Koiratanssin HTM (Heelwork to music)-starttikurssi tokoilijoille ja rally-tokoilijoille

Koiratanssivalkun Senni Vesterisen kahden kerran (4h) HTM-starttikurssi tokoilijoille ja rally-tokoilijoille!

Koulutuskerrat:
su 21.11. klo 18-20 (luento 18-19)
su 5.12. klo 18-20
Ensimmäisellä kerralla pidetään tunnin infoluento lajista ja treenataan toinen tunti koirien kanssa. Toisella kerralla käytetään molemmat tunnit treenaamiseen. Kurssille tulijoilta toivotaan, että koiralla olisi ainakin jonkin verran osaamista ja kestoa seuraamisessa.

Mikään kisavalmis seuraamisen ei tarvitse kuitenkaan olla kurssille osallistumiseen. Koiratanssista ei tarvitse olla tietoa etukäteen. Kurssilla käydään läpi heelwork to music piirteitä lajina, ohjaajan ja koiran lajissa tarvitsemia taitoja, musiikin valintaa, rekvisiitan käyttöä, koreografian suunnittelua ja koiratanssikilpailuun osallistumista.

Senni Vesterinen kilpaillut lajissa bordercollie Sansan kanssa ja tämän vuoden saavutuksina on valioituminen lajista, SM-pronssi ja paikka edustusjoukkueessa PM-kilpailuissa.

Kurssille otetaan 4 koirakkoa. Ilmoittautuminen 30.10. alkaen senni.s.vesterinen@gmail.com. Ilmoittautua voi myös pelkälle infoluennolle 21.11 klo 18-19. (maksimissaan 15 kuuntelijaa).
Koko kurssin hinta on 44 euroa ja pelkälle luennolle pääsee 10 euron hintaan. Muista kertoa ilmoittautuessasi, haluatko paikan koko kurssille, vai pelkälle luennolle!