"

Erikoiskoulutukset

 

  • Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti erikoiskoulutuksen julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.
  • TamSK:laisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
  • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
  • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).
  • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com
  • Koulutukset ovat sivulla käänteisessä järjestyksessä, eli ensimmäisenä tulossa olevat koulutukset löydät kun selaat sivun alas saakka. 🙂
  • Koulutukset pidetään Tamskin Koiraurheilukeskuksessa (osoite Luhtaantie 58), saat sähköpostissa tarkemman infon

Tulevat koulutukset:

  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

Ratatreeni kaiken tasoisille koirakoille; suorittavissa myös kontaktiton möllirata

Treeniaika on noin 20 min / koirakko (eli 2 * 10 min). Treeni tehdään neljän koirakon ryhmissä, jolla on yhteinen rataankävely. Ensimmäisen ryhmän osallistujat osallistuvat radanrakennukseen, viimeisen ryhmän osallistujat purkavat radan.

Treenit ovat sunnuntaina 8.3 klo 9:30 – 17:30 Tamskin hallissa kentillä 4-5. Radanrakennus alkaa ennen klo 9.

Treenin hinta: 58 euroa/koirakko

Ilmoittautuminen aukeaa sunnuntaina 16.2 klo 12.

Ilmoittautumislomake: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeOauB5jIfPNFFXVd8GiwlIzDXiTJu7alCnnHjyntGmCUFCHw/viewform?usp=pp_url

Sannin esittely

  • Olen treenannut ja kilpaillut agilitya 20 vuotta useiden hyvin erilaisten koirien kanssa ja sinä aikana ehtinyt kokeilla ja oppia kantapään kautta sekä lajiin että koiran kouluttamiseen liittyviä asioita. Maajoukkuetasolla paras saavutukseni on yksilö MM-pronssi 2016.
  • Mielestäni laji on viime vuosina kehittynyt valtavin harppauksin ja pysyäkseen mukana menossa täytyy koko ajan kehittää sekä koiran taitoja että omaa tekemistään. Pyrin kouluttamaan koiristani itsenäisiä, itsevarmoja ja silti ohjaukselle ja kuuntelulle herkkiä, aina omaa parastaan antavia harrastuskavereita. Panostan suullisten vihjeiden opettamiseen, mutta ratasuorituksen aikana yritän silti aina parhaani mukaan myös ohjata tehtävät koiralleni siten, että sillä on verbaalisen vihjeen lisäksi myös ohjauksen tuki. Nautin vauhdikkaasta ja tavallaan yksinkertaisesta agilitysta, jossa on koiralle selkeät linjat edetä, ja mahdolliset haasteet tulevat nimenomaan vauhdin kautta. Harjoitukseni testaavat yleensä koiran itsenäisiä taitoja, kykyä kuunnella ohjausvihjeitä ja ohjaajan uskallusta liikkua rohkeasti.

Agivalkku kouluttaa maanantaina 10.2. klo 18 Tamskin hallin sosiaalitilassa

Luennoitsijana koirahieroja ja agilityharrastaja Aurora Kuosa

Luennolla aiheina ovat verryttely, jäähdyttely, lajiharjoittelun vaatimukset, kipukäyttäytyminen, lihaskireyksien syitä ja oireita ja agilityvammat. Luento sopii kaiken tasoisille agilityharrastajille, erinomainen luento lajin vasta aloittaneille ja heille, jotka suunnittelevat aloittavan agilityn pentunsa/koiransa kanssa. Toki myös muiden koiralajien harrastajat ovat tervetulleita.

Luennolla opit miten koiran alkuverryttely ja loppujäähdyttely treeneissä ja kisoissa kannattaa tehdä. Käydään läpi miten tunnistat lihaskireydet omasta koirastasi ja miten ennaltaehkäistä koiran lihaskireyksiä ja vammoja. Tavoitteena iloinen ja hyvin suoriutuva agilitykoira, jonka kanssa voi harrastaa useita vuosia.

Hinta: 10e Tamskin jäsenille (20e muille)

Ilmoittautuminen auki, mailitse: aurora@loistokp.com

Keväisen erikoiskoulutussarjan innoittama 2 koulutuspäivää, joilla pohditaan hallinnan tunteen merkitystä eläimelle ja käytännön sovelluksia asian tiimoilta.

Kumpikin päivä alkaa n. 1 h luennolla, minkä jälkeen käytännön koulutusta 4 koirakon ryhmissä 1h/ryhmä.

Tamskin jäsenille koirakkopaikka 25€, kuuntelupaikka 15€ /koulutuspäivä, ei-jäsenille koirakkopaikka 35€, kuuntelupaikka 25€ /koulutuspäivä.

Kouluttajana Piia Karinen.

Lauantai 27.7. klo 10-13 Starttinappulan käsite ja koulutus, sovellukset Sunnuntai 11.8. klo 10-13 Valinnan merkitys, koulutus ja erilaiset sovellukset

Ilmoittautuminen piiakarinen@gmail.com 29.4. alkaen. Jäsennumero vaaditaan.