Agilitykoulutuskokonaisuus para-agilityurheilijoille ja senioreille

Tiinamari Harjula (https://www.tiimadogsport.com/) tulee TamSKin hallille pitämään para-agilityurheilijoille suunnatun kolmen kerran valmennuskokonaisuuden. Koulutusten pääpaino on koiran taidoissa ja itsenäisessä työskentelyssä.

Kokonaisuus sisältää kaksi treeniä ns. normaalikokoisella treenikentällä (huhtikuussa ja toukokuussa) ja yhden treenikerran isolla kentällä (kesäkuussa). Koulutukseen etusijalla ovat tamskilaiset para-agilityurheilijat, tai itsensä sellaiseksi kokevat. Toisena mukaan otetaan muiden seurojen para-agilityurheilijoita ja kolmantena tamskilaisia senioreja, jotka kokevat hyötyvänsä koulutuskokonaisuuden teemoista. Koirakon tulisi sitoutua kaikkiin kolmeen kertaan. Sairastapauksissa paikan saa myydä eteenpäin, etusijassa niille ketkä ovat jonossa ryhmiin. Kaikki voivat ilmoittautua 4.4. alkaen. Mukaan valituille tiedotetaan ilmoittautumisen päätyttyä, onko tullut valituksi yllämainittujen kriteerien mukaan. Jos jokin ryhmä (esimerkiksi seniorit) ei kokonaan mahdu mukaan, valitaan hakijat ilmottautumisjärjestyksen perusteella.

Koulutuskerrat ovat perjantaisin 29.4., 20.5. ja 10.6. klo 16-19. Yhdeksän treenaajaa jaetaan kahteen ryhmään, joiden kesto on noin 1,5 tuntia per ryhmä. Koulutuskokonaisuuden hinta on 24 euroa per osallistuja: treenit laskutetaan yksitellen, jolloin hinnat ovat 6 e, 6 e ja 12 e. Koulutuksen kuluja kattaa Suomen agilityliiton myöntämä paragilityavustus. Jokainen koulutus tulee maksaa ennen kyseisestä treenipäivää ja mahdolliset peruutukset tehdä mahdollisimman ajoissa.

Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 4.4. ja päättyy sunnuntaina 17.4.2022. Linkki ilmoittautumislomakkeelle: https://forms.gle/WKLw5Rqz9W8L6dKL6. Liian aikaisin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida.

Halliin ja sen ominaisuuksiin voit tutustua tarvittaessa nettisivuilla: http://www.tamsk.com/halli-oy/

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä jenni.nurmi (a) tamsk.com, niin selvitetään pohdituttavat asiat.