"

Haku tokon valmennusryhmiin kaudelle 2019-2020

Haku tokon valmennusryhmiin on nyt avattu. Ryhmiä muodostetaan hakijoista riippuen 1-2 kpl. Treenikausi on 10/2019 – 9/2020. Arvokisaryhmää tulevalle kaudelle ei valitettavasti muodostu. Alla kriteerit ja ohjeet valkkuryhmiin:

TOKON VALMENNUSRYHMÄT (2 kappaletta)

  • 4-6 ohjaajaa (Vähintään 4 koirakkoa per ryhmä.)

*Ryhmät on tarkoitettu motivoituneille, aktiivisille ja tavoitteellisille tokoharrastajille

  • jotka haluavat kehittyä ja saada kehityksen tueksi muiden ryhmäläisten tuen ja Suomen yhdet parhaimmat treeniolosuhteet
  • jotka sitoutuvat harjoittelemaan lajia aktiivisesti myös ryhmän ulkopuolella
  • joilla on kisatavoitteita
  • jotka haluavat auttaa muita onnistumaan treeneissä ja luoda hyvää ryhmähenkeä
  • jotka haluavat jakaa omaa toko-osaamista velvoitekoulutusten muodossa.
  • Ohjaajien on oltava TamSKin jäseniä

  • Treeniaika ja velvoitteet
  • Ryhmä treenaa viikottain. Treeniaikaa on 15 minuuttia / koira.
  • Treenipäivät ma ja ti. Kellonaika tarkentuu myöhemmin.

Velvoitekoulutusten määrä on 12 tuntia / vuosi. Talkoovelvoite määräytyy hallituksen ohjeistuksen mukaan kausittain, yleensä se on ollut noin 8 h / kausi. Koulutusvelvoite täytetään lyhytkursseina, koulutuspäivinä, ongelmaklinikoina, luentoina tms. tokon saralla. Koulutukset suunnataan seuran omille jäsenille. Jos kouluttaa tokossa kausiryhmää, hoituu koulutusvelvoite tuon ryhmän kouluttamisella.

Ryhmille haetaan seuran valmennusryhmille suunnattu budjetti.

Ryhmäpaikka on syksystä 2019 syksyyn 2020. Ryhmille tehdään kauden puolivaiheilla kysely, jossa kartoitetaan ryhmien toimintaa ja ryhmäläisten aktiivisuutta.


Valintaprosessi

*Hakemukset käsittelee ja valinnat tekee tokokoulutustiimi / koulutustiimin valitsemat lisähenkilöt.
*Ryhmään hakeneille järjestetään näyttökoe tiistaina 13.8.2019, jossa koirakko tekee koiran kilpailutasoa vastaavan palkattoman suorituksen. Tämän lisäksi kaikki ohjaajat haastatellaan. Mikäli pätevästä syystä johtuen (esim. työt, matkustus) et pääse osallistumaan näyttökokeeseen, voit pyytää tokokoulutustiimiltä ohjeet videon kuvaamiseen, tamsktoko (a) gmail.com.
*Ryhmään valitaan motivoituneita, aktiivisia lajin harrastajia, jotka haluavat kehittyä ja auttaa muita ryhmässä olevia koirakoita kehittymään ja osaavat toimia ryhmässä.

*Ryhmäpaikka on koirakkokohtainen. Ohjaaja voi hakea ryhmään kahdella koiralla, joista toinen on varakoira. Molemmilla koirilla pitää olla voimassa olevat rokotukset.

Hakuaika 25.7.- 7.8. 2019. Hakijoille järjestetään näyttökoe 13.8.2019. Mikäli pätevästä syystä johtuen (esim. työt, matkustus) et pääse osallistumaan näyttökokeeseen, voit pyytää tokokoulutustiimiltä ohjeet videon kuvaamiseen, tamsktoko (a) gmail.com.

Hakemuslomakeeseen pääset tästä

Artikkelin kirjoittaja