Agilityn tavoitteellisten treenaajien ryhmä kesällä 2021

Talvikaudelle tuotiin uudenlaisena konseptina tavoitteelliset ryhmät agilityyn. Ryhmät valittiin vain talvikaudeksi, joten nyt on aika hakea kesän tavoitteellisten ryhmään!

Tavoitteellisten ryhmässä ryhmäkoko on hieman pienempi (4 koirakkoa/75 min), kouluttaja pysyy samana ja viikkotreenien lisäksi järjestetään ryhmän mukaan määrittyviä muita tapaamisia muutaman kerran kauden aikana, näiden tapaamisten sisällöt määrittyvät ryhmän ja kouluttajan toiveiden/osaamisen mukaan esimerkiksi tavoitteiden ja kotitehtävien pohdinnasta fysiikkatreeneihin. Lisäksi näillä ryhmillä on kahdesti kaudessa oikeus varata kenttiä ison kentän treeniin normaalien viikkotreenien lisäksi. Ryhmävalinnat tehdään ainoastaan kesäkauden 2021 ajalle, eli ryhmä treenaa toukokuun alusta syyskuun loppuun. Tavoitteellisten ryhmän hinta on hieman normaalia ryhmää korkeampi (noin 1,4 x normaali ryhmäpaikkamaksu), mutta talkoomäärä on sama. Treenipaikkojen hinnat ovat selvillä, kun valinnoista ilmoitetaan, tai mahdollisimman pian.

Kesäkauden tavoitteellisten treenaajien ryhmää vetää Ruusa Eloniemi. Ryhmä treenaa maanantaisin klo 20.15-21.30. Ruusan esittelyn voit lukea alta:

”Oon Ruusa, kohta kolmikymppinen koiraharrastaja Pirkkalasta. Omilla koirilla kaikilla on ollut päälajeina agility ja rally-toko, mutta jossain määrin myös toko, flyball, paimennus ja pk-lajit. Agilitysta itsestään kokemusta löytyy noin 10 vuoden ajalta. Tällä hetkellä harrastan yhden nuoren bordercollien kanssa. Olen kouluttanut omilleni niin juoksareita kuin pysäytyskontaktejakin.

Sekä kouluttajana että harrastajana pidän erittäin tärkeänä koiran kykyä erotella käskyjä sekä käyttää koko kehoaan hyödyksi. Koiran tulee tiedostaa, että myös takajalat ovat olemassa ja niiden toiminta vaikuttaa myös etupään toimintaan. Koiran pitää pystyä säätelemään omaa laukkaansa. Lisäksi tärkeitä ominaisuuksia ovat itsenäinen suorittaminen ja onnistuneiden toistojen tuoma itsevarmuus. Tavoitteellisten ryhmältä toivon motivoituneita koirakoita, joita voidaan viedä varmasti kohti omia tavotteitaan.

Haethan mukaan, mikäli olet kiinnostunut treenaamaan hieman normaaleista viikkoryhmistä poikkeavissa ryhmissä sekä haluat treenata tavoitteellisesti. Voit hakea tavoitteellisiin ryhmiin, vaikket olisi vielä esimerkiksi kisannut. Ryhmät kootaan mahdollisimman yhtenäisiksi. Mikäli sinulla on ryhmistä kysyttävää, lähetä kysymyksesi jenni.nurmi@tamsk.com.

Haku on avoinna 10.4.-16.4.2021. Valinnat tehdään ja valituille ilmoitetaan mahdollisimman nopeasti hakuajan päätyttyä. Linkki hakulomakkeelle: https://forms.gle/MKSLgdLKawgtsuhi9