Erikoiskoulutukset

 

 • Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti erikoiskoulutuksen julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.
 • TamSK:laisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
 • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
 • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).
 • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com
 • Koulutukset ovat sivulla käänteisessä järjestyksessä, eli ensimmäisenä tulossa olevat koulutukset löydät kun selaat sivun alas saakka. 🙂
 • Tamskin aktiivikouluttajat saavat 10% alennuksen jäsenhinnasta koirakkopaikalle tai ilmaisen kuunteluoppilaspaikan mihin tahansa agilityn erikoiskoulutukseen. Kausikouluttajat saavat ilmaisen kuunteluoppilaspaikan. Lisätietoa kouluttajien etuuksista löytyy Jäsensivuilta.
 • Koulutukset pidetään Tamskin Koiraurheilukeskuksessa (osoite Luhtaantie 58), saat sähköpostissa tarkemman infon

Tulevat koulutukset:

 • 29.5.2017Agilityn erikoiskoulutus: Jenna Caloander
 • 10.7.2017Agilityn erikoiskoulutus: Pomminvarmat lähdöt / Tanja Kurikka
 • 5.8.2017Agilityn erikoiskoulutus: ITSENÄISET KÄÄNNÖKSET / Tiina Jaakkola
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

Agivalkku pitää lauantaian 10.6. klo 11-14 ulkokentällä koulutuksen teemalla ”Taitojen kautta lisää työkaluja vireenhallintaan”. Koulutuksessa koiralle luodaan tarkkuutta ja täsmätaitoja, jotka auttavat silloin, kun ”koira lähtee lapasesta” tai vastaavaa. Koulutus sopii siis erityisen hyvin koirille, jotka ovat joskus vähän ”tuhmia” 🙂

Harjoitteet tehdään ground workina ja muutamilla esteillä (vain putkilla ja hypyillä), sopii siis myös mölleille. Aluksi kaikille on yhteinen teoriaosuus ja sitten treenit pätkittynä muutamaan settiin, treeniaikaa reilu 20 min/koirakko.

Kouluttajana toimii Hanna Hyvärinen.

Hinta TamSKilaisille 20 euroa ja muille 25 euroa.
Ilmolomake avautuu ma 22.5. klo 19.00

Ilmottautuminen: https://docs.google.com/forms/d/1fcQvTgU-WmFe_qRRpqW6jON18p757JMWjSObrwyJbSs/closedform

Agilityn valmennusryhmä kouluttaa helatorstaina 25.5. klo 12.00 – 15.00

Kouluttajina toimivat Toni Lahdensivu ja Tuija Laurila

Koulutuksessa on ideana ensin testata ja kellottaa erilaisia ohjaustekniikoita ja koiran suorituslinjoja lyhyillä ratapätkillä, jotka on poimittu ensi kesän SM-kisojen tuomareiden radoilta. Nämä harjoitukset tehdään kahdessa ryhmässä vierekkäisillä kentillä. Lopuksi kentät yhdistetään ja osallistujat pääsevät suorittamaan ison kentän radan, johon sisältyy aiemmissa harjoitteissa läpikäydyt kohdat. Ison kentän ratasuoritukset videoidaan.

Koulutukseen mahtuu yhteensä 10 koirakkoa ja jokaisen treeniaika on n. 22 minuuttia (kaksi n. 9 minuutin ratapätkätreeniä ja n. 4 minuutin treeni kisamittaisella kentällä).

Koulutus sopii kaikille koirakoille, jotka pystyvät suorittamaan kisamittaisen radan. Erityisen hyvin se sopii jo kisaaville koirakoille ja ensi kesän arvokisoihin tähtääville.

Hinta: 20€ TamSKilaiset ja 25€ ei-TamSKilaiset

Ilmottautuminen: https://goo.gl/forms/Gs6DPRmKwky9JdMB3

Tanja Kurikka on tulossa heinäkuussa kouluttamaan Tamskilaisille pomminvarmoja lähtöjä.

Haluathan koiran pysyvän lähdössä paikallaan, hyvässä vireessä, valmiina spurttaamaan vauhtiin.

