"

Rally-tokon ALO-treenipäivä

Rally-tokon ALO-treenipäivä lauantaina 8.6. klo 10-14.

Koulutuspäivä on kolmiosainen:

  1. Aloitetaan luennolla hallin sosiaalitilassa. Luennolla käydään läpi rally-tokon perusteita sekä alokasluokan kyltit ja suoritusohjeet.
  2. Luennon jälkeen tekniikkatreeni 15 min per koirakko ohjaajan toiveiden mukaan.
  3. Alokasluokan radan rakennus ja rataantutustuminen kisanomaisesti. Kullakin koirakolla 15 min suoritusaikaa radalla. Radan saa tehdä pätkissä tai suorittaa ensin kokonaisuutena, jonka jälkeen voi keskittyä haluamiinsa kohtiin.

Kouluttajana Mervi Leppäkorpi

Koulutukseen otetaan ensisijaisesti koirakoita, joilla on jo perusteet hallussa esim. tokotaustaa tai muulla tavalla opeteltuna vähintään seuraaminen, istu ja maahan. Koulutus soveltuu myös kisaamaan valmistavana treeninä. Koulutuksessa ei alkeiskurssin tapaan keskitytä harrastamisen perusteisiin (sosiaalinen-, nami- ja lelupalkkaus, tauotus, rauhoittuminen) joten koulutus ei sovellu aloitteleville koirakoille.

Koirilla tulee olla voimassaolevat rokotukset.

Koulutuksen hinta 30 € (jäsenet) / 40 € (ei-jäsenet).

Ilmoittautuminen 10.5. alkaen: leppakorpi.mervi(a)gmail.com
Kerro ilmoittautuessasi koiran nimi, miltä pohjalta tulette koulutukseen ja mitä haluaisitte treenata tekniikkaosuudessa.

Mikäli koulutus toteutuu, otetaan kuunteluoppilaita hintaan 5€ (jäsenet) / 10€ (ei-jäsenet). Kuunteluoppilaana saa osallistua luennolle ja pääsee seuraamaan koirakoiden treeniä.

Artikkelin kirjoittaja