"

Koiratanssikoulutukset

Tulevista koiratanssikoulutuksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Onko sinulla toiveita koulutuksien suhteen tai etkö löydä sinulle sopivaa koiratanssiryhmää? Lähetä toiveesi tällä lomakkeella.

Koulutustiedotteet:

Lauantaina 24.11. klo 16-19 treenataan kentällä 1 koiratanssin koreografia-workshopin merkeissä. Koreografia voi olla freestyleä tai HTM:ää. Workshopiin otetaan 5 koirakkoa ja illan aikana jokaiselle koirakolle on 30 minuuttia henkilökohtaista koreografiatreeniaikaa. Ideaalitilanteessa sinulla on jo koreografia olemassa, mutta tarvittaessa voidaan koota ideoita tai kokeilla erilaisia musiikkivaihtoehtoja. Jokainen osallistuja pääsee myös tekemään lyhyen kisatreenin.

 • Aika: lauantai 24.11.2018 klo 16-19
 • Paikka: Tamsk halli, kenttä 1
 • Max 5 koirakkoa
 • Hinta: 25 e
 • Kouluttaja: Liisa-Ida Sorsa

Ilmoittautumiset Liisa-Idalle sähköpostilla osoitteeseen liisaida (at) hillajanaava.com. Kerro ilmoittautuessasi:

 • koiran ja ohjaajan nimet
 • laji, jota varten treenaat (freestyle/HTM)
 • koiratanssitausta ja tavoitteet tulevaisuudelle
 • toiveet workshopille ja mikä on tämänhetkinen koreografiatilanteesi

Kurssimaksu 25 euroa maksetaan Tamskin tilille IBAN FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124, kun olet saanut vahvistuksen paikasta. Workshop on tarkoitettu Tamskin jäsenille.

Lauantaina 17.11. klo 16-19 treenataan kentällä 1 koiratanssin tekniikkaa. Voit itse valita, että haluatko treenata freestylen vai HTM:n tekniikkaa, tai jopa molempia. Workshopiin otetaan 5 koirakkoa ja illan aikana treenataan vähintään kolmea valitsemaasi liikettä. Tavoitteena on hioa jo aloitettujen liikkeiden teknistä laatua tai opetella uusia, vaativampia liikkeitä koirakon tason mukaisesti. Osa ajasta käytetään koulutustekniikan hiomiseen ja sujuvien liikeketjujen opetteluun.

 • Aika: lauantai 17.11.2018 klo 16-19
 • Paikka: Tamsk halli, kenttä 1
 • Max 5 koirakkoa
 • Hinta: 25 e
 • Kouluttaja: Liisa-Ida Sorsa

Ilmoittautumiset Liisa-Idalle sähköpostilla osoitteeseen liisaida (at) hillajanaava.com. Kerro ilmoittautuessasi:

 • koiran ja ohjaajan nimet
 • laji, jota varten treenaat (freestyle/HTM/molemmat)
 • koiratanssitausta ja tavoitteet tulevaisuudelle
 • toiveet workshopille ja/tai lista liikkeistä, joita haluaisit treenata

Kurssimaksu 25 euroa maksetaan Tamskin tilille IBAN FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124, kun olet saanut vahvistuksen paikasta. Workshop on tarkoitettu Tamskin jäsenille.

Haku on auki koiratanssin valmennusryhmään ja tehoryhmään kaudelle 2018-19. Kausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Treeniaika selviää myöhemmin kalenterin vahvistuttua.

Hakukriteereitä – Oltava TamSKin jäsen sekä aktiivinen treenaaminen ja halu kehittyä

Ryhmät – Valkkuryhmän kouluttajat vuorottelevat, Tehoryhmän kouluttajina valkkuryhmäläiset,
Treeniaikaa 1,5 h / 5 koirakon ryhmä / vko. (treeniaika su klo 19 – 20:30)

Huom.! Hakuaikaa jatkettu vielä 23.9. saakka, tehoryhmään siis vielä mahkuja hakea

Maksuista – valmennusryhmässä ei ole maksua, jos kouluttavat tehoryhmää. Talkoovelvollisuus puolet normista (valkkuryhmä joka toinen viikko). Tehoryhmän kausimaksu 195/2 (puolet normimaksusta), joka toinen viikko ja talkoovelvollisuus puolet normista (tehis joka toinen viikko).

