"

Koiratanssikoulutukset

Tulevista koiratanssikoulutuksista ilmoitetaan tällä sivulla.

Onko sinulla toiveita koulutuksien suhteen tai etkö löydä sinulle sopivaa koiratanssiryhmää? Lähetä toiveesi tällä lomakkeella.

Koulutustiedotteet:

Kiinnostaako koiratanssi? Nyt on mahdollisuus tutustua lajiin. Kurssilla käydään ensin läpi koiratanssia lajina tunnin sosiaalitilassa ja sen jälkeen harjoittelemme koiran kanssa ja ilman kentällä 1. Liikumme musiikin tahtiin koiran kanssa ja ilman. 

Kurssikerta 2.2.2020 klo 14.30-17.30, Sosiaalitila ja kenttä 1.
Hinta: 20 €/kurssi, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla kirsi.nuusku@gmail.com, 20.1.-26.1.2020

Kurssi on tarkoitettu vain TamSkin jäsenille, ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.
Mukaan mahtuu 5 koiraa. Kouluttajana Kirsi Koivunen.

Kiinnostaako koiratanssin freestyle? Tällä kurssilla suunnitellaan FS-esityksesi mahdollisimman kilpailuvalmiiksi. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille. Kurssilla paneudutaan erityisesti erilaisten temppujen opettamiseen/vahvistamiseen, etsitään koirakolle sopiva musiikki ja suunnitellaan ohjelma.

Kurssikerrat: 7.2., 14.2., 21.2., 28.2., 6.3. (5 krt) klo 20-21, kenttä 1.
Hinta: 45€/kurssi, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla johansson.hanna.m@gmail.com, 15.12. alkaen.

Kurssi on tarkoitettu vain TamSkin jäsenille, ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä. Mukaan mahtuu 4 koiraa. Kouluttajana Hanna Johansson.

Kiinnostaako koiratanssin heelwork to music? Tällä kurssilla suunnitellaan HTM-esityksesi mahdollisimman kilpailuvalmiiksi. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille. Kurssilla paneudutaan erityisesti seuraamiseen eri positioissa, suuntiin ja positioiden vaihteluihin, etsitään koirakolle sopiva musiikki ja suunnitellaan ohjelma.

Kurssikerrat: 7.2., 14.2., 21.2., 28.2., 6.3. (5 krt) klo 19-20, kenttä 1.
Hinta: 45€/kurssi, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä.
Ilmoittautumiset: sähköpostilla johansson.hanna.m@gmail.com, 15.12. alkaen.

Kurssi on tarkoitettu vain TamSkin jäsenille, ilmoita jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.
Mukaan mahtuu 4 koiraa. Kouluttajana Hanna Johansson.

Koiratanssin ylituomari Salla Haavisto tulee kertomaan uudistuneista koiratanssin säännöistä ja kilpailuohjeesta. Uudet säännöt astuvat voimaan 1.1.2020. Sääntöihin on tullut paljon tarkennuksia ja mm. arvosteluohje ja pisteytys muuttuvat. Luento järjestetään TamSK-hallin sosiaalitilassa keskiviikkona 15.1.2020 klo 18-20.

Ilmoittautumiset sähköpostilla johansson.hanna.m@gmail.com, luentomaksu 10 euroa, maksuohjeet saat paikanvahvistusviestissä. Luennolle ovat tervetulleita sekä jäsenet että yhdistyksen ulkopuoliset.

Haku koiratanssin valmennusryhmään treenikaudelle 10/2019–9/2020 on nyt avattu. Treenikausi on 10/2019–9/2020. Alla kriteerit ja ohjeet valkkuryhmään:

KOIRATANSSIN VALMENNUSRYHMÄ

Koiratanssin valmennusryhmä on 4-6 ohjaajan ryhmä (vähintään 4 koirakkoa). Se on tarkoitettu motivoituneille, aktiivisille ja tavoitteellisille koiratanssiharrastajille,

 • jotka haluavat kehittyä ja saada kehityksen tueksi muiden ryhmäläisten tuen ja yhden Suomen parhaimmista treeniolosuhteista.
 • jotka sitoutuvat harjoittelemaan aktiivisesti myös ryhmän ulkopuolella
 • joilla on kisatavoitteita
 • jotka haluavat auttaa muita onnistumaan treeneissä ja luoda hyvää ryhmähenkeä
 • jotka haluavat jakaa omaa koiratanssiosaamistaan velvoitekoulutusten muodossa.

