Omatoimitreenaaminen

TamSK Koirahallille on mahdollista anoa omatoimitreenioikeutta, mikäli olet seuraa edustava kilpailija ja treenaat tavoitteellisesti. Se oikeuttaa itsenäiseen harjoitteluun vapaana olevina aikoina TamSK Koirahallilla sovittujen sääntöjen mukaisesti

Omatoimitreenioikeus on ilmainen yhdistyksen toimihenkilöille, tiimiläisille, aktiivisille kouluttajille sekä valmennusryhmäläisille, joilla on koulutusvelvoite. Tarkempia ohjeita omatoimitreenioikeuteen liittyen löytyy Omatoimitreenajan ohjeista.

Omatoimitreenimaksu kesäkaudella 2022 on 115 €.

Lasku lähetetään sähköpostilla  ja se löytyy myös MyClubista, joten älä maksa tätä suoraan tilille.

Eräpäivä: 15.05.2022 tai kahden viikon kuluessa omatoimitreenioikeuksien tultua voimaan. Maksusta ei tarvitse lähettää kuittia, koska maksut tarkastetaan suoraan tililtä.

Maksun saa myös maksaa kahdessa erässä ilman erillistä ilmoitusta, jolloin vähintään puolet maksusta on maksettava 15.05.2022 mennessä  ja jälkimmäinen erä 15.07.2022 mennessä

Omatoimitreenioikeuksia haetaan lomakkeella, josta löytyy myös lisää tietoa asiasta. Myös kaikki joilla on omatoimitreenioikeus ennestään (kisaajastatuksella, tiimiläiset, kouluttajat, toimihenkilöt yms.), täyttävät lomakkeen joka kauden alussa.