssien alkua teorialuento, joka pidetään etäluentona sunnuntaina 3.10.2021 klo 16.00 alkaen. Luento kestää maksimissaan 1,5h. Luento ei ole pakollinen, mutta erittäin suositeltava varsinkin jos lajista ei ole aiempaa kokemusta.

Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää kursseihin liittyen, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen aino.ihamaki@tamsk.com.

Agilityn pohjataitokurssi – TÄYNNÄ

Perjantaisin klo 20.00-21.00 8.10.-5.11. sisäkentällä 2. Kouluttajana Aino Ihamäki. Kurssiin kuuluu 5 kurssikertaa ja kurssille otetaan mukaan 6 koirakkoa. Kurssin hinta on 50 €.

Pohjataitokurssilla keskitytään agilityssa tarvittaviin peruspohjataitoihin. Kurssi sopii kaikenikäisille koirille. Mikäli kurssille osallistuva koira on pentu, tulee kuitenkin rokotusten olla kunnossa varoaikoineen viimeistään ensimmäisellä kurssikerralla (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset).

Pohjataitokurssille pääseville ei järjestetä varsinaista karsintaa, vaan kurssille ilmoittaudutaan lomakkeella 30.9. klo 17.00 alkaen. Pohjataitokurssia varten ohjaajan ei tarvitse vielä hankkia agilitylisenssiä.

Agilityn alkeiskurssi – TÄYNNÄ

Maanantaisin 4.10.-6.12. klo 17.00-18.30, kouluttajana Paula Markkula, 10 kurssikertaa.

Alkeiskurssilla tutustutaan agilityesteisiin sekä opetellaan agilityssa tarvittavia perustaitoja. Alaikäraja agilityn alkeiskurssille koiralle on 12kk. Alkeiskurssin jälkeen koirakon on mahdollista jatkaa jatkokurssille.

Alkeiskurssin hinta on 110 €. Kurssilaisilla tulee olla voimassa oleva Suomen Agilityliiton lisenssi Tampereen Seudun Koirakerho ry:n edustuksella (vähintään harrastajalisenssi). Lisätietoa lisenssistä: https://www.agilityliitto.fi/kilpailut/lisenssi/

Agilitykenttä ei ole oikea paikka opetella arki-/perustottelevaisuutta, vaan se on syytä hoitaa kuntoon jo ennen agilityn aloittamista. Erityisesti tämän vuoksi ja jotta saamme ryhmiin innokkaita ja treeneissä käyviä harrastajia, järjestämme alkeiskurssille karsintatilaisuuden, joka pidetään TamSK:in hallilla (Luhtaantie 58, 33560 Tampere) ulkokentällä sunnuntaina 26.9.2021. Alustavasti karsintatilaisuus pidetään alkaen klo 12, mutta aikataulu tarkentuu kun osallistujien lukumäärä on tiedossa. Osallistujat jaetaan ryhmiin joten koko päivää ei tarvitse olla paikalla.

Karsintatilaisuuteen tuotavan koiran on oltava kaikin puolin terve ja rokotusten pitää olla kunnossa (Suomen Kennelliiton rokotusmääräykset). Otathan tilaisuuteen rokotustodistuksen mukaan. Koiran tulee olla myös riittävästi hallinnassa, jotta karsintatilaisuus on kaikille turvallinen. Karsintaa ei tarvitse jännittää eikä siihen tarvitse erityisesti valmistautua. Tilaisuudessa muun muassa katsotaan koirakon yhteistyötä, koiran käsiteltävyyttä ja kiinnostusta yhteiseen tekemiseen ohjaajan kanssa. Tarkempi info karsintatilaisuudesta lähetetään ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen.

Alkeiskurssikarsintaan ilmoittaudutaan lomakkeella 5.9. klo 17.00 alkaen. Koirakoita otetaan karsintoihin mukaan rajoitettu määrä. Ilmoittautuminen sulkeutuu paikkojen täytyttyä tai viimeistään 17.9. Täytäthän ilmoittautumislomakkeen huolellisesti.