Ohjaajien on oltava TamSKin jäseniä.

Treeniaika, oikeudet ja velvoitteet:

 • Ryhmä treenaa viikottain. Treenipäivä on keskiviikko. Kellonaika tarkentuu myöhemmin.
 • Ryhmäpaikka on syksystä 2019 syksyyn 2020. Ryhmille tehdään kauden puolivaiheilla kysely, jossa kartoitetaan ryhmien toimintaa ja ryhmäläisten aktiivisuutta.
 • Koulutusvelvoituksen määrä on 12 tuntia vuodessa. Koulutusvelvoite täytetään koiratanssin lyhytkursseina, koulutuspäivinä, luentoina tms. Koulutukset suunnataan seuran omille jäsenille.
 • Talkoovelvoite määräytyy hallituksen ohjeistuksen mukaan kausittain. Yleensä se on ollut noin 8 tuntia vuodessa.
 • Ryhmälle haetaan seuran valmennusryhmille suunnattu budjetti.

Valintaprosessi

 • Hakemukset käsittelee ja valinnat tekee koiratanssitiimi tai koulutustiimin valitsemat lisähenkilöt (jääviysasiat huomioden).
 • Ryhmään valitaan motivoituneita, aktiivisia lajin harrastajia, jotka haluavat kehittyä ja auttaa muita ryhmässä olevia koirakoita kehittymään ja jotka osaavat toimia ryhmässä.
 • Ryhmäpaikka on koirakkokohtainen. Ohjaaja voi hakea ryhmään kahdella koiralla, joista toinen on varakoira. Molemmilla koirilla pitää olla voimassa olevat rokotukset.

Hakuaika on 12.8.- 24.8. 2019. Lähetä hakemuksesi sähköpostitse osoitteeseen koiratanssi.tamsk@gmail.com. Hakemuksessa pitää selvitä seuraavat asiat:

 1. Ohjaajan nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero
 2. Koiran virallinen nimi, kutsumanimi, syntymäaika, rotu
 3. Koiran tämänhetkinen kilpailutaso koiratanssissa (freestyle/HTM)
 4. Koiran kolme viimeisintä kilpailutulosta, jos on kilpaillut
 5. Ohjaajan ja koiran tavoitteet koiratanssin suhteen seuraavan talvikauden aikana
 6. Ohjaajan ja koiran tavoitteet pidemmällä aikavälillä.
 7. Ohjaajan kouluttajakokemus koiratanssissa
 8. Ohjaajan muu koiraharrastus/-kilpailukokemus/kouluttajakokemus muissa koiralajeissa
 9. Miksi haet ryhmään ja mitä toivot ryhmältä
 10. Mitä annettavaa sinulla olisi ryhmälle ja muille ryhmäläisille

Kiinnostaako laittaa tassuilla koreaksi? Koiratanssin valmennusryhmä kouluttaa kesäkaudella kaksi viiden kerran kurssia.
Kurssi 1: 16.5., 13.6., 27.6., 11.7., 25.7. (5krt) klo 19 – 20, kenttä 1
Kurssi 2: 1.8., 15.8., 29.8., 12.9, 26.9. (5krt) klo 19 – 20, kenttä 1 (TÄYNNÄ)

Kurssien sisältöä muokataan osallistujien toiveiden mukaan, joten kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille. Tavoitteena voi olla tutustuminen lajiin, valmiin ohjelman rakentaminen tai vaikka erilaisten temppujen opettaminen.
Hinta: 50€/Kurssi 
Kurssi 1 ilmottautumiset 6.5 alkaen sähköpostitse osoitteeseen lehtinenmilli@gmail.com. Kurssi 2 ilmoittautumiset 18.7. alkaen sähköpostitse osoitteeseen lehtinenmilli@gmail.com. Kurssi on tarkoitettu vain TamSKin jäsenille, joten ilmoitathan jäsennumerosi ilmoittautumisen yhteydessä.  

Keväisen erikoiskoulutussarjan innoittama 2 koulutuspäivää, joilla pohditaan hallinnan tunteen merkitystä eläimelle ja käytännön sovelluksia asian tiimoilta.

Kumpikin päivä alkaa n. 1 h luennolla, minkä jälkeen käytännön koulutusta 4 koirakon ryhmissä 1h/ryhmä.

Tamskin jäsenille koirakkopaikka 25€, kuuntelupaikka 15€ /koulutuspäivä, ei-jäsenille koirakkopaikka 35€, kuuntelupaikka 25€ /koulutuspäivä.

