Agilitykilpailut 22.-23.1.2022

Tervetuloa TamSKin järjestämiin tammikuun agilitykilpailuihin! Lauantaina 1-luokille ja isoille kolmosille kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata. Sunnuntaina sama setti 2-luokille ja pienille kolmosille. Kisat käydään kahdella kentällä sisällä hallissa.

Viikonlopun tuomareina toimivat Ana Beltrán Bustamante (Espanja) ja Sari Mikkilä.

Kisakirje
Lähtölistat lauantai
Lähtölistat sunnuntai

Aikataulut

Kisoissa on käytössä koronapassi ja se tarkastetaan kaikilta yli 16-vuotiailta sisäänajon yhteydessä. Kisoihin ei oteta yleisöä eikä muita ulkopuolisia. Parakisaajille ja alaikäisille sallitaan yksi avustaja, muuten avustajia ei sallita halliin sisälle. Kisaajat voivat olla omien ratojen ajan hallissa. Esim. 1-luokan kisaajat, jotka kisaavat radoilla A ja B voivat olla näiden ratojen ajan hallissa, mutta eivät C radan aikana. Samoin häkkejä saa tuoda halliin omien ratojen ajaksi. Hallissa sisällä on maski- tai visiiripakko muuten kuin oman suorituksen aikana. Tästä voi poiketa ainoastaan terveydellisistä syistä.

HUOM! TamSKin agikisojen viimeinen ilmopäivä on muuttunut ja jatkossa se on edeltävän viikon sunnuntaina. Näihin kisoihin ilmo päättyy siis sunnuntaina 16.1.2022

Facebook tapahtuma
Livestream
Tulospalvelu
Tietopaketti agilitykisaajille

Kisoissa mitataan vain kisaavia, ennakkoon ilmoitettuja koiria. Ilmoittautuminen viimeistään 16.1.2022 mennessä.
Ilmoittautuminen mittaukseen