Rally-tokon arvokisajoukkueiden haut v. 2022

Rally-tokon piirinmestaruuksista kisataan la 11.6. Lempäälässä. SM-kisat järjestetään Ylöjärvellä 21.-22.8. Tamsk lähettää piirinmestaruuksiin 1-3 joukkuetta ja SM-kisoihin yhden joukkueen.

Jokaiseen joukkueeseen tarvitaan 2 ylempien luokkien koirakkoa (MES/VOI) ja 3 alempien luokkien (AVO/ALO) koirakkoa. Lisäksi joukkueisiin valitaan yksi ylempien luokkien varakoirakko ja yksi alempien luokkien varakoirakko. Piirinmestaruuskisoissa osallistumisvaatimuksena on, että ohjaaja asuu Pohjois-Hämeen kennelpiirin alueella. SM-kisoissa koiralla on oltava ilmoittautumisaikana tulos siitä luokasta, missä se kisaa SM-kisoissa. Lisäksi MES-luokkaan on esikarsinta tulosten perusteella.

Tamskin piirinmestaruusjoukkueisiin on hakuaika 18.-24.4. Valinnat pyritään tekemään 30.4. mennessä.

SM-joukkueen tarkasta hakuajasta tiedotetaan myöhemmin, mutta se tullee olemaan kesäkuun lopussa – heinäkuun alussa riippuen SM-kisojen ilmoittautumisajasta.

Rally-tokotiimi tekee valinnat joukkueisiin. Valinnoissa katsotaan koirakon edeltävää kisamenestystä ja -kokemusta sekä viimeaikaisia kisatuloksia.

Tamsk maksaa SM-joukkueen osallistumismaksut kokonaisuudessaan. Piirinmestaruusjoukkueista ykkös- ja kakkosjoukkueen maksut maksetaan myös kokonaisuudessaan. Mahdollisen kolmosjoukkueen maksuista Tamsk maksaa joukkuemaksun (20 e) ja joukkuelaiset maksavat itse koirakkomaksun (25 e/koirakko). Mikäli kolmosjoukkue sijoittuu kolmen parhaan joukkoon, maksetaan koirakkomaksut takautuvasti joukkuelaisille.

Huomaattehan, että mistä tahansa syystä OT-treenioikeuden Tamskille omaava henkilö (tiimiläinen, kouluttaja, ostettu OT-oikeus jne.) on edustusvelvollinen. Käytännössä siis muun seuran joukkueessa voi kisata vain, jos on hakenut, eikä tule valituksi Tamskin joukkueeseen.

Toivomme joukkueisiin runsaasti hakemuksia! Molemmat tapahtumat ovat arvokisaluonteestaan huolimatta todella kivoja ja niistä saa itselleen hienoja kokemuksia. Toivottavasti erityisesti nyt alemmissa luokissa kisaavat ohjaajat harkitsisivat säästävänsä viimeisen ALO- tai AVO-kisansa ja hakevan joukkueisiin!