"

Erikoiskoulutukset

 

 • Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti erikoiskoulutuksen julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.
 • TamSK:laisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
 • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
 • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).
 • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com
 • Koulutukset ovat sivulla käänteisessä järjestyksessä, eli ensimmäisenä tulossa olevat koulutukset löydät kun selaat sivun alas saakka. 🙂
 • Koulutukset pidetään Tamskin Koiraurheilukeskuksessa (osoite Luhtaantie 58), saat sähköpostissa tarkemman infon

Tulevat koulutukset:

 • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

Tiina Kuusisto Turusta tulee kouluttamaan TamSKin kouluttajia kevään aikana yhteensä kolmena päivänä. Tiinan omia ajatuksia kouluttamiseen liittyen voi lukea hänen blogistaan: http://elmojeejee.blogspot.com/

Ensimmäiseksi koulutuspäiväksi on sovittu lauantai 2.2.2019 klo.10 alkaen. Päivä alkaa 3h luennolla ja jatkuu sen jälkeen käytännönharjoituksilla. Mukaan otetaan 10 koirakkoa sekä (lähes) rajaton määrä kuunteluoppilaita. Esitietovaatimuksena koirakkopaikoille on, että kouluttaja on kouluttanut omille koirilleen jotain sheippaamalla. Koirakkopaikalle pääsemiseen on myös vaatimuksena, että sitoutuu kouluttamaan 10 krt koulutuksen aiheisiin liittyen. Eli ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen mielellään heti niistä aiheista jne. Koska kuitenkin hallitila talvikaudella on eniten kortilla, niin koulutuksien pitäminen vasta kesälläkin on mahdollista. Näistä sovitaan erikseen lajien koulutustiimien kanssa.

Kuuntelupaikka koulutukseen on ilmainen kaikille seuran kouluttajille sekä koulutustiimiläisille! Tämä on myös mainio keino aloittaa kouluttaminen seuran riveissä, koska tästä koulutuspaketista saa varmasti loistavat eväät koulutuksien pitämiseen!

Koirakkopaikat tullaan päättämään kouluttajan kanssa, mikäli halukkaita on enemmän.

Ilmoittautumisen voi laittaa minulle spostiin: paulah.alanko (a) gmail.com

Alla vielä aiemmin ilmoittamani kirjoitus koulutuksiin liittyen:

”Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti agilitykouluttajille, jotka ovat kiinnostuneita pitämään agilityn valmistavia-, alkeis- ja jatkokoulutuksia seuran riveissä. Ensimmäinen koulutuspäivä, joka sijoittunee johonkin alkuvuoteen, käsittelee valmistavaa osuutta, toinen alkeiskurssia ja kolmas jatkokurssia. Jokaiselle koulutuskerralle otetaan noin 10 koirakkoa sekä lähes rajaton määrä kuunteluoppilaita. Erityisesti ensimmäinen koulutuspäivä on avoin myös muiden lajien kouluttajille ja jopa suotavakin, koska sisältö on erinomaisen tärkeä myös esimerkiksi tokon harrastamista varten. Jokainen koulutuspäivä pitää sisällään teoriaosuuden sekä käytännön osuuden ja jokaisen päivän kesto on noin 6h.

Koulutus pitää sisällään: Agilityn alkeiskurssiohjelman, joka sisältää valmistavan osuuden (luento 3h+6 käytännön harjoituskertaa), alkeiskurssiosuuden (10 harjoituskertaa) sekä jatkokurssin rungon (16 harjoituskertaa). Valmistavalla kurssilla harjoitellaan ryhmässä olemisen ja häiriönsietämisen taitoja, vireenhallinnallisia taitoja, kehonhallintaa sekä opitaan oppimaan Alkeiskurssiosuudella tutustutaan esteisiin ja tehdään mm. alkeita suullisiin käännösvihjeisiin. Kurssilla on käytössä positiivisen vahvistamisen tekniikat.

Koulutuspäivät eivät sinänsä ole sidoksisssa toisiinsa, mutta toki hyöty on suurin, mikäli pääsee osallistumaan jokaiseen koulutukseen.”

Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan miten rakennetaan koiran kuntopohja, ja miten kuntohuippu ajoitetaan kauden muutamaan pääkisaan. Tämä luento on ollut aiemmin erittäin pidetty ja nyt tarjolla ensisijaisesti Tamskilaisille!

Luennoitsijana Ari ”Arppa” Kuparinen! Ari on ollut EO-joukkueessa kilpailijana Nonnih-sheltin kanssa 2014, 2015 ja 2016, sekä toiminut maajoukkueen medien valmentajana EO2017, EO2018, MM2016, MM2017 ja MM2018. Ari on toiminut useiden vuosien ajan kouluttajana. Ari on palkittu myös Vuoden seuravalmentajana 2016.

Ajankohta: Torstai 27.12 klo 18 -> 20

Paikka: Tamsk sosiaalitila

Luennon hinta: TamSK jäsenet 17€, muut 22€

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutuskerrat:

 • pe 7.12 klo 18 -> aloitusluento (TamSK-hallin sosiaalitila)
 • su 9.12 klo 10-> käytännön harjoite (TamSK-halli, kenttä 2)
 • su 16.12. klo 10 -> käytännön harjoite (TamSK-halli, kenttä 2)

Peruskurssilla käydään läpi sekä teoriassa että käytännön harjoittein Susan Salon menetelmällä hyppytekniikan perusharjoitteita, kuten perushyppytekniikkaa ja etäisyyden arviointia. Susan Salon menetelmän harjoitteilla koira oppii hyppäämisessä tarvittavia perustaitoja (kehonkäyttöä ja arviointitaitoja), turvallisen ja tehokkaan tavan hypätä, ottamaan itse vastuun hyppäämisestä sekä rakastamaan hyppäämistä.

Peruskurssille osallistuvien koirien tulee olla perusterveitä ja iältään vähintään 12 kk.

HUOM! Jos sinulla on alle 12 kk:n ikäinen (vähintään 4 kk:n ikäinen) pentu, ja haluaisit osallistua peruskurssille, voimme yrittää koota myös yhden penturyhmän, joka tekee kurssilla pentujen harjoitteita speedbumpeilla. Mainitse jo ilmoittautuessasi, että haluaisit penturyhmään (ilmoita myös koiran ikä).

Kurssille otetaan yhteensä enintään 15 koirakkoa, jotka jaetaan ennakkotietojen perusteella ryhmiin. Kurssi alkaa kaikille yhteisellä luennolla pe 7.12. Kaikki koirakot osallistuvat molempiin harjoituspäiviin (su 9.12. ja su 16.12.). Ryhmäkohtainen tarkempi aikataulu selviää ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Kurssille voi osallistua myös kuunteluoppilaana ilman koiraa. Ilmoittautuminen kuuntelupaikoille avataan myöhemmin.

Kurssilla kouluttajana toimii Nina Mesiranta, joka on suorittanut keväällä 2014 hyppytekniikan kouluttajien koulutuksen Vappu Alatalon opissa.

Hinta: Tamskilaiset 75€, ei-Tamskilaiset 85€

Koulutus on täynnä.

ILMOTTAUTUMINEN KUUNTELUPAIKOILLE ON AVATTU!

Kuuntelupaikan hinta: Tamskilaiset 15€, ei-Tamskilaiset 20€

KUUNTELUPAIKAN ILMOTTAUTUMISLOMAKE