Ohjeet omatoimitreenaajille

Vuorojen varaamisesta ja varauskalenterin käytöstä

Linkki varauskalenteriin

Omilla, kisaaja- tai kouluttajastatuksella käyttöön saaduilla varaustunnuksilla saa olla ilmaiseksi tehtynä yksi max. tunnin varaus TAI kaksi puolen tunnin tai sitä lyhyempää varausta kerrallaan. Varattavissa ovat kaikki kalenterissa vapaalta näyttävät vuorot. Treeniryhmien vakiovuorojen ja erillisiä tapahtumia varten tehtyjen varausten pitäisi olla tehtynä kalenteriin. Mikäli huomaat virheitä (esim. jonkun agilityryhmän varaus puuttuukin toistuvasti tms), ota yhteyttä asianosaiseen henkilöön tai agilitykoulutustiimiin.

Kun varauksen on käyttänyt, saa varata uuden vuoron, mitään viikko- tai kk-kohtaista rajoitusta ei ole. Valitsethan omia varauksia varten kalenterista varaus-vaihtoehdon (toinen vaihtoehto on vakiovuoro) ja laitathan varauksesi yhteyteen näkyviin puhelinnumerosi.

Kalenterista saa tarvittaessa varattua myös puolikkaan tunnin, mikäli tietää menevänsä treenaamaan jotain vähemmän aikaa vievää.

Poikkeuksena yo. varaussäännöstä on, että kisaviikonloppuna, jolloin kentät 1-2 ja/tai 4-5 ovat yhdistettynä isoksi kentäksi,  voi ison kentän varata ½ tunniksi. ´Tässä yhteydessä on otettava huomioon, että kenttä 3 ei välttämättä ole käytettävissä agilityharjoituksiin mahdollisten myyntikojujen ja sivuaitojen puuttumisen vuoksi, mutta tokoa tms. voi olla mahdollista harjoitella.

Mikäli varattua vuoroa ei pääsekään käyttämään, muistathan perua tekemäsi varauksen. Jos vuoroja jää paljon käyttämättä tai niitä toistuvasti perutaan aivan viime hetkellä, hallitus saattaa päättää varausoikeuksien rajoittamisesta.

Mikäli

  • olet kiinnostunut vakiovarauksesta (jokaviikkoinen vuoro toistuvaan aikaan)
  • haluat varata kerrallaan useampia vuoroja kuin yhden

on kyse vuokrauksesta ja se onnistuu erillisen hinnaston mukaisesti. Ota tällöin vuokrausasiassa yhteyttä: varaukset(a)halli.tamsk.com

Vuokrattujen vuorojen kohdalla on kalenterissa maininta “vuokraus”.

***

1.2.2014 alkaen treenipaikoissamme on käytössä vierailijamaksu:

Omatoimitreenaaja saa jatkossa viedä mukanaan treenaamaan omalla vuorollaan muitakin henkilöitä, joko seuran jäseniä tai ulkopuolisia, mutta näistä maksetaan vierailijamaksu:

TamSKin jäsenet: 5 e/hlö/alkava tunti

Ei jäsenet: 10 e/hlö/alkava tunti

Vierailijamaksua EI tarvitse maksaa, mikäli ”vierailija” on tamskilainen kouluttaja, tiimiläinen, toimihenkilö, omatoimitreenioikeuden omaava tai hänen perheenjäsenensä tai kuluvalla kaudella viikoittaisissa treeniryhmissä harjoitteleva, kausimaksun maksanut henkilö. Vierailijamaksu ei myöskään koske tilannetta, jossa henkilö on vuokrannut kentän.

Vierailijamaksun voi maksaa MobilePaylla, tilisiirrolla tai käteisellä  Koirahallin odottelualueella sijaitsevaan erilliseen lippaaseen. Mukaan on varattava tasaraha maksua varten. Omatoimitreenaaja on vastuussa kaikista halliin päästämistään henkilöistä ja heidän tekemisistään hallilla.

Ohjeet MobilePaylla ja tilisiirrolla maksamiseen

Ennen treenaamista tutustuthan hallin sääntöihin huolellisesti!

Hallituksen 4.2.2014 kokouksessaan tekemällä päätöksellä yhteisten sääntöjen noudattamatta jättämisestä tai muista toistuvista sääntörikkomuksista (esim. maksamatta jätetyt vierailija- tai muut maksut) voi seurata määräaikainen treenioikeuden menetys sekä porttikielto treenipaikoille. Sanktioista päättää aina seuran hallitus.