Jäsenyys

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä ilmoittamalla yhteystietosi (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite) sähköpostilla jäsensihteerille. Jäsensihteeri ilmoittaa sinulle jäsenmaksuohjeet.

Jäsenyys on voimassa, kun yhdistyksen hallitus on hyväksynyt jäsenyytesi ja jäsenmaksusi on rekisteröitynyt yhdistyksemme tilille.

Huomioithan, että jäsenyys ei oikeuta automaattisesti kurssi- tai ryhmäpaikkaan, vaan yhdistyksemme eri lajien kursseista ja ryhmistä löydät lisätietoa lajit -valikosta Internet sivuiltamme. Lajikohtaiset harrastusmaksut löytyvät myös lajien sivuilta ja/tai kurssitiedoista.

Jäseneksi liityttyäsi kannattaa liittyä myös vain Tamskin vain jäsenille tarkoitettuun suljettuun facebook-ryhmään, jonka kautta saat tietoa ajankohtaisista asioista.

Yhteystietojen muutokset

Muistathan pitää yhteystietosi (etenkin sähköpostiosoitteesi) ajantasalla jäsentiedoissamme ja ilmoittaa niissä tapahtuvista muutoksista aina jäsensihteerillemme. Näin varmistat, että yhdistyksen viralliset tiedotteet tulevat aina sinulle perille.

Jäsenmaksu

Jäsenkautemme on kalenterivuosi.

Jäsenmaksut vuodelle 2017 ovat:
Varsinainen jäsen: 29 euroa
Nuorisojäsen: 10 euroa (alle 16-vuotias). Ilmoita jäsensihteerille syntymävuotesi.
Perhejäsen: 10 euroa (asuu samassa taloudessa varsinaisen jäsenen kanssa). Ilmoita jäsensihteerille perheenjäsenen nimi.
Ainaisjäsen: 290 euroa

Jäsensihteeri
Iita Arvola
Väinämöisenkatu 29 a 2
33540 TAMPERE
puh.  040-7459188
jasensihteeri.tamsk (a) gmail.com

Rahastonhoitaja
Päivi Mäkinen
Nevakatu 20
33720 Tampere
puh. 050-5121676
paivi.anneli.makinen (a) gmail.com