Kouluttajana Piia Karinen.

Lauantai 27.7. klo 10-13 Starttinappulan käsite ja koulutus, sovellukset Sunnuntai 11.8. klo 10-13 Valinnan merkitys, koulutus ja erilaiset sovellukset

Ilmoittautuminen piiakarinen@gmail.com 29.4. alkaen. Jäsennumero vaaditaan.

Tervetuloa koiratanssin HTM-workshopiin kentälle 1 sunnuntaina 14.4. klo 13-16. Workshop sopii HTM-tutustujille ja jo pidempään harrastaneille sekä kilpailleille. Jonkinlainen koiratanssi- TAI harrastuslajitausta olisi koiralla ja ohjaajalla kuitenkin hyvä olla, jotta päivästä saa parhaiten hyödyn irti. Erityisesti workshopissa keskitytään laadukkaisiin positioihin eli miten ne opetetaan koiralle ja mitkä ovat ne kriteerit, joilla päästään laadukkaaseen lopputulokseen. Workshopin aikana voi aloittaa jonkin uuden position treenaamisen tai vahvistaa ja viilata tuttua positiota. Kouluttajana toimii Liisa-Ida Sorsa.

Workshopiin otetaan max 6 koirakkoa, hinta 20 euroa.

Ilmoittautumiset 4.3. alkaen sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Kerro ilmoittautuessasi koirasi HTM-taustasta, tavoitteistasi ja toiveesi koulutukselle.

Koiratanssin alkeiskurssi

5 kerran alkeiskurssi ja koiratanssin teoria. Käytännön kerrat Tamsk Koiraurheilukeskus (Luhtaantie 58, Tampere), Kenttä 1 ja teoriakerta sosiaalitilassa.

Kurssin ajankohta

 

 • la 16.2 klo 18:30 –(noin) 20:30 TEORIA sos. tilassa PAKOLLINEN
 • su 17.2 klo 15
 • la 23.2 klo 16
 • la 16.3 klo18:30
 • la 23.3 klo 16
 • la 30.3 klo 16

 

Kurssin hinta 45 € tilille FI73 1783 3000 0081 31. Kouluttajana toimii Ulla Rosenlund.

Ilmoittautuminen ullarosenlund@gmail.com 16.1. klo 10 -. Koiran tulee olla yli 10kk ja rokotettu.

Kurssin alkaessa tulee osanottajan olla TamSk ry:n jäsen.

 

Koiratanssin alkeiskurssin mainos helmikuu 2019

Lauantaina 24.11. klo 16-19 treenataan kentällä 1 koiratanssin koreografia-workshopin merkeissä. Koreografia voi olla freestyleä tai HTM:ää. Workshopiin otetaan 5 koirakkoa ja illan aikana jokaiselle koirakolle on 30 minuuttia henkilökohtaista koreografiatreeniaikaa. Ideaalitilanteessa sinulla on jo koreografia olemassa, mutta tarvittaessa voidaan koota ideoita tai kokeilla erilaisia musiikkivaihtoehtoja. Jokainen osallistuja pääsee myös tekemään lyhyen kisatreenin.

 • Aika: lauantai 24.11.2018 klo 16-19
 • Paikka: Tamsk halli, kenttä 1
 • Max 5 koirakkoa
 • Hinta: 25 e
 • Kouluttaja: Liisa-Ida Sorsa

Ilmoittautumiset Liisa-Idalle sähköpostilla osoitteeseen liisaida (at) hillajanaava.com. Kerro ilmoittautuessasi:

 • koiran ja ohjaajan nimet
 • laji, jota varten treenaat (freestyle/HTM)
 • koiratanssitausta ja tavoitteet tulevaisuudelle
 • toiveet workshopille ja mikä on tämänhetkinen koreografiatilanteesi

Kurssimaksu 25 euroa maksetaan Tamskin tilille IBAN FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124, kun olet saanut vahvistuksen paikasta. Workshop on tarkoitettu Tamskin jäsenille.

Lauantaina 17.11. klo 16-19 treenataan kentällä 1 koiratanssin tekniikkaa. Voit itse valita, että haluatko treenata freestylen vai HTM:n tekniikkaa, tai jopa molempia. Workshopiin otetaan 5 koirakkoa ja illan aikana treenataan vähintään kolmea valitsemaasi liikettä. Tavoitteena on hioa jo aloitettujen liikkeiden teknistä laatua tai opetella uusia, vaativampia liikkeitä koirakon tason mukaisesti. Osa ajasta käytetään koulutustekniikan hiomiseen ja sujuvien liikeketjujen opetteluun.

