"

Koiratanssikoulutukset

Tulevista koiratanssikoulutuksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Onko sinulla toiveita koulutuksien suhteen tai etkö löydä sinulle sopivaa koiratanssiryhmää? Lähetä toiveesi tällä lomakkeella.

Koulutustiedotteet:

Salla Haaviston koiratanssiworkshop 23.5.2020

Lauantaina 23.5.2020 koiratanssituomari ja arvokisoissakin menestynyt koiratanssija Salla Haavisto tulee kouluttamaan TamSKille!

Workshop järjestetään TamSKin hallilla klo 10-17. Päivä koostuu yksityistunneista, joiden aiheet ohjaajat voivat itse valita oman tarpeensa mukaan.

Hinta on 60 e/tunti sisältäen kahvit ja kastettavaa.
Sitovat ilmoittautumiset mahdollisine aikataulutoiveineen os. laura.toivonen@tamsk.com 22.3.2020 mennessä. Oman paikkansa saa itse myydä eteenpäin, mikäli estyy osallistumasta.

Lauantaina 29.2.klo 9.30 alkaen liikuntatreenit koiratanssin ohjaajille (TamSK ry:n jäsenille), ja otamme koiriakin välillä mukaan. Tavoitteena liikkua ja tanssia porukalla 1-1,5 tuntia, jonka jälkeen on muutamaan yksäriin mahdollisuus.

Tarkoituksena on liikkua erilaisten musiikkien tahtiin ja rytmiin sekä harjoitella ryhtiä ja joitain helppoja tanssiaskelikkoja. Mikäli haluat harjoitella jotain tiettyä musiikkia, ota yhteys kouluttajaan ja toimita myös musiikki etukäteen. Ota mukaan hyvät kengät, sopivat vaatteet (kerrospukeutuminen hyvä idea, jos tulee kuuma), pyyhe hien ja juomaa janon poistamiseen.

Ota koirallesi mukaan sisälle mukaan otettava häkki, kuppi ja vettä sekä koulutusnameja. Otamme koiria mukaan tanssimaan ”lennosta” silloin tällöin eli niiden hakeminen autosta mukaan harjoitukseen ei ole optio.

Kenttä 1 on tällä hetkellä varattuna meille klo 12:een asti. Yhteistreenin jälkeen on varattavissa 10-15 minuutin yksityisaikoja, jos joku vaikkapa haluaa vinkkejä ja harjoitusta omaan musiikkiin ja ohjelmaansa.

Ilmoittaudu treeneihin mailitse (mkellomaki (a) gmail.com) tiistaihin 25.2. klo 20:00 mennessä, ja kerro tuletko ilman vai koiran kanssa. Kerro myös jos sinulla on musiikkitoiveita (sekä lähetä musiikkisi) sekä jos haluat ”yksäriajan” ja mihin haluaisit vinkkejä. Paluupostissa saat maksutiedot, ryhmätreenin hinta 10€ ja yksärin 10€.

Reenit vetää koiratanssivalkkulainen Minna Kellomäki. Olen aloittanut koiratanssin harrastuksen vuonna 2002 ja takana muutama vuosikymmen tanssiharrastusta kansan- ja salonkitanssien, lattareiden sekä vakiotanssien parista.

Kiinnostaako koiratanssi? Nyt on mahdollisuus tutustua lajiin! Koiratanssin alkeiskurssi sisältää teoriaosion ja viisi harjoituskertaa. Kurssilla tutustutaan sekä HTM:ään että Freestyleen. Teoriaosuus on pakollinen osallistujille.

Teoriaosuus (ilman koiraa): 9.3.2020 klo 18-19 sosiaalitilassa

Kurssikerrat kentällä 1 perjantaisin: 13.3., 27.3., 3.4., 17.4 ja 24.4. klo
19-20.

Kurssille otetaan 5 koirakkoa. Kouluttajana Kirsi Koivunen

Hinta: 45€/kurssi, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä.

Ilmoittautumiset sähköpostilla: kirsi.nuusku (a) gmail.com, 10.2.-16.2.2020.

Kurssi on tarkoitettu vain TamSkin jäsenille, ilmoita jäsennumerosi
ilmoittautumisen yhteydessä. Koiran tulee olla vähintään 10 kk ja rokotettu.

