"

Haku tokon SM-joukkueeseen

Tokon SM-kilpailu järjestetään 18.-19.8.2018 Limingassa keskusurheilukentällä (järjestäjän kotisivut: http://tokosm2018.fi/).

TamSK lähettää kilpailuun tänä vuonna 1-2 joukkuetta. Joukkueet koostuvat kahdesta alokas- ja kahdesta avoimenluokan koirakosta sekä kahdesta voittaja- tai erikoisvoittajaluokan koirakosta. Joukkueessa on oltava vähintään kolme koiraa, yksi alokasluokassa ja yksi avoimessa luokassa sekä yksi voittaja- tai erikoisvoittajaluokassa. Lisäksi jokaisella joukkueella on oikeus ilmoittaa yksi varakoira alokasluokkaan ja avoimeen luokkaan seka yksi varakoira voittaja- tai erikoisvoittajaluokkaan.

Tamsk ry:n joukkueeseen hakevan ohjaajan on oltava Tampereen Seudun Koirakerho ry:n jäsen, ja koiran on oltava Suomen Kennelliiton rekisterissä. Huomioithan myös Suomen Kennelliiton antidoping-säännöt: http://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/antidoping

Huomioithan, että juoksuisilla nartuilla on oikeus kilpailla ainoastaan EVL-luokassa. Ilmoitathan juoksun mahdollisuudesta lomakkeella. Juoksuisen nartun tilalla kilpailee joukkueen varakoira.

Alokasluokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla tulos (vähintään 3-palkinto) alokasluokasta.

Avoimeen luokkaan osallistuvalla koiralla pitää olla vähintään avoimen luokan 3-palkinto tai alokasluokan koulutustunnus (TK1 = kolme alokas-luokan 1-palkintoa). (Selvennys: jos koiralla on TK1, se saa osallistua avoimeen luokkaan; jos koiralla ei ole TK1 ja haluaa osallistua avoimeen luokkaan, on sillä oltava vähintään 3-palkinto avoimesta luokasta.)

Voittajaluokkaan osallistuvilla koirilla pitää olla vähintään voittajaluokan 3-palkinto tai avoimen luokan koulutustunnus (TK2 =kolme avoimen luokan 1-palkintoa).(Selvennys: jos koiralla on TK2, se saa osallistua voittajaluokkaan; jos koiralla ei ole TK2 ja haluaa osallistua voittajaluokkaan, on sillä oltava vähintään 3-palkinto voittajaluokasta.)

Erikoisvoittajaluokkaan osallistuvalla koiralla tulee olla TK4 tai sen tulee olla TVA. Lisäksi koiralla tulee olla vähintään kaksi EVL:n 1-palkintoa vähintään kahdelta eri tuomariltasaavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista TAI – yksi 1-palkinto edustusjoukkueen valintakokeesta saavutettuna edellisten SM-kilpailujen finaalin päättymisen jälkeen ennen ko. vuoden SM-kilpailujen ilmoittautumisajan umpeutumista.

Viimeinen hakupäivä on 20.5. ja joukkueiden kokoonpano päätetään mahdollisimman pian tämän jälkeen. HAKULOMAKE

Mikäli haluat täydentää hakemusta (kuitenkin viimeistään 20.5) voit lähettää täydentävät tulokset sähköpostitse lehtinenmilli (a) gmail.com – ne huomioidaan joukkuevalinnoissa normaaliin tapaan.

Artikkelin kirjoittaja