"

Erikoiskoulutukset

 

  • Avaamme ilmoittautumisen ennalta ilmoitettuna päivänä tai erikoistapauksissa heti erikoiskoulutuksen julkaisusta, jos esimerkiksi koulutus on poikkeuksellisesti järjestetty nopealla aikataululla.
  • TamSK:laisilla on etuoikeus koulutukseen osallistumiseen viisi päivää ilmoittautumisen avautumisen jälkeen – sen jälkeen kaikki ilmoittautujat ovat samalla viivalla
  • Ilmoittautuminen on sitova sen jälkeen kun koirakkopaikka on varmistunut. Maksu palautetaan, jos ohjaaja tai koira sairastuu. Sairastuminen tulee todistaa ohjaajan kohdalla lääkärin- tai koiran kohdalla eläinlääkärin todistuksella.  Muissa peruutustapauksissa maksu hyvitetään vain, jos tilalle saadaan toinen koirakko
  • Ilmoitamme sähköpostilla pääsitkö ryhmään (muutaman päivän tai viimeistään noin viikon kuluessa).
  • Tiedustelut erikoiskoulutuspaikoista ja koulutussisällöstä agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com
  • Koulutukset ovat sivulla käänteisessä järjestyksessä, eli ensimmäisenä tulossa olevat koulutukset löydät kun selaat sivun alas saakka. 🙂
  • Koulutukset pidetään Tamskin Koiraurheilukeskuksessa (osoite Luhtaantie 58), saat sähköpostissa tarkemman infon

Tulevat koulutukset:

  • Ei tulevia tapahtumia
AEC v1.0.4

Koulutustiedotteet:

Paljon kysytty Seppo Savikko on tulossa kouluttamaan Tamskilaisia 24.11-25.11.

Seppo luonnehtii itseään näin:

”Tutustuin agilityyn -94 ja siitä lähtien olen toiminut lajin parissa aktiivisesti harrastajana, kouluttajana, kilpailijana, yhdistysaktiivina, pj:nä, hallin rakentajana, maajoukkueen johtajana ja tuomarina.

Kouluttaminen on intohimoni, asia mitä olen tehnyt lähes alusta asti ja sen parissa huomaan nauttivani agilitystä eniten. Kouluttajana olen käynyt kaikki viralliset kurssit sekä useamman muun kurssin ulkomaita myöden. Nykyään tuomarina koulutan koulutusohjaajia virallisilla kursseilla.

MOTTO: Päivä jolloin kuulen itseni sanovan että kouluttajalla ei ole minulle mitään annettavaa on päivä jolloin on aika lopettaa muiden kouluttaminen.”

Koulutus toteutuu kaksipäiväisenä, mikäli osallistujia on tarpeeksi kummallekin päivälle. Ilmottautumisvaiheessa saat valita vaihtoehdoista minä päivinä haluat osallistua, voit valita myös kummatkin päivät.

Huomaathan raksittaa sekä la että su vaihtoehdot jos haluat osallistua jompana kumpana päivänä, mutta pääsisit kumpanakin. Viimeisen vaihtoehdon ruksittamalla ilmottaudut kummallekkin päivälle.

Koulutus järjestetään kahdella kentällä. Aktiivista treeniaikaa yhdellä koirakolla on n. 20min joka voidaan ryhmän kesken jakaa kahteen osaan.

Yhden päivän koulutuksen hinta: seuran jäsenet 50€, muut 60€

ILMOTTAUTUMINEN