Erikoiskoulutukset

Tulevat koulutukset:

  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

Viime vuoden Suomen tokon edustusjoukkueessa sileäkarvaisen noutajansa kanssa mukana ollut ja arvokisatasolla menestenyt Marianne Forsell tulee kouluttamaan TamSKilaisille koirakoille tokoa 15.4.2017. Koirakkokohtaista aikaa on noin 30 minuuttia ja lisäksi mahdollisesti ryhmäliikkeet. Koulutuspäivä kestää 7 tuntia ja alkaa kello 9.00.

Koirakkopaikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Ilmoittautua voi alla olevan linkin kautta. Ilmoittautua voi 19.3. alkaen ja viimeistään 31.3.

Ennen 19.3. tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjP9WykDF6hbfq2JvTv_sOMhdF–InemlXfb2xlSaSRBCZRA/viewform

Koulutuksen hinnat ovat:
Koirakko (TamSK jäsenet) 50 euroa
Koirakko (seuran ulkopuolinen) 60 euroa
Kuunteluoppilaspaikka (TamSK jäsenet) 15 euroa
Kuunteluoppilaspaikka (seuran ulkopuolinen) 20 euroa

Maksutiedot lähetetään ilmoittautuneille!

TOKOn kansallisella ja kansainvälisellä tasolla useita mitaleita koiriensa kanssa voittanut ja aktiivisesti Suomessa ja maailmalla tottelevaisuutta kouluttava Christa Enqvist-Pukkila tulee kouluttamaan tokon ykkösvalkkua perjantaina 3.3.2017 TamSKin hallille kello 9-17. Huomatkaa, että kyseessä koulujen talvilomaviikko!

Valkkuryhmä on päättänyt, että koulutukseen otetaan mukaan 15 kuunteluoppilasta. Kuunteluoppilaspaikan hinta on 25 euroa. Kuuntelupaikat ovat tarjolla ensisijaisesti TamSKin jäsenille ja jaetaan seuraavanlaisesti nopeusjärjestyksessä:
1. Tokon kakkosvalkkulaiset ja tehoryhmäläiset sekä TamSKissa tokoa kouluttavat henkilöt.
2. Muut seuran riveissä tokoilevat (esim. OT-ryhmien jäsenet).
3. Muut TamSKin jäsenet.

Ilmoittautumiset osoitteeseen riitta.kivimaki (at) gmail.com 3.2.-26.2.2017 välisenä aikana. Otsikoksi viestiisi: Kuunteluoppilas 3.3. Merkitse ilmoittautumiseesi nimesi sekä treeniryhmäsi / statuksesi tokon osalta TamSKissa. Maksuohjeet saat sähköpostitse ja paikkasi varmistat maksamalla paikkasi ajallaan ohjeiden mukaisesti.

Koirakkopaikat koulutukseen ovat täynnä, varalle tai kuunteluoppilaaksi voi yhä ilmoittautua! 

Tokon valmennusrenkaaseen jo vuosia kuulunut ja arvokisamenestystä niittänyt (mm. PK:ssa SM-kultaa, TOKOssa SM-kultaa ja MM-pronssia) Nina Manner tulee pitämään tokokoulutuspäivän la 22.10.

Nina on todella kokenut, arvostettu, taitava ja koiraharrastaja ja koirankouluttaja. Hän on kilpaillut erittäin menestyksekkäästi useissa eri lajeissa. Koiraharrastukset Nina aloitti 90-luvulla airedalenterriereillä, joiden kanssa hän kisasi tokossa, agilityssä ja raunioilla. Osoituksena Ninan koirankoulutustaidoista on hänen koiriensa huimat saavutukset eri lajeissa. Tietoa Ninan koulutuspalveluista.

Jaossa on 30min ja 40min koirakkopaikkoja sekä kuunteluoppilaspaikkoja.

Hinnat:

-30min koirakkopaikka: 35€ tamskilaiset / 45€ ei-tamskilaiset
-40min koirakkopaikka: 45€ tamskilaiset / 55€ ei-tamskilaiset

ja kuunteluoppilaat
– 10€ tamskilaiset / 15€ ei-tamskilaiset

Paikka:

Tamskin puolilämmin halli (osoite Luhtaantie 58)

Lopussa on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle, ja osallistujien kesken nousee varmaan tokoturinointia, luvassa onkin leppoisa päivä tokoilun ja koiraväen merkeissä. Muiden suorituksia voi ja kannattaa jäädä seuraamaan, tai jos oma aikataulu on tiukka, voi käydä tekemässä vain oman setin, jonka voi tehdä 1-2 osassa. Koulutuksen välissä Nina pitää puolen tunnin ruokatauon.

Nina on kouluttajana todella herttainen ja kannustava ja hänellä on varmasti hyviä tokovinkkejä antaa pennuista/aloittelevista tokoilijoista aina arvokisatasolla kisaaviin treenaajiin. 

Ilmoittautumislomake