"

Tietoa koulutuksista

Suomen suurin agilityseura

TamSKissa treenaa viikoittain noin 50 agilityryhmää, ja riveissämme on saman verran aktiivisia agilitykouluttajia. Sekä kisanneiden lisenssinhaltijoiden määrässä että kisastarttien määrässä mitattuna TamSK on tällä hetkellä Suomen suurin agilityseura.

Viikoittain pyörivien vakioryhmien lisäksi järjestämme lyhyempiä alkeis- ja pentukursseja sekä kertaluontoisia päivä- ja viikonloppukoulutuksia. Seuran omien kouluttajien lisäksi jäseniämme kouluttavat vuosittain lukuisat vierailevat kouluttajat. Järjestämme myös epävirallisia harjoituskisoja. Kouluttajavierailuista löydät tietoja Agilityn erikoiskoulutukset -sivulta. Seuraa myös facebook-ryhmää nimeltä TAMSK. Jos olet TamSKin jäsen, löydät facebookista myös TAMSK (vain jäsenille) -nimisen ryhmän, jonne pääsee pyynnöstä jäseneksi, mikäli jäsenmaksu on maksettuna. Vain jäsenille tarkoitettuun ryhmään päivitämme ensimmäisenä tietoja uusista kursseista ja vapautuvista paikoista ryhmissä.

Syksyllä 2015 kaikki talvikauden treenimme siirtyivät uuteen TamSK Koiraurheilukeskukseen Tampereen Niihamaan. Pyrimme jatkossa myös aloittamaan yksittäisiä agilityn alkeiskursseja säännöllisesti ympäri vuoden. Seuraa facebook-ryhmiä ja nettisivujamme!

Koulutustiimi:

Tero Mesiranta tero.mesiranta @ tamsk.com (agilitykoulutusten kehittäminen)
Jenni Nurmi
jenni.nurmi @ tamsk.com (tiimin vetäjä, valmennusryhmän asiat, treenipaikat)
Annika Salonen annika.salonen @ tamsk.com (viestintä ja sivujen päivitys)
Tuija Tainio tuija.tainio @ tamsk.com (alkeis- ja pentukurssit)
Tarja Tiainen tarja.tiainen @ tamsk.com agilitynerikoiskoulutustamsk(a)gmail.com  (erikoiskoulutus)
agikoulutus @ tamsk.com

Hallintotiimi

Tiina Viitanen tiina.viitanen @ tamsk.com, puh. 050 552 7556 (maksut, tiimin vetäjä)
Sari Törmänen sari.tormanen @ tamsk.com (talkootiedustelut ja talkookirjaukset)
Sari Kärnä sari.karna @ tamsk.com(talkookirjaukset)
Mirkku Huhtala mirkku.huhtala @ tamsk.com (koirakkolista)
Paula Mäki paula.maki @ tamsk.com, puh. 040-5390929 (koirakkolista)
Nastasia Pråhl nastasia.prahl @ tamsk.com (omatoimitreenioikeudet hallille)

Talkoisiin liittyvät tiedustelut sähköpostiosoitteeseen talkoot @ tamsk.com

Agilitylisenssi

TamSKin hallituksen päätöksen mukaisesti

  • Agilityryhmissä treenaavilla tulee olla lunastettuna yhdistyksemme nimiin SAGIn lisenssi. Siis myös ei-kilpailevilla tulee olla vähintään C-lisenssi eli harrastajalisenssi (ei koske alkeis- ja pentukurssilaisia).
  • Jokainen on itse vastuussa lisenssin hankkimisesta. Lisenssin voit hankkia internetin kautta. Lisenssien hankinta sekä lisätietoa lisensseistä löytyy Suomen Agilityliiton sivuilta: SAGI Lisenssi.
Maksut

Harrastusmaksut
Maksut maksetaan TamSK:in tilille IBAN FI95 1783 3000 0081 23, viitenumerot:

  • kausimaksut 9001
  • erikoiskurssit 9014
  • agivalmennusryhmä 9027

Liikuntaseteleillä maksaminen: ohje

Maksuihin liittyvät kysymykset ja tiedustelut tiina.viitanen(a)nokia.com.
Huom! Kausimaksuissa ei ole alennettuja hintoja.

Lue ohje tarkoin. Tässä linkki seteleiden käytöstä ilmoittamiseen: Lomake

Treenaaminen TamSKissa

TamSKissa voit treenata agilityä, olipa tavoitteesi sitten kilpailla huipputasolla tai viettää aikaasi koiran kanssa mukavan harrastuksen parissa ilman kisatavoitteita. Harrastaa voit yhtä hyvin x-rotuisen kuin rotukoirankin kanssa.

Viikoittain kokoontuvat agilityryhmät
Ryhmätiedot: Koulutusryhmät-kalenterista näet onko agilityn treeniryhmissämme vapaita paikkoja. Kalenteria päivitetään jatkuvasti, joten jos olet kiinnostunut paikasta, joka kalenterin mukaan näyttää olevan vapaana, voit ottaa suoraan yhteyttä kouluttajaan (kouluttajien yhteystiedot). Koulutusryhmät-kalenterista näet meneillään olevan kauden senhetkisen tilanteen.

Ryhmiä on kaikentasoisia möllistä SM-tasolla kilpaileviin. Minimivaatimuksena viikkoryhmiin pääsylle on agilityn perustaidot eli käytynä olisi oltava agilityn alkeiskurssi joko TamSKissa tai muualla, tai vastaavat taidot tulisi muuten olla hallinnassa. Lisäksi sinun täytyy olla TamSKin jäsen ja sinulla tulee olla SAGIn lisenssi lunastettuna yhdistyksemme nimiin. Agilitykouluttajamme valitsevat täydennystä ryhmiinsä valitsemalla sopivan koirakon muun muassa koiran säkäluokan, koirakon osaamisen sekä tavoitteiden perusteella.

Ohje ryhmissä treenaaville

Omatoiminen treenaaminen
TamSKissa on mahdollista treenata agilityä myös omatoimisesti. Voit anoa omatoimitreenioikeuksia hallille, mikäli olet aktiivinen kilpailija tai treenaat tullaksesi sellaiseksi, ja edustat TamSKia kilpaillessasi. Olet oikeutettu saamaan omatoimitreenioikeudet, jos olet seuran toimihenkilö, tiimiläinen tai kouluttaja. Kulkuoikeuksia haetaan lomakkeella, josta löytyy myös lisää tietoa asiasta.

Valmennusryhmä
Valmennusryhmä on tarkoitettu aktiivisesti treenaaville ja kisaaville, arvokisoihin tähtääville koirakoille. Ryhmä toimii itseohjautuvasti jokaisen ryhmäläisen kouluttaessa ryhmää vuorollaan. Ryhmällä on myös vuosittainen budjetti, jota se voi käyttää ulkopuolisen koulutuksen hankkimiseen. Ryhmän tavoitteena on nostaa agilityn tasoa seurassa ja edesauttaa menestymistä arvokisatasolla.

Valmennusryhmään haku on aina syksyisin.