Haku

Hakemukset 9.9.18 mennessä sähköpostiin koiratanssi.tamsk@gmail.com. Rohkeasti mukaan! Nyt siis vielä tehoryhmään 23.9. saakka hakuaikaa!

Tervetuloa kisaamaan, kannustamaan ja katsomaan Tampereen Seudun Koirakerho ry:n möllikisoihin, lajina koiratanssi! Tässä oiva tilaisuus myös tutustua lajiin.

”Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta, jonka tavoitteena on ohjaajan ja koiran musiikin tahdissa suorittama ja siihen mukautettu oivaltava ohjelmakokonaisuus. Ohjelman tulee huomioida koiran erityisominaisuudet ja ilmentää koirakon positiivista yhteistyötä.
Freestyle (FS) eli vapaaohjelma muodostuu vapaavalintaisista liikkeistä, jotka yhdistetään toisiinsa sujuvaksi kokonaisuudeksi.
Heelwork to Music (HTM) on monipuolista seuraamista musiikin tahdissa.”
-Tahtitassut

Myös hyvä tilaisuus treenata ennen syksyn virallisia kisoja!

Alustava luokkajärjestys:
HTM noviisi & mölli
HTM kisaavat ALO, AVO, VOI
FS noviisi & mölli
FS kisaavat ALO, AVO, VOI

🔹 NOVIISI= omistaja JA koira eivät vielä startanneet virallisissa kisoissa
🔹 MÖLLIT= omistaja TAI koira on startannut virallisissa kisoissa

Koirakko arvioidaan luokan mukaan, johon ohjaaja on koirakon ilmoittanut. Jokainen kisaaja saa sanallisen palautteen suorituksestaan. Tuomarina kisassa toimii koiratanssia pitkään harrastanut ja kouluttanut Päivi Nummi (Lemmikkipalvelu koiranpäiviä).

Ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautumiset 15.8. mennessä osoitteeseen koiratanssi.tamsk@gmail.com. Varaa paikka sähköpostitse ja saat paluuviestinä maksuohjeet sekä ohjeet musiikkien ja esittelytekstien lähettämiseen, mikäli mahduitte mukaan kisaan.

Hinta: 10€/koirakko/startti, 8€ saman omistajan seuraavat koirat.

Kisat alkavat klo 10. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.
Kisaan mahtuu 20 koirakkoa.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla koiratanssi.tamsk@gmail.com

Noudatamme kennelliiton virallisia antidoping- ja rokotusmääräyksiä.

TamSK-hallin osoite:
TamSK koiraurheilukeskus, Luhtaantie 58 (Tampere)

Sunnuntaina 12.8.2018 klo 16-21 järjestetään Tamsk-hallin kentällä 1 koiratanssin koreografiaworkshop. Illan aikana on oma osuutensa ensimmäistä koiratanssikoreografian rakentamista varten ja oma osuutensa kisaavien koirakoiden koreografialle ja kisatreenille.

Ilta alkaa ensimmäistä koreografiaa rakentavien harjoituksilla kouluttajan/kouluttajien ohjauksessa.  Tämä osuus workshopista sopii parhaiten niille, jotka eivät ole vielä kilpailleet ja/tai kaipaavat apua koreografian tekemiseen alkaen musiikin valinnasta ja sopivien liikkeiden sovittamisesta ohjelmaan. Henkilökohtaista treeniaikaa on 30 minuuttia per koirakko.

Ilta jatkuu kaikkien osallistuvien koirakoiden kisatreenillä. Tässä osassa osallistujat pääsevät tekemään kisatreenin, jossa osallistujat tekevät treeninsä (kehäänmeno, koko ohjelma musiikkiin, yleisöhäiriöt, jne.) kisamaisissa olosuhteissa toinen toisensa perään.