 • Aika: lauantai 17.11.2018 klo 16-19
 • Paikka: Tamsk halli, kenttä 1
 • Max 5 koirakkoa
 • Hinta: 25 e
 • Kouluttaja: Liisa-Ida Sorsa

Ilmoittautumiset Liisa-Idalle sähköpostilla osoitteeseen liisaida (at) hillajanaava.com. Kerro ilmoittautuessasi:

 • koiran ja ohjaajan nimet
 • laji, jota varten treenaat (freestyle/HTM/molemmat)
 • koiratanssitausta ja tavoitteet tulevaisuudelle
 • toiveet workshopille ja/tai lista liikkeistä, joita haluaisit treenata

Kurssimaksu 25 euroa maksetaan Tamskin tilille IBAN FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124, kun olet saanut vahvistuksen paikasta. Workshop on tarkoitettu Tamskin jäsenille.

Haku on auki koiratanssin valmennusryhmään ja tehoryhmään kaudelle 2018-19. Kausi kestää lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Treeniaika selviää myöhemmin kalenterin vahvistuttua.

Hakukriteereitä – Oltava TamSKin jäsen sekä aktiivinen treenaaminen ja halu kehittyä

Ryhmät – Valkkuryhmän kouluttajat vuorottelevat, Tehoryhmän kouluttajina valkkuryhmäläiset,
Treeniaikaa 1,5 h / 5 koirakon ryhmä / vko. (treeniaika su klo 19 – 20:30)

Huom.! Hakuaikaa jatkettu vielä 23.9. saakka, tehoryhmään siis vielä mahkuja hakea

Maksuista – valmennusryhmässä ei ole maksua, jos kouluttavat tehoryhmää. Talkoovelvollisuus puolet normista (valkkuryhmä joka toinen viikko). Tehoryhmän kausimaksu 195/2 (puolet normimaksusta), joka toinen viikko ja talkoovelvollisuus puolet normista (tehis joka toinen viikko).

Haku

Hakemukset 9.9.18 mennessä sähköpostiin koiratanssi.tamsk@gmail.com. Rohkeasti mukaan! Nyt siis vielä tehoryhmään 23.9. saakka hakuaikaa!

Tervetuloa kisaamaan, kannustamaan ja katsomaan Tampereen Seudun Koirakerho ry:n möllikisoihin, lajina koiratanssi! Tässä oiva tilaisuus myös tutustua lajiin.

”Koiratanssi on luovaa tottelevaisuutta, jonka tavoitteena on ohjaajan ja koiran musiikin tahdissa suorittama ja siihen mukautettu oivaltava ohjelmakokonaisuus. Ohjelman tulee huomioida koiran erityisominaisuudet ja ilmentää koirakon positiivista yhteistyötä.
Freestyle (FS) eli vapaaohjelma muodostuu vapaavalintaisista liikkeistä, jotka yhdistetään toisiinsa sujuvaksi kokonaisuudeksi.
Heelwork to Music (HTM) on monipuolista seuraamista musiikin tahdissa.”
-Tahtitassut

Myös hyvä tilaisuus treenata ennen syksyn virallisia kisoja!

Alustava luokkajärjestys:
HTM noviisi & mölli
HTM kisaavat ALO, AVO, VOI
FS noviisi & mölli
FS kisaavat ALO, AVO, VOI

🔹 NOVIISI= omistaja JA koira eivät vielä startanneet virallisissa kisoissa
🔹 MÖLLIT= omistaja TAI koira on startannut virallisissa kisoissa

Koirakko arvioidaan luokan mukaan, johon ohjaaja on koirakon ilmoittanut. Jokainen kisaaja saa sanallisen palautteen suorituksestaan. Tuomarina kisassa toimii koiratanssia pitkään harrastanut ja kouluttanut Päivi Nummi (Lemmikkipalvelu koiranpäiviä).

Ilmoittautuminen on nyt auki ja ilmoittautumiset 15.8. mennessä osoitteeseen koiratanssi.tamsk@gmail.com. Varaa paikka sähköpostitse ja saat paluuviestinä maksuohjeet sekä ohjeet musiikkien ja esittelytekstien lähettämiseen, mikäli mahduitte mukaan kisaan.

Hinta: 10€/koirakko/startti, 8€ saman omistajan seuraavat koirat.