Kiinnostaako koiratanssin freestyle? Tällä kurssilla suunnitellaan FS-esityksesi mahdollisimman kilpailuvalmiiksi. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille. Kurssilla paneudutaan erityisesti erilaisten temppujen opettamiseen/vahvistamiseen, etsitään koirakolle sopiva musiikki ja suunnitellaan ohjelma.

Kurssikerrat: 7.2., 14.2., 21.2., 28.2., 6.3. (5 krt) klo 20-21, kenttä 1.
Hinta: 45€/kurssi, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla johansson.hanna.m@gmail.com, 15.12. alkaen.

Kurssi on tarkoitettu vain TamSkin jäsenille, ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä. Mukaan mahtuu 4 koiraa. Kouluttajana Hanna Johansson.

Kiinnostaako koiratanssin heelwork to music? Tällä kurssilla suunnitellaan HTM-esityksesi mahdollisimman kilpailuvalmiiksi. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille. Kurssilla paneudutaan erityisesti seuraamiseen eri positioissa, suuntiin ja positioiden vaihteluihin, etsitään koirakolle sopiva musiikki ja suunnitellaan ohjelma.

Kurssikerrat: 7.2., 14.2., 21.2., 28.2., 6.3. (5 krt) klo 19-20, kenttä 1.
Hinta: 45€/kurssi, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla johansson.hanna.m@gmail.com, 15.12. alkaen.

Kurssi on tarkoitettu vain TamSkin jäsenille, ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.
Mukaan mahtuu 4 koiraa. Kouluttajana Hanna Johansson.

Kiinnostaako laittaa tassuilla koreaksi? Koiratanssin valmennusryhmä kouluttaa kesäkaudella kaksi viiden kerran kurssia.
Kurssi 1: 16.5., 13.6., 27.6., 11.7., 25.7. (5krt) klo 19 – 20, kenttä 1
Kurssi 2: 1.8., 15.8., 29.8., 12.9, 26.9. (5krt) klo 19 – 20, kenttä 1 (TÄYNNÄ)

Kurssien sisältöä muokataan osallistujien toiveiden mukaan, joten kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille. Tavoitteena voi olla tutustuminen lajiin, valmiin ohjelman rakentaminen tai vaikka erilaisten temppujen opettaminen.
Hinta: 50€/Kurssi 
Kurssi 1 ilmottautumiset 6.5 alkaen sähköpostitse osoitteeseen lehtinenmilli@gmail.com. Kurssi 2 ilmoittautumiset 18.7. alkaen sähköpostitse osoitteeseen lehtinenmilli@gmail.com. Kurssi on tarkoitettu vain TamSKin jäsenille, joten ilmoitathan jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.  

Keväisen erikoiskoulutussarjan innoittama 2 koulutuspäivää, joilla pohditaan hallinnan tunteen merkitystä eläimelle ja käytännön sovelluksia asian tiimoilta.

Kumpikin päivä alkaa n. 1 h luennolla, minkä jälkeen käytännön koulutusta 4 koirakon ryhmissä 1h/ryhmä.

Tamskin jäsenille koirakkopaikka 25€, kuuntelupaikka 15€ /koulutuspäivä, ei-jäsenille koirakkopaikka 35€, kuuntelupaikka 25€ /koulutuspäivä.

Kouluttajana Piia Karinen.

Lauantai 27.7. klo 10-13 Starttinappulan käsite ja koulutus, sovellukset Sunnuntai 11.8. klo 10-13 Valinnan merkitys, koulutus ja erilaiset sovellukset

Ilmoittautuminen piiakarinen@gmail.com 29.4. alkaen. Jäsennumero vaaditaan.

Koiratanssin alkeiskurssi

5 kerran alkeiskurssi ja koiratanssin teoria. Käytännön kerrat Tamsk Koiraurheilukeskus (Luhtaantie 58, Tampere), Kenttä 1 ja teoriakerta sosiaalitilassa.

Kurssin ajankohta

 

  • la 16.2 klo 18:30 –(noin) 20:30 TEORIA sos. tilassa PAKOLLINEN
  • su 17.2 klo 15
  • la 23.2 klo 16
  • la 16.3 klo18:30
  • la 23.3 klo 16
  • la 30.3 klo 16

 

Kurssin hinta 45 € tilille FI73 1783 3000 0081 31. Kouluttajana toimii Ulla Rosenlund.

Ilmoittautuminen ullarosenlund@gmail.com 16.1. klo 10 -. Koiran tulee olla yli 10kk ja rokotettu.

