"

Tokokoulutusta SM-kisoihin osallistuville

Katja Kiviaho tulee kouluttamaan TamSKilaisille TOKOa kolmena perjantaina kevään / alkukesän aikana. Päivämäärät koulutuksille ovat 27.4. (TamSK-halli, kentät 1 ja 2), 18.5. (ulkona) ja 1.6. (ulkona). Kahden viimeisen kerran tarkempi sijainti selviää myöhemmin. Koulutukset on kello 18.00-21.00.

Koulutusten teemana on kokonaisuus ja sen hiominen. Koulutuksissa harjoitellaan kokeen omaista suoritusta ja sen treenaamista. Koulutuksessa ei siis ole tarkoitus treenata ensisijaisesti klinikkatyyppisesti tekniikkaongelmia vaan kokonaisuutta ja sen mielentilaan liittyviä asioita. Koulutukset toteutetaan isolla kentällä, jotta liikkeitä saadaan tehtyä täysimittaisilla matkoilla.

Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti TamSKin TOKO SM 2018-joukkueisiin sitoutuville koirakoille / TamSKia TOKO SM 2018-kisoissa edustaville koirakoille. Tarvittaessa tiimi jakaa koirakkopaikat, mikäli osallistujia olisi paljon. Etusijalle menevät koirakot, jotka sitoutuvat osallistumaan kaikille kolmelle kerralle. Mikäli paikkoja jää, niitä voidaan jakaa myös seuran muille tokoilijoille. Koulutukseen mahtuu mukaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kustannukset tarkentuvat myöhemmin kenttäkuvion selvittyä, koulutuskulut noin 60 euroa / koirakko / 3 kertaa.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, käy täyttämässä ilmoittautumiskaavake 15.4. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPMlyalESwE_tP5v5Y8nq0RRy7IEIqVAID7Xb9OfogWQx41g/viewform

Artikkelin kirjoittaja