Erikoiskoulutukset

 

 • Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti erikoiskoulutuksen julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.
 • TamSK:laisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
 • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
 • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).
 • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com
 • Koulutukset ovat sivulla käänteisessä järjestyksessä, eli ensimmäisenä tulossa olevat koulutukset löydät kun selaat sivun alas saakka. 🙂
 • Tamskin aktiivikouluttajat saavat 10% alennuksen jäsenhinnasta koirakkopaikalle tai ilmaisen kuunteluoppilaspaikan mihin tahansa agilityn erikoiskoulutukseen. Kausikouluttajat saavat ilmaisen kuunteluoppilaspaikan. Lisätietoa kouluttajien etuuksista löytyy Jäsensivuilta.
 • Koulutukset pidetään Tamskin Koiraurheilukeskuksessa (osoite Luhtaantie 58), saat sähköpostissa tarkemman infon

Tulevat koulutukset:

 • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

Kouluttajina TamSKille saapuvat naapurimaasta Ruotsista Isabelle Orenius Emanuelsson & Jouni Orenius. Koulutukset järjestetään su – ma 29-30.10.

Pidempään agilityn parissa oleville harrastajille tätä paria ei varmasti tarvitse esitellä.

Kummallakin kouluttajalla on käytössään kaksi kenttää yhdistettynä, joten treenit ovat kisamittaisilla radoilla. Viidestä koirakosta koostuvat ryhmät treenaavat 90 minuuttia yhden kouluttajan kanssa, jonka jälkeen koulutus jatkuu seuraavat 90 minuuttia toisella radalla toisen kouluttajan kanssa. Treeniaikaa yhdellä ryhmällä on siis yhteensä 3 tuntia.

Sunnuntain ensimmäiset ryhmät aloittaa n. 10:00 ja seuraavat n. 13:30. Maanantain ensimmäiset ryhmät aloittaa n. 10:00 ja seuraavat n. 13:30. Huom! Aikataulu on alustava ja saattaa muuttua vielä.

Koulutuksen hinta: TamSK lisenssinhaltijat 80€, TamSK aktiiviset agilitykouluttajat 72€, muut TamSKilaiset 88€, ei-TamSKilaiset 95€

Koulutukseen on mahdollista ilmottautua kuunteluoppilaaksi. Hinta kuunteluoppilaalle on 15€, TamSKilaisille agilitykouluttajille 10€

Ilmottautuminen : https://goo.gl/forms/0cA9sLd1eG0V3VCl1

 

Agilityn valmennusryhmä järjestää ohjaustekniikkakurssin syyskuussa. Kurssin kesto on 5 x 2 h ja sille mahtuu kuusi koirakkoa. Kouluttajana kurssilla on Anu Rantanen.

Neljällä ensimmäisellä kerralla käydään läpi erilaisia ohjaustekniikoita lyhyellä teorialla ja käytännön harjoituksilla. Viidennellä kerralla tehdään ratatreeniä, jossa keskitytään radanlukuun ja ohjauksien valintaan. Harjoitusten vaikeutta ja painopistettä voidaan muokata koirakoiden mukaan, mutta koiralla tulisi olla jonkunlaiset perustaidot agilityyn. Esteosaamisesta riittää vähintään hyppy ja putki. Kokeneempien koirien kanssa voidaan kokeilla haastavampia versioita ohjauksista ja esim. kellottaa ohjauslinjojen eroja.

Alustava suunnitelma koulutuskertojen sisällölle:

 • Pe 8.9. klo 18-20 (hallin kenttä 3) ”Kääntävät perusohjaukset” valssi, persjättö, vastakäännös
 • Pe 15.9. klo 18-20 (hallin kenttä 3) ”Takaakierrot” mm. päällejuoksu, niisto, pakkovalssi
 • Pe 22.9. klo 18-20 (hallin kenttä 3) ”Takaaohjaten” takanaleikkaus, sylikäännös, poispäinkäännös ja näiden muunnokset
 • Pe 29.9. klo 18-20 (hallin kenttä 3) ”Putket ja kepit” mm. putkijarru, irtoaminen, putkisääntö, erilaiset keppiohjaukset
 • Pe 6.10. klo 18-20 (hallin kenttä 5) Ratatreeni

Sisältöä voidaan muokata myös toiveiden mukaan. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti osaamistasostanne. Tervetuloa treenaamaan!

Kurssin hinta on jäsenille 60 € ja muille 80 €.

KURSSI ON TÄYNNÄ

Agilityn valmennusryhmä järjestää agilityn Kisaamaan!-kurssin syyskuussa (1.9.,3.9. 15.9., 22.9.) kisaamaan lähitulevaisuudessa tähtääville tai kisauraansa aloitteleville koirakoille. Lisätietoja kurssista ja linkki ilmoittautumiseen löytyy oheisesta esitteestä. Tule rohkeasti mukaan hakemaan uusia näkökulmia ja treenivinkkejä harrastukseesi!
Kisaamaan_kurssiesite