"

Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) oheisella lomakkeella. Jäsensihteeri ilmoittaa sinulle jäsenmaksuohjeet sen jälkeen, kun hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi.

Jäsenyys on voimassa, kun jäsenmaksusi on rekisteröitynyt yhdistyksemme tilille.

Huomioithan, että jäsenyys ei oikeuta automaattisesti kurssi- tai ryhmäpaikkaan, vaan yhdistyksemme eri lajien kursseista ja ryhmistä löydät lisätietoa lajit -valikosta Internet sivuiltamme. Lajikohtaiset harrastusmaksut löytyvät myös lajien sivuilta ja/tai kurssitiedoista.

Jäseneksi liityttyäsi kannattaa liittyä myös vain Tamskin vain jäsenille tarkoitettuun suljettuun facebook-ryhmään, jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista asioista.

Yhteystietojen muutokset

Muistathan pitää yhteystietosi (etenkin sähköpostiosoitteesi) ajantasalla jäsentiedoissamme ja ilmoittaa niissä tapahtuvista muutoksista aina jäsensihteerillemme oheisella lomakkeella. Näin varmistat, että yhdistyksen viralliset tiedotteet tulevat aina sinulle perille.

Jäsenmaksu

Jäsenkautemme on kalenterivuosi.

Jäsenmaksut vuodelle 2019 ovat:
Varsinainen jäsen: 30 euroa
Varsinainen jäsen 1.9. jälkeen liittyen 15 euroa (loppuvuosi)
Nuorisojäsen: 12 euroa (alle 16-vuotias). Ilmoita jäsensihteerille syntymävuotesi.
Perhejäsen: 12 euroa (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa). Ilmoita jäsensihteerille perheenjäsenen nimi.
Ainaisjäsen: 300 euroa

Jäsensihteeri
Ruusa Eloniemi
puh.  050-3863191
jasensihteeri.tamsk (a) gmail.com

Rahastonhoitaja
Eija Pensasmäki
Atanväylä 14 B 8
33580 Tampere
puh. 040-7001305
rahastonhoitaja (a) tamsk.com

Tampereen Seudun Koirakerho ryn jäsenrekisterin rekisteriseloste