Agilitykoulutukset

Agility on urheilulaji, jossa ohjaaja ja koira tekevät yhteistyötä esteradalla. Agilityradalla koiran täytyy osata erilaisten esteiden suoritustavat, ymmärtää ohjaajan vihjeitä radan jatkumissuunnasta sekä paljon muita taitoja. Vauhti ja erilaiset esteet tekevät lajista koiralle fyysisesti vaativan lajin. Koiran ohella myös monet ohjaajat viehättyvät lajin vauhdikkuudesta ja nauttivat urheilemisen ilosta yhdessä koiransa kanssa. Tarkemmin voit tutustua agilityyn esimerkiksi Agilityliiton sivuilla.

TamSKissa agilitya voi harrastaa kaikilla tasoilla, aina alkeiskurssista kansalliselle ja jopa kansainväliselle tasolle asti. Viikoittaisia agilityryhmiä on noin 50, ja aktiivisia kouluttajia ja valmentajia vähän tätä enemmän. Viikoittaisten ryhmien lisäksi järjestämme erilaisia erikoiskoulutuksia sekä kursseja ympäri vuoden.

Agilityn alkeis- ja pentukursseja pyritään järjestämään kolmesti vuodessa: lokakuussa, helmikuussa ja toukokuussa.


Koulutukset:


Erikoiskoulutukset

  • Erikoiskoulutus on sellainen koulutus, jossa kouluttaja on seuran ulkopuolinen henkilö (koulutuksen nimessä yleensä mainittu Etunimi Sukunimi)
  • Tamskilaisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
  • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
  • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa)
  • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com