KT: kisakehätreeni PERUTTU

Tervetuloa koiratanssivalkun järjestämään kisakehätreeniin la 20.2.2021 alkaen klo 16.00!

Tapahtuma peruttu.

Koulutus järjestetään yhdellä isolla sisäkentällä (1 ja 2), jonne kootaan kisakehä ja odotusalue. Treenin aikana pidetään kaksi yhteistä 10 min kehääntutustumista. Treenin lopuksi puramme yhdessä loppupään osallistujien kanssa kisakehän.

Koulutus on suunnattu erityisesti koiratanssijoille, eli osallistujilla on mahdollisuus saada oma/omat musiikkinsa soimaan. Treeni on myös muiden lajien harrastajille hyvä tilaisuus totuttaa koiraa kilpailutilanteeseen tai treenata häiriöitä hyvässä, rennossa ympäristössä.

Treenin päättymisaika riippuu osallistujien määrästä. Yksi treenivuoro on 10 min ja voit halutessasi ostaa useita treenivuoroja, kuitenkin niin että yhteensä on tarjolla max 10 treenivuoroa. Voit itse valita mitä kehässä haluat tehdä, myös jonkinlaista liikkurointia voi olla mahdollista saada.

Treenivuoron kuluessa saat suorittaa ohjelmasi/leikittää/palkata koiraa/tehdä liikkeitä/treenata musiikin tahtiin ja saat halutessasi palautetta koiratanssin valkkulaiselta Laura Toivoselta.

Liikkeiden suorittamista/ohjelmaa/musiikkia voi tehdä pätkissä tai voit palkata välillä, ilmoitat nämä vain ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli toivot jotain tiettyjä häiriöitä, kerro niistäkin etukäteen.

Yhden 10 minuutin vuoron hinta sisältäen kehääntutustumisen on 10 € TamSKin jäsenille ja 15 e muille.

Ilmoittautumiset jäsenille 20.1. alkaen os. laura.toivonen@tamsk.com, muistathan ilmoittaa jäsennumerosi! Ilmoittautuminen muille kuin tamskilaisille alkaa 30.1.