"

Täydennyshaku TOKOn valmennusryhmään

Tokon kilpailevien koirien valmennusryhmässä on vielä yksi paikka vapaana kesäkaudelle (05/18 – 09/18).

Ryhmää täydentämään haetaan aktiivisesti treenaavaa koirakkoa, joka kykenee omatoimiseen treenaamiseen ja muiden ryhmän jäsenten treenien avustamiseen / liikkurointiin. Ryhmässä tällä hetkellä treenaavat koirakot kilpailevat EVL-tasolla, mutta ryhmään voidaan myös valita alemmalla luokkatasolla kilpaileva koirakko.

Ryhmän treeniaika on maanantaisin klo 18:30-19:45 . Ryhmä treenaa vuoroviikoin Tamskin ulkokentällä ja vuoroviikoin vaihtelevissa paikoissa (ryhmäläiset sopivat näistä keskenään).

Valmennusryhmäläisillä on koulutusvelvoite 6h. He kouluttavat tokon tehoryhmää (treeniaika torstaina 18-19) ja pitävät tokon kursseja/koulutuspäiviä.

Ryhmäläiset saavat omatoimisen treenioikeuden hallille.

Valmennusryhmäläisillä on edustusvelvollisuus eli heidän on mahdollisuuksien mukaan oltava käytettävissä joukkueisiin arvokisoissa (SM-koe, PiirM-koe).

Paikka kilpailevien valmennusryhmässä täytetään heti sopivan koirakon löydyttyä! Vapaamuotoinen hakemus (kerro hieman itsestäsi ja koirastasi ja tasostanne sekä tavoitteistanne) sähköpostitse osoitteeseen jennivafra (a) gmail.com

 

 

Artikkelin kirjoittaja