"

Kurssit ja koulutukset

Tälle sivulle päivittyy tiedot agilitykursseista ja -koulutuksista. Vierailevien kouluttajien erikoiskoulutukset löytyvät erikoiskoulutussivulta.

Agivalkku kouluttaa maanantaina 10.2. klo 18 Tamskin hallin sosiaalitilassa

Luennoitsijana koirahieroja ja agilityharrastaja Aurora Kuosa

Luennolla aiheina ovat verryttely, jäähdyttely, lajiharjoittelun vaatimukset, kipukäyttäytyminen, lihaskireyksien syitä ja oireita ja agilityvammat. Luento sopii kaiken tasoisille agilityharrastajille, erinomainen luento lajin vasta aloittaneille ja heille, jotka suunnittelevat aloittavan agilityn pentunsa/koiransa kanssa. Toki myös muiden koiralajien harrastajat ovat tervetulleita.

Luennolla opit miten koiran alkuverryttely ja loppujäähdyttely treeneissä ja kisoissa kannattaa tehdä. Käydään läpi miten tunnistat lihaskireydet omasta koirastasi ja miten ennaltaehkäistä koiran lihaskireyksiä ja vammoja. Tavoitteena iloinen ja hyvin suoriutuva agilitykoira, jonka kanssa voi harrastaa useita vuosia.

Hinta: 10e Tamskin jäsenille (20e muille)

Ilmoittautuminen auki, mailitse: aurora@loistokp.com

KURSSIT OVAT TÄYNNÄ.

Tamsk ry järjestää kaksi 10. kerran agilityn alkeiskurssia talvelle 2020, joissa tutustutaan agilityesteisiin ja perusohjauksiin. Kouluttajina toimivat Jonna Nevalainen ja Sanni Pöysti.

Kurssit alkavat  tammi-helmikuun vaihteessa viikolla 5. 

Kurssien ajankohdat:

Jonna Nevalainen  pe klo 17.00-18.00 (alkaa 31.1.2019)

Sanni Pöysti  su klo 17.00-18.00(alkaa 2.2.2019)

Tänä talvena haku poikkeuksellisesti vain jo seuran jäsenille. Lisätietoja aiheesta jäsenten omassa facebook ryhmässä. Jos tilaa jää, niin avaamme myöhemmin ilmoittautumisen myös muille avoimeksi.

Agilityn valmennusryhmät valitaan vuodeksi kerrallaan. Tänä syksynä valitut valmennusryhmät treenaavat lähtökohtaisesti talvikauden 2019-2020 sekä kesäkauden 2020, eli syyskuun 2020 loppuun asti. Varsinaisen valmennusryhmän lisäksi tänä vuonna kokeillaan ns. nuorten koirien valmennusryhmää ”eskaria”, jossa ohjaajilla on kuitenkin jo ennestään taustaa arvokisatasolla kilpailemisesta aiempien koirien kanssa. Valmennusryhmien tulee sitoutua ryhmän toimintaan koko vuoden ajaksi. Valmennusryhmäläisen tulee myös kouluttaa muita seuralaisia 12 tunnin verran, jotta saadaan oppeja eteenpäin. Tänä vuonna koulutuksia on luvassa kahden valmennusryhmän vuoksi varsin reilusti.

Varsinaiseen valmennusryhmään valittiin 12 ohjaajaa ja ”eskariin” 8 ohjaajaa. Kullakin ohjaajalla voi olla useampi valmennusryhmään valittu koira, mutta yhdellä treenikerralla voi treenata vain yhdellä koiralla, kunkin koiran tulee myös täyttää valmennusryhmän koiralle asetetut kriteerit.

Varsinaiseen valmennusryhmään valitut:
Annika Leppänen & Nomi (M3 pumi) ja Juno (M2 pumi)
Einari Pekkala & Halla ja Doukki (XS3 jackru)
Hanna Askola  & Teppo ja Pirre (SL3 vehter)
Isa Lassinaro & Papu (M3 pyrpap)
Jenni Nurmi & Dina (S3 shelam)
Katariina Kuiro & Leevi (M3 shelam) ja Wendi (SL1 borcol)
Merja Myllymaa & Ruu (S3 shelam) ja Rio (L2 borcol)
Sanna Jyrävänkoski & Jännä (L3 auspai)
Sanna Rantanen & Riemu (S3 shelam)
Sari Nieminen & Hilpi (L3 lyhcol)
Tilda Vesanen & Nitta (M3 kromfo)
Tommi Raita-aho & Böödi (SL3 kroati)

Nuorten koirien valmennusryhmään valitut:
Annika Salonen & Vicky (Mmölli pampai)
Anu Rantanen & Syy (L1 borcol)
Aurora Kuosa  & Debbie (XS3 toyvil) ja Kiira (S1 toyvil)
Hanna Degerman & Huhu (XSmölli prarot)
Hanna Hyvärinen & Sora (SL1 borcol) ja Pokka (M3 shelam)
Hermanni Harju & Varda (SLmölli borcol)
Jonna Nevalainen & Jorma (L1 borcol)
Kaisa Jalava & Inka (SL1 borcol)

Talvikauden treenit ovat päässeet käyntiin tällä viikolla, ja myös ensimmäiset valmennusryhmien järjestämät koulutukset ovat jo täyttyneet. Valmennusryhmien ajankohtaisiin kuulumisiin pääset tutustumaan Valmennusryhmien julkisessa facebook-ryhmässä .