Kisat alkavat klo 10. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin.
Kisaan mahtuu 20 koirakkoa.

Lisätietoja voit kysyä sähköpostilla koiratanssi.tamsk@gmail.com

Noudatamme kennelliiton virallisia antidoping- ja rokotusmääräyksiä.

TamSK-hallin osoite:
TamSK koiraurheilukeskus, Luhtaantie 58 (Tampere)

Sunnuntaina 12.8.2018 klo 16-21 järjestetään Tamsk-hallin kentällä 1 koiratanssin koreografiaworkshop. Illan aikana on oma osuutensa ensimmäistä koiratanssikoreografian rakentamista varten ja oma osuutensa kisaavien koirakoiden koreografialle ja kisatreenille.

Ilta alkaa ensimmäistä koreografiaa rakentavien harjoituksilla kouluttajan/kouluttajien ohjauksessa.  Tämä osuus workshopista sopii parhaiten niille, jotka eivät ole vielä kilpailleet ja/tai kaipaavat apua koreografian tekemiseen alkaen musiikin valinnasta ja sopivien liikkeiden sovittamisesta ohjelmaan. Henkilökohtaista treeniaikaa on 30 minuuttia per koirakko.

Ilta jatkuu kaikkien osallistuvien koirakoiden kisatreenillä. Tässä osassa osallistujat pääsevät tekemään kisatreenin, jossa osallistujat tekevät treeninsä (kehäänmeno, koko ohjelma musiikkiin, yleisöhäiriöt, jne.) kisamaisissa olosuhteissa toinen toisensa perään.

Kisatreenin jälkeen workshop jatkuu kilpailevien koirakoiden harjoituksilla. Jokaiselle osallistujille on 30 minuuttia henkilökohtaista treeniaikaa esimerkiksi koreografian tekemiseen, hiomiseen tai tekniikkatreeniin. Koulutus toteutetaan osallistujien yhteisvastuullisena koulutuksena eli varsinaista kouluttajaa ei ole.

Yleiset ja ilmoittautumistiedot:

Jokaiselle workshop-päivään osallistujalle varataan henkilökohtaista treeniaikaa 30 minuuttia. Osallistumismaksu 20 e maksetaan Tamsk ry:n tilille FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124 (odota kuittaus paikasta workshopiin ennen kuin maksat). Yhteensä koirakkopaikkoja on 8. Ilmoittautumiset sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Ilmoittautuessasi kerro:

 • ohjaajan ja koiran nimi
 • laji (fs/htm) ja kilpailuluokka, jota varten koreografia on
 • muut mahdolliset toiveet oman vuoron suhteen

Koirakot, jotka tulevat tekemään ensimmäistä koreografiaansa, voisivat myös ilmoitella etukäteen seuraavat tiedot:

 • oma koiratanssikokemus ja koiraharrastustausta muista lajeista (jos on)
 • toiveesi koreografian suhteen
 • onko sinulla jo musiikki valittuna vai tarvitsetko musavaihtoehtoja

Koiratanssin jatkokurssi
Vaatimuksena alkeiskurssin käyminen . 

5 kerran kurssi

Kurssipäivät seuraavat:
klo 11-13 joka kerta

Su 26.8
Su 9.9
Su 23.9
La 6.10
Su 28.10

Kurssin hinta 45€ sekä TamSkin jäsenyys kurssin alkaessa.Paikkana TamSkin halli kenttä 1

Kouluttajana Ulla Rosenlund

Ilmoittautuminen 5.8 klo 10 – ullarosenlund@gmail.com.
Myös mahdolliset kyselyt tähän samaan osoitteeseen.

Lauantaina 7.7.2018 klo 11-17 järjestetään Tamsk-hallin kentällä 1 koiratanssin koreografiaworkshop. Päivän aikana on oma osuutensa ensimmäistä koiratanssikoreografian rakentamista varten ja oma osuutensa kisaavien koirakoiden koreografialle ja kisatreenille.

Päivä alkaa ensimmäistä koreografiaa rakentavien harjoituksilla.  Tämä osuus workshopista sopiikin parhaiten niille, jotka eivät ole vielä kilpailleet ja/tai kaipaavat apua koreografian tekemiseen alkaen musiikin valinnasta ja sopivien liikkeiden sovittamisesta ohjelmaan. Workshopissa on paikalla vähintään kaksi koiratanssissa jo kilpailevaa ja koiratanssia kouluttanutta kouluttajaa.