Kurssin alkaessa tulee osanottajan olla TamSk ry:n jäsen.

 

Koiratanssin alkeiskurssin mainos helmikuu 2019

Haku on auki koiratanssin valmennusryhmään ja tehoryhmään kaudelle 2018-19. Kausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Treeniaika selviää myöhemmin kalenterin vahvistuttua.

Hakukriteereitä – Oltava TamSKin jäsen sekä aktiivinen treenaaminen ja halu kehittyä

Ryhmät – Valkkuryhmän kouluttajat vuorottelevat, Tehoryhmän kouluttajina valkkuryhmäläiset,
Treeniaikaa 1,5 h / 5 koirakon ryhmä / vko. (treeniaika su klo 19 – 20:30)

Huom.! Hakuaikaa jatkettu vielä 23.9. saakka, tehoryhmään siis vielä mahkuja hakea

Maksuista – valmennusryhmässä ei ole maksua, jos kouluttavat tehoryhmää. Talkoovelvollisuus puolet normista (valkkuryhmä joka toinen viikko). Tehoryhmän kausimaksu 195/2 (puolet normimaksusta), joka toinen viikko ja talkoovelvollisuus puolet normista (tehis joka toinen viikko).

Haku

Hakemukset 9.9.18 mennessä sähköpostiin koiratanssi.tamsk@gmail.com. Rohkeasti mukaan! Nyt siis vielä tehoryhmään 23.9. saakka hakuaikaa!

Tervetuloa kisaamaan, kannustamaan ja katsomaan Tampereen Seudun Koirakerho ry:n möllikisoihin, lajina koiratanssi! Tässä oiva tilaisuus myös tutustua lajiin.

”Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta, jonka tavoitteena on ohjaajan ja koiran musiikin tahdissa suorittama ja siihen mukautettu oivaltava ohjelmakokonaisuus. Ohjelman tulee huomioida koiran erityisominaisuudet ja ilmentää koirakon positiivista yhteistyötä.
Freestyle (FS) eli vapaaohjelma muodostuu vapaavalintaisista liikkeistä, jotka yhdistetään toisiinsa sujuvaksi kokonaisuudeksi.
Heelwork to Music (HTM) on monipuolista seuraamista musiikin tahdissa.”
-Tahtitassut

Myös hyvä tilaisuus treenata ennen syksyn virallisia kisoja!

Alustava luokkajärjestys:
HTM noviisi & mölli
HTM kisaavat ALO, AVO, VOI
FS noviisi & mölli
FS kisaavat ALO, AVO, VOI

🔹 NOVIISI= omistaja JA koira eivät vielä startanneet virallisissa kisoissa
🔹 MÖLLIT= omistaja TAI koira on startannut virallisissa kisoissa

Koirakko arvioidaan luokan mukaan, johon ohjaaja on koirakon ilmoittanut. Jokainen kisaaja saa sanallisen palautteen suorituksestaan. Tuomarina kisassa toimii koiratanssia pitkään harrastanut ja kouluttanut Päivi Nummi (Lemmikkipalvelu koiranpäiviä).

Ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautumiset 15.8. mennessä osoitteeseen koiratanssi.tamsk@gmail.com. Varaa paikka sähköpostitse ja saat paluuviestinä maksuohjeet sekä ohjeet musiikkien ja esittelytekstien lähettämiseen, mikäli mahduitte mukaan kisaan.

Hinta: 10€/koirakko/startti, 8€ saman omistajan seuraavat koirat.

Kisat alkavat klo 10. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.
Kisaan mahtuu 20 koirakkoa.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla koiratanssi.tamsk@gmail.com

Noudatamme kennelliiton virallisia antidoping- ja rokotusmääräyksiä.

TamSK-hallin osoite:
TamSK koiraurheilukeskus, Luhtaantie 58 (Tampere)

Koiratanssin jatkokurssi
Vaatimuksena alkeiskurssin käyminen . 

5 kerran kurssi

Kurssipäivät seuraavat:
klo 11-13 joka kerta

Su 26.8
Su 9.9
Su 23.9
La 6.10
Su 28.10

Kurssin hinta 45€ sekä TamSkin jäsenyys kurssin alkaessa.Paikkana TamSkin halli kenttä 1

Kouluttajana Ulla Rosenlund

Ilmoittautuminen 5.8 klo 10 – ullarosenlund@gmail.com.
Myös mahdolliset kyselyt tähän samaan osoitteeseen.