Erikoiskoulutukset

 

  • Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti erikoiskoulutuksen julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.
  • TamSK:laisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
  • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
  • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).
  • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com
  • Koulutukset ovat sivulla käänteisessä järjestyksessä, eli ensimmäisenä tulossa olevat koulutukset löydät kun selaat sivun alas saakka. 🙂
  • Tamskin aktiivikouluttajat saavat 10% alennuksen jäsenhinnasta koirakkopaikalle tai ilmaisen kuunteluoppilaspaikan mihin tahansa agilityn erikoiskoulutukseen. Kausikouluttajat saavat ilmaisen kuunteluoppilaspaikan. Lisätietoa kouluttajien etuuksista löytyy Jäsensivuilta.
  • Koulutukset pidetään Tamskin Koiraurheilukeskuksessa (osoite Luhtaantie 58), saat sähköpostissa tarkemman infon

Tulevat koulutukset:

  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

VALMENNUSRYHMÄ KOULUTTAA!
MÖLLIKISAT JA KOULUTUS  ON TAAS SAATAVILLA SAMASSA PAKETISSA!
Nyt sinulla on loistava tilaisuus saada kisanomaista treeniä sekä tulla kokeiilemaan erilaisia ohjausvalintoja! Koulutukseen sisältyy kaksi treenikertaa. Toisella kerralla pääset tekemään agilityrataa ja toisella kerralla hyppyrataa. Voit osallistua myös vain toiseen koulutukseen.
Treenien alussa pidetään möllikisat (normaalit rataantutustumiset jne), suoritukset kuvataan. Kisasuorituksen jälkeen jokaisella on oma treeniaikansa käytettävänä, jossa katsotaan kouluttajan kanssa yhdessä video läpi ja mietitään erilaisia ohjauksia sekä harjoitellaan niitä. Päivän lopuksi pidetään vielä toinen möllikisa, jossa voi halutessaan muuttaa ensimmäisellä kerralla tehtyjä ohjausvalintoja. Möllikisan parhaiten sijoittuneelle koirakolle luvassa myös palkinto! Näissä treeneissä saat siis samalla kertaa kisanomaista treeniä, koulutusta ja ohjausta radanlukuun/ohjausvalintojen tekoon.
Treenit ovat Lauantaina 4.11 klo 9-12 sekä Sunnuntaina 10.12 klo 12-15. Treenit ja möllikilpailut ovat sisällä isolla kisamittaisella kentällä (kaksi kentää yhdistettynä).

Treenien yhteishinta on 35€, joka sisältää sekä agilitytreenin, että hyppytreenin. Mikäli osallistut vain toiseen koulutukseen, hinta on 20€/treeni.

Kurssille etusijalla ne, jotka pystyvät osallistumaan kumpaankin treeniin. Koulutukseen mahtuu yhteensä 6 koirakkoa/ treeni. Kouluttajana toimii jälleen Katariina Kuiro.
Nyt rohkeasti mukaan treenaamaan tulevan syksyn kisoja varten. Hyvää kisanomaista treeniä tarjolla!!
Ilmoittautuminen alkaa 19.10. Ilmoittautumislomake tulee keskiviikkona.