Kisatreenin jälkeen workshop jatkuu kilpailevien koirakoiden harjoituksilla. Jokaiselle osallistujille on 30 minuuttia henkilökohtaista treeniaikaa esimerkiksi koreografian tekemiseen, hiomiseen tai tekniikkatreeniin. Koulutus toteutetaan osallistujien yhteisvastuullisena koulutuksena eli varsinaista kouluttajaa ei ole.

Yleiset ja ilmoittautumistiedot:

Jokaiselle workshop-päivään osallistujalle varataan henkilökohtaista treeniaikaa 30 minuuttia. Osallistumismaksu 20 e maksetaan Tamsk ry:n tilille FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124 (odota kuittaus paikasta workshopiin ennen kuin maksat). Yhteensä koirakkopaikkoja on 8. Ilmoittautumiset sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Ilmoittautuessasi kerro:

 • ohjaajan ja koiran nimi
 • laji (fs/htm) ja kilpailuluokka, jota varten koreografia on
 • muut mahdolliset toiveet oman vuoron suhteen

Koirakot, jotka tulevat tekemään ensimmäistä koreografiaansa, voisivat myös ilmoitella etukäteen seuraavat tiedot:

 • oma koiratanssikokemus ja koiraharrastustausta muista lajeista (jos on)
 • toiveesi koreografian suhteen
 • onko sinulla jo musiikki valittuna vai tarvitsetko musavaihtoehtoja

Koiratanssin jatkokurssi
Vaatimuksena alkeiskurssin käyminen . 

5 kerran kurssi

Kurssipäivät seuraavat:
klo 11-13 joka kerta

Su 26.8
Su 9.9
Su 23.9
La 6.10
Su 28.10

Kurssin hinta 45€ sekä TamSkin jäsenyys kurssin alkaessa.Paikkana TamSkin halli kenttä 1

Kouluttajana Ulla Rosenlund

Ilmoittautuminen 5.8 klo 10 – ullarosenlund@gmail.com.
Myös mahdolliset kyselyt tähän samaan osoitteeseen.

Lauantaina 7.7.2018 klo 11-17 järjestetään Tamsk-hallin kentällä 1 koiratanssin koreografiaworkshop. Päivän aikana on oma osuutensa ensimmäistä koiratanssikoreografian rakentamista varten ja oma osuutensa kisaavien koirakoiden koreografialle ja kisatreenille.

Päivä alkaa ensimmäistä koreografiaa rakentavien harjoituksilla.  Tämä osuus workshopista sopiikin parhaiten niille, jotka eivät ole vielä kilpailleet ja/tai kaipaavat apua koreografian tekemiseen alkaen musiikin valinnasta ja sopivien liikkeiden sovittamisesta ohjelmaan. Workshopissa on paikalla vähintään kaksi koiratanssissa jo kilpailevaa ja koiratanssia kouluttanutta kouluttajaa.

Päivä jatkuu kaikkien osallistuvien koirakoiden kisatreenillä. Tässä osassa osallistujat pääsevät tekemään kisatreenin, jossa osallistujat tekevät treeninsä (kehäänmeno, koko ohjelma musiikkiin, yleisöhäiriöt, jne.) kisamaisissa olosuhteissa toinen toisensa perään.

Kisatreenin jälkeen workshop jatkuu kilpailevien koirakoiden harjoituksilla. Jokaiselle osallistujille on 30 min henkilökohtaista treeniaikaa esimerkiksi koreografian tekemiseen, hiomiseen tai tekniikkatreeniin. Koulutus toteutetaan osallistujien yhteisvastuullisena koulutuksena eli varsinaista kouluttajaa ei ole.