– Lähtövihje vahvistaa sitä edeltänyttä käytöstä (Premack Principle)
– Lähtövihje kertoo koiralle, että saa rynnätä vauhtiin
– Koira rakentaa ja pitää maksimaalisen intensiteetin lähdössä
– Innokas koira oppii, että kannattaa pysyä paikoillaan ja
ei niin innokas koira oppii olemaan passivoitumatta.
– Saat palkattua koiran aina, myös kisoissa!

Koulutukseen mahtuu 16 osallistujaa, ja koulutus aikataulutetaan tunnin kestäviin neljän koirakon ryhmiin.

Koulutus järjestetään seuraavina päivinä klo 15-19

 • ma 10.7
 • ma 17.7.
 • ma 31.7

Hinta: TamSK lisenssinhaltijat 79€, TamSK aktiiviset kouluttajat 72€, muut TamSKilaiset 87€, ei TamSKilaiset 96€

Ilmottautuminen: https://goo.gl/forms/H102CeRqAFc4gZGH2

 

ILMOTTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Itsenäisten tiukkojen käännösten alkeet, joista jalostettavissa haluttaessa mm suuntakäskyt. Haluatko vahvistaa estelukituksia käännöksissä, koiran itsenäisyyttä  ja vauhtia käännöksiin, itsellesi lisää etumatkaa radalle ja luottaa koiraasi? Silloin tämä kurssi on juuri sinulle. Kurssilla tarkoitus on opettaa koiraa, ei viilata pelkästään ohjaajan pikkurilliä.

Kurssi koostuu kolmesta etäoppitunnista ja yhdestä koulutuspäivästä. Etäoppitunnit käydään yhteisessä Facebook ryhmässä, johon kouluttaja julkaisee kahden viikon välein oppivideon ja läksyt. Tarkoitus on saada ryhmäläisiltä omia treenivideoita analysoitavaksi ja hyvää keskustelua aikaiseksi.

AIKATAULU

 1. Oppivideon julkaisu viikolla 25
 2. Oppivideon julkaisu viikolla 27
 3. Oppivideon julkaisu viikolla 29
 4. Koulutuspäivä TamSK-hallilla 5.8

Tavoitteena on että kurssin lopuksi koirakot osaavat vihjeen itsenäisiin liikehäiriön kestäviin tiukkoihin käännöksiin, joko suunnilla oikea-vasen tai ajatuksella ohjaajaan päin ja poispäin.
Ohjaajilta toivomme aiempaa kokemusta naksutin- tai operantista kouluttamisesta.

Maksu TamSK aktiiviset agilitykouluttajat 77,50 €, TamSK lisenssinhaltijat 86 €, muut TamSKilaiset  95 €, ei-tamskilaiset 105 €

KOULUTUS ON TÄYNNÄ! Voit ilmottautua kuitenkin kuunteluoppilaaksi, ohjeet alempana.

Jäsenistön toiveesta Jenna Caloander agilityakatemiasta on tulossa kouluttamaan Tamskilaisia maanantaina 29.5.2017. Koulutus järjestetään iltapäivällä klo 15-22.

”Erittäin monipuolinen, kannustava ja taitava valmentaja, jonka iloisuus,  uskomaton positiivinen tsemppi ja hyväntuulisuus ei jätä ketään kylmäksi. ”

Jenna on niittänyt mainetta shelttinsä Neonin kanssa, saavutuksinaan mm.

 • WAO:n Biathlonin Kultaa 2014
 • WAO:n Pentathlonin Hopeaa 2014
 • Suomen Mestari 2011
 • Pohjoismaiden mestaruus 2015

Maksu TamSK aktiiviset agilitykouluttajat 55 €, TamSK lisenssinhaltijat 60 €, muut tamskilaiset  65 €, ei-tamskilaiset 80 €

Kuuntelupaikka: TamSK aktiiviset agilitykouluttajat 0€, muut 10€

Ilmottautuminen kuuntelupaikalle: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfREvv44Q6aQytyu0Sndu5rdJUW5XaIeG4t9QV3hW8seev3iA/viewform?usp=sf_link