Ravitsemusluentoja joulukuussa

Kotimaisia Avainlippu-merkittyjä Probalans ja Biotiini Forte -tuotteita valmistava hämeenlinnalainen lääketehdas Vitabalans Oy on TamSKin yhteistyökumppani. Nyt seuran jäsenillä on mahdollisuus osallistua ilmaisille koiran ravitsemusta, vitamiinien ja kivennäisaineiden tarpeita sekä lisäravinteiden käyttöä (mm. nivelten hyvinvointi, erityistarpeet esim. hyvin aktiivisilla tai vanhoilla koirilla) koskevalle luennoille, joita järjestetään lähiviikoilla seuraavasti:

  • Torstaina 10.12. klo 17.30-19 (ilmoittautumiset ke 9.12. mennessä)
  • Tiistaina 15.12. klo 17.30-19 (ilmoittautumiset ma 14.12. mennessä)

Luennot järjestetään Google Meetin välityksellä verkossa vallitsevan koronatilanteen takia, joten osallistuminen onnistuu turvallisesti vaikka kotisohvalta käsin. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan tuotepalkinto.

Ilmoittautuminen luennoille sähköpostitse, maiju.ojamies (a) gmail.com – mainitse ilmoittautuessasi, kummalle luennolle osallistut. Saat sähköpostiisi ennen luennon alkua kutsulinkin jonka kautta osallistuminen tapahtuu. Voit laittaa kysymyksiä sinua kiinnostavista aiheista luentoon liittyen joko tähän viestiketjuun tai ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostitse. Luennon aikana tai heti sen jälkeen gmail-tililleen kirjautuneilla kuuntelijoilla on mahdollisuus esittä kysymyksiä viesti-toinnon kautta. Tallennusmahdollisuutta ei valitettavasti ole, joten luennoille osallistuminen onnistuu vain ”livenä” eivätkä ne ole jälkikäteen kuunneltavissa. Tervetuloa mukaan!