Päivä jatkuu kaikkien osallistuvien koirakoiden kisatreenillä. Tässä osassa osallistujat pääsevät tekemään kisatreenin, jossa osallistujat tekevät treeninsä (kehäänmeno, koko ohjelma musiikkiin, yleisöhäiriöt, jne.) kisamaisissa olosuhteissa toinen toisensa perään.

Kisatreenin jälkeen workshop jatkuu kilpailevien koirakoiden harjoituksilla. Jokaiselle osallistujille on 30 min henkilökohtaista treeniaikaa esimerkiksi koreografian tekemiseen, hiomiseen tai tekniikkatreeniin. Koulutus toteutetaan osallistujien yhteisvastuullisena koulutuksena eli varsinaista kouluttajaa ei ole.

Yleiset ja ilmoittautumistiedot:

Jokaiselle workshop-päivään osallistujalle varataan henkilökohtaista treeniaikaa 30 min. Osallistumismaksu 20 e maksetaan Tamsk ry:n tilille FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124 (odota kuittaus paikasta workshopiin ennen kuin maksat). Yhteensä koirakkopaikkoja on 10. Ilmoittautumiset sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Ilmoittautuessasi kerro:

 • ohjaajan ja koiran nimi
 • laji (fs/htm) ja kilpailuluokka, jota varten koreografia on
 • muut mahdolliset toiveet oman vuoron suhteen

Koirakot, jotka tulevat tekemään ensimmäistä koreografiaansa, voisivat myös ilmoitella etukäteen seuraavat tiedot:

 • oma koiratanssikokemus ja koiraharrastustausta muista lajeista (jos on)
 • toiveesi koreografian suhteen
 • onko sinulla jo musiikki valittuna vai tarvitsetko musavaihtoehtoja

Sunnuntaina 27.5.2018 klo 11-17 järjestetään Tamsk-hallin kentällä 1 koiratanssin koreografiaworkshop. Päivän aikana on oma osuutensa ensimmäistä koiratanssikoreografian rakentamista varten ja oma osuutensa kisaavien koirakoiden koreografialle ja kisatreenille.

Päivä alkaa ensimmäistä koreografiaa rakentavien harjoituksilla.  Tämä osuus workshopista sopiikin parhaiten niille, jotka eivät ole vielä kilpailleet ja/tai kaipaavat apua koreografian tekemiseen alkaen musiikin valinnasta ja sopivien liikkeiden sovittamisesta ohjelmaan. Workshopissa on paikalla vähintään kaksi koiratanssissa jo kilpailevaa ja koiratanssia kouluttanutta kouluttajaa (henkilöt varmistuvat myöhemmin).

Päivä jatkuu kilpailevien koirakoiden kisatreenillä. Tässä osassa osallistujat pääsevät tekemään kisatreenin, jossa osallistujat tekevät treeninsä (kehäänmeno, koko ohjelma musiikkiin, yleisöhäiriöt, jne.) kisamaisissa olosuhteissa toinen toisensa perään. Kisatreenin jälkeen osallistujille on henkilökohtaista treeniaikaa esimerkiksi koreografian tekemiseen, hiomiseen tai tekniikkatreeniin. Koulutus toteutetaan osallistujien yhteisvastuullisena koulutuksena eli varsinaista kouluttajaa ei ole.

Yleiset ja ilmoittautumistiedot:

Jokaiselle workshop-päivään osallistujalle varataan henkilökohtaista treeniaikaa 30 min. Osallistumismaksu 20 e maksetaan Tamsk ry:n tilille FI73 1783 3000 0081 31 viitteellä 9124 (odota kuittaus paikasta workshopiin ennen kuin maksat). Yhteensä koirakkopaikkoja on 10.Ilmoittautumiset sähköpostitse Liisa-Idalle osoitteeseen liisaida(a)hillajanaava.com. Ilmoittautuessasi kerro:

 • ohjaajan ja koiran nimi
 • laji (fs/htm) ja kilpailuluokka, jota varten koreografia on
 • muut mahdolliset toiveet oman vuoron suhteen

Koirakot, jotka tulevat tekemään ensimmäistä koreografiaansa, voisivat myös ilmoitella etukäteen seuraavat tiedot:

 • oma koiratanssikokemus ja koiraharrastustausta muista lajeista (jos on)
 • toiveesi koreografian suhteen
 • onko sinulla jo musiikki valittuna vai tarvitsetko musavaihtoehtoja