"

Erikoiskoulutukset

Tulevat koulutukset /ennakkotiedot:

  • 20.1.2019 Jaana Pohjola
  • 16.2.2019 Jaana Pohjola
  • 16.3.2019 Jaana Pohjola

Koulutustiedotteet:

Vuoden 2019 hallitseva TOKOn maailmanmestari tulee kouluttamaan ensisijaisesti TamSKilaisia koirakoita tammikuussa 25.-26.1.2020

Jäsenten ilmoittautuminen alkaa 4.12.,
muiden ilmoittautuminen alkaa 8.12.
Kaikkien ilmoittautuminen päättyy 20.12.
Etukäteen tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!

Kaikki TOKO-seminaarin tiedot, hinnat sekä ilmoittautumislomake löytyvät täältä.

Keväisen erikoiskoulutussarjan innoittama 2 koulutuspäivää, joilla pohditaan hallinnan tunteen merkitystä eläimelle ja käytännön sovelluksia asian tiimoilta.

Kumpikin päivä alkaa n. 1 h luennolla, minkä jälkeen käytännön koulutusta 4 koirakon ryhmissä 1h/ryhmä.

Tamskin jäsenille koirakkopaikka 25€, kuuntelupaikka 15€ /koulutuspäivä, ei-jäsenille koirakkopaikka 35€, kuuntelupaikka 25€ /koulutuspäivä.

Kouluttajana Piia Karinen.

Lauantai 27.7. klo 10-13 Starttinappulan käsite ja koulutus, sovellukset Sunnuntai 11.8. klo 10-13 Valinnan merkitys, koulutus ja erilaiset sovellukset

Ilmoittautuminen piiakarinen@gmail.com 29.4. alkaen. Jäsennumero vaaditaan.

Riitta Jantunen-Korri ja Pekka Korri tulevat kouluttamaan TamSKilaisia koirakoita TOKO ja PK-tottelevaisuuden saralla 23.2.2019. Tarjolla on siis kahden pitkän linjan harrastajan ja kouluttajan oppeja tottelevaisuuteen.

Koulutus järjestetään TamSK koiraurheilukeskuksessa. Koulutus alkaa kello 10.00 ja päättyy viimeistään kello 16.00. Aikaa per koirakko on n. 25 minuuttia

Koulutuksen hinta:
Koirakkopaikka, jäsenet, 40€ / kouluttaja
Koirakkopaikka, ei jäsenet, 50€ / kouluttaja
Koirakkopaikka, jäsenet, 70€ / kahdelle kouluttajalle
Koirakkopaikka, ei jäsenet, 90€ / kahdelle kouluttajalle
Kuuntelupaikka, jäsenet, 20€
Kuuntelupaikka, ei jäsenet, 30€

Ilmoittautuminen aukeaa 7.2.2019 (torstai) ja päättyy 10.2.2019 (sunnuntai). Ilmoittautumiset ovat sitovia! Maksu tulee suorittaa välittömästi saatuaan maksuohjeet sähköpostitse (lähetetään kootusti!). Ilmoittautuminen tapahtuu tällä lomakkeella.
Huomioi, että kaikkia kouluttajatoiveita ei välttämättä pystytä toteuttamaan eli ole valmiudessa osallistua kummankin kouluttajan koulutukseen.

 

 

Eläintenkouluttaja Tommy Wiren (www.trainerschoice.fi) tulee luennoimaan TamSKilaisille sunnuntaina 13.1.2019. Luennon aiheena on reaktiiviset ja impulsiiviset koirat. Luento alkaa klo 16 ja sen kesto on 4h. Luento järjestetään ABC Lahdesjärven luentotiloissa (Huom siis muuttunut paikka!

Hinnat:

40 € / TamSK ry:n jäsenet
50 € / muut

Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille osallistumispaikan varmistuttua. Osallistujien määrä on rajoitettu ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 13.12.2019 tällä lomakkeella. LUENTO ON TÄYNNÄ!

 

Jaana Pohjola (https://elainkoulutus.fi/about/) tulee kouluttamaan TamSKilaisille kolmen koulutuspäivän sarjan. Kukin koulutuspäivä koostuu luennosta sekä käytännön harjoituksista, ja koulutuksiin on tarjolla sekä kuunteluoppilas- että koirakkopaikkoja.

