"

Koiratanssikoulutus: Ohjaajan liikkuminen

Lauantaina 29.2.klo 9.30 alkaen liikuntatreenit koiratanssin ohjaajille (TamSK ry:n jäsenille), ja otamme koiriakin välillä mukaan. Tavoitteena liikkua ja tanssia porukalla 1-1,5 tuntia, jonka jälkeen on muutamaan yksäriin mahdollisuus.

Tarkoituksena on liikkua erilaisten musiikkien tahtiin ja rytmiin sekä harjoitella ryhtiä ja joitain helppoja tanssiaskelikkoja. Mikäli haluat harjoitella jotain tiettyä musiikkia, ota yhteys kouluttajaan ja toimita myös musiikki etukäteen. Ota mukaan hyvät kengät, sopivat vaatteet (kerrospukeutuminen hyvä idea, jos tulee kuuma), pyyhe hien ja juomaa janon poistamiseen.

Ota koirallesi mukaan sisälle mukaan otettava häkki, kuppi ja vettä sekä koulutusnameja. Otamme koiria mukaan tanssimaan ”lennosta” silloin tällöin eli niiden hakeminen autosta mukaan harjoitukseen ei ole optio.

Kenttä 1 on tällä hetkellä varattuna meille klo 12:een asti. Yhteistreenin jälkeen on varattavissa 10-15 minuutin yksityisaikoja, jos joku vaikkapa haluaa vinkkejä ja harjoitusta omaan musiikkiin ja ohjelmaansa.

Ilmoittaudu treeneihin mailitse (mkellomaki (a) gmail.com) tiistaihin 25.2. klo 20:00 mennessä, ja kerro tuletko ilman vai koiran kanssa. Kerro myös jos sinulla on musiikkitoiveita (sekä lähetä musiikkisi) sekä jos haluat ”yksäriajan” ja mihin haluaisit vinkkejä. Paluupostissa saat maksutiedot, ryhmätreenin hinta 10€ ja yksärin 10€.

Reenit vetää koiratanssivalkkulainen Minna Kellomäki. Olen aloittanut koiratanssin harrastuksen vuonna 2002 ja takana muutama vuosikymmen tanssiharrastusta kansan- ja salonkitanssien, lattareiden sekä vakiotanssien parista.

Artikkelin kirjoittaja