Yleiset ja ilmoittautumistiedot:

Jokaiselle workshop-päivään osallistujalle varataan henkilökohtaista treeniaikaa 30 min. Osallistumismaksu 20 e maksetaan Tamsk ry:n tilille FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124 (odota kuittaus paikasta workshopiin ennen kuin maksat). Yhteensä koirakkopaikkoja on 10. Ilmoittautumiset sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Ilmoittautuessasi kerro:

 • ohjaajan ja koiran nimi
 • laji (fs/htm) ja kilpailuluokka, jota varten koreografia on
 • muut mahdolliset toiveet oman vuoron suhteen

Koirakot, jotka tulevat tekemään ensimmäistä koreografiaansa, voisivat myös ilmoitella etukäteen seuraavat tiedot:

 • oma koiratanssikokemus ja koiraharrastustausta muista lajeista (jos on)
 • toiveesi koreografian suhteen
 • onko sinulla jo musiikki valittuna vai tarvitsetko musavaihtoehtoja

Sunnuntaina 27.5.2018 klo 11-17 järjestetään Tamsk-hallin kentällä 1 koiratanssin koreografiaworkshop. Päivän aikana on oma osuutensa ensimmäistä koiratanssikoreografian rakentamista varten ja oma osuutensa kisaavien koirakoiden koreografialle ja kisatreenille.

Päivä alkaa ensimmäistä koreografiaa rakentavien harjoituksilla.  Tämä osuus workshopista sopiikin parhaiten niille, jotka eivät ole vielä kilpailleet ja/tai kaipaavat apua koreografian tekemiseen alkaen musiikin valinnasta ja sopivien liikkeiden sovittamisesta ohjelmaan. Workshopissa on paikalla vähintään kaksi koiratanssissa jo kilpailevaa ja koiratanssia kouluttanutta kouluttajaa (henkilöt varmistuvat myöhemmin).

Päivä jatkuu kilpailevien koirakoiden kisatreenillä. Tässä osassa osallistujat pääsevät tekemään kisatreenin, jossa osallistujat tekevät treeninsä (kehäänmeno, koko ohjelma musiikkiin, yleisöhäiriöt, jne.) kisamaisissa olosuhteissa toinen toisensa perään. Kisatreenin jälkeen osallistujille on henkilökohtaista treeniaikaa esimerkiksi koreografian tekemiseen, hiomiseen tai tekniikkatreeniin. Koulutus toteutetaan osallistujien yhteisvastuullisena koulutuksena eli varsinaista kouluttajaa ei ole.

Yleiset ja ilmoittautumistiedot:

Jokaiselle workshop-päivään osallistujalle varataan henkilökohtaista treeniaikaa 30 min. Osallistumismaksu 20 e maksetaan Tamsk ry:n tilille FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124 (odota kuittaus paikasta workshopiin ennen kuin maksat). Yhteensä koirakkopaikkoja on 10.Ilmoittautumiset sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Ilmoittautuessasi kerro:

 • ohjaajan ja koiran nimi
 • laji (fs/htm) ja kilpailuluokka, jota varten koreografia on
 • muut mahdolliset toiveet oman vuoron suhteen

Koirakot, jotka tulevat tekemään ensimmäistä koreografiaansa, voisivat myös ilmoitella etukäteen seuraavat tiedot:

 • oma koiratanssikokemus ja koiraharrastustausta muista lajeista (jos on)
 • toiveesi koreografian suhteen
 • onko sinulla jo musiikki valittuna vai tarvitsetko musavaihtoehtoja

Koiratanssin alkeiskurssi alkaa TamSkilla!

Mukaan mahtuu 5 koirakkoa (EDIT – kurssi on täynnä, varasijoille voi ilmoittautua)

5 kerran alkeiskurssi + luento (pakollinen)

Hinta 45 e, maksu tilille IBAN FI73 1783 3000 0081 31, viite 9124

Kurssin ohjaa Ulla Rosenlund

Kurssin päivämäärät:

Su 25.3   klo 16 luento sosiaalitilassa

La   7.4    klo 12

Su 22.4    klo 12

La 28.4    klo 12

Su   6.5   klo 12

La 19.5   klo 12

TamSkin hallilla kentällä 1

Koiran tulee olla vähintään 10 kk ikäinen.

Kurssille valittujen tulee olla Tamskin jäseniä tai tulee liittyä Tamskin jäseneksi.

Ilmoittautuminen 4.3 klo 10 alkaen osoitteeseen: ullarosenlund@gmail.com

(mahdolliset tiedustelut samasta osoitteesta)