Koulutuspäivät aiheineen ovat:

20.1.2019 Käsittelytoimenpiteet ja omaehtoisuus
16.2.2019 Motivaatio ja vahvisteet
16.3.2019 Valinnan mahdollisuudet harjoituksissa

Tammikuun koulutuspäivä järjestetään kokonaisuudessaan TamSKin hallilla Niihamassa. Helmi- ja maaliskuun päivien luento-osuus pidetään Lahdesjärven ABC:lla ja käytännön harjoitukset TamSKin hallilla. Koulutuspäivät alkavat luennolla klo 9 ja kukin luento kestää 1,5 – 2 h. Käytännön harjoituksiin halutaan kolme tunnin mittaista pienryhmää, joista jokaisessa treenaa kolme koiraa kerrallaan. Harjoituskoirakoilla ei tarvitse olla ongelmaa koulutuspäivän aihealueen kanssa toimiakseen demokoirana. Kannattaa siis huomioida, että pienryhmätreenissä ei ratkota kenenkään koiran erityisen omalaatuisia ongelmia vaan keskitytään työstämään päivän aihetta yleisellä tasolla. Ainoa vaatimus koirakoille on, että ne pystyvät toimimaan samalla kentällä samaan aikaan toisten koirien kanssa ilman ongelmia, jotta koulutus voi keskittyä päivän aihealueeseen.

Hinnat:
Koirakkopaikka yksittäinen kerta 45€.
Koirakkopaikka kolme kertaa 120€.
Kuunteluoppilas yksittäinen kerta 40€.
Kuunteluoppilas kolme kertaa 100€.

 

Ilmoittautuminen koulutuksiin ajalla 1.12.2018 – 15.12.2018 tällä lomakkeella. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etuajassa tulleita ilmoittautumisia ei huomioida!  Koirakkopaikkoja on jaossa 9 per koulutuspäivä. Osallistujamäärä on rajoitettu myös kuunteluoppilaspaikoille luentotilojen vuoksi sekä käytännönosuuden seuraamisen sujuvoittamiseksi.

 

Tokon valmennusryhmässä oleva Kati Selkämaa kouluttaa tokoa 3.11.2018 TamSKin hallilla Niihamassa, klo 12.45-15.45 (3h). Koulutus on suunnattu ALO-EVL -tasoisille koirakoille.  Koulutus toteutetaan klinikkatyyppisesti, aikaa koirakkoa kohden on 30 minuuttia, jonka voi halutessaan jakaa kahteen osaan. Klinikka-koulutus tarkoittaa sitä, että ohjaaja voi omalla ajallansa treenata itse valitsemaansa aihetta.

Ilmoittautuminen koulutukseen alkaa sunnuntaina 21.10.2018, tällä lomakkeella. Aiemmin tulleita ilmoittautumisia ei huomioida! Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä, ja TamSKin jäsenet ovat etusijalla. Koirakkopaikkoja on 6 ja kuunteluoppilaspaikkoja 10.

Hinnat:
Koirakkopaikka, TamSKin jäsen 25 € / ei-jäsen 35 €
Kuunteluoppilas, TamSKin jäsen 5 € / ei-jäsen 15 €

Maksutiedot lähetetään osallistumispaikan varmistuttua.

Edit. Koulutus on täynnä.

Ilmoittautuminen Oili Huotarin tokokoulutukseen tapahtuu tällä lomakkeella. Ilmoittautuminen alkaa 7.9.2018 ja päättyy 12.9.2018. Lisätiedot, ohjeet ja koulutuspäivän hinnat löytyvät ilmoittautumislomakkeen tiedoista.

Katja Kiviaho tulee kouluttamaan TamSKilaisille TOKOa kolmena perjantaina kevään / alkukesän aikana. Päivämäärät koulutuksille ovat 27.4. (TamSK-halli, kentät 1 ja 2), 18.5. (ulkona) ja 1.6. (ulkona). Kahden viimeisen kerran tarkempi sijainti selviää myöhemmin. Koulutukset on kello 18.00-21.00.

Koulutusten teemana on kokonaisuus ja sen hiominen. Koulutuksissa harjoitellaan kokeen omaista suoritusta ja sen treenaamista. Koulutuksessa ei siis ole tarkoitus treenata ensisijaisesti klinikkatyyppisesti tekniikkaongelmia vaan kokonaisuutta ja sen mielentilaan liittyviä asioita. Koulutukset toteutetaan isolla kentällä, jotta liikkeitä saadaan tehtyä täysimittaisilla matkoilla.

Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti TamSKin TOKO SM 2018-joukkueisiin sitoutuville koirakoille / TamSKia TOKO SM 2018-kisoissa edustaville koirakoille. Tarvittaessa tiimi jakaa koirakkopaikat, mikäli osallistujia olisi paljon. Etusijalle menevät koirakot, jotka sitoutuvat osallistumaan kaikille kolmelle kerralle. Mikäli paikkoja jää, niitä voidaan jakaa myös seuran muille tokoilijoille. Koulutukseen mahtuu mukaan maksimissaan kuusi koirakkoa.

Kustannukset tarkentuvat myöhemmin kenttäkuvion selvittyä, koulutuskulut noin 60 euroa / koirakko / 3 kertaa.

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan, käy täyttämässä ilmoittautumiskaavake 15.4. mennessä. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPMlyalESwE_tP5v5Y8nq0RRy7IEIqVAID7Xb9OfogWQx41g/viewform