Hinnat ja vuokrausohjeet

TamSK-hallia vuokrataan treeni- ja kilpailukäyttöön yhdistyksille, seuroille, yrityksille ja yksityisille harrastajille. Ensisijaisesti on vuokrattavissa viikoittaisia vakiovuoroja kestoltaan vähintään 4 kuukautta. Hallia voi myös vuokrata lauantaina tai sunnuntaina pidettäviin koko päivän tapahtumiin.

Halliin mahtuu viisi harjoituskenttää, joista jokainen on kooltaan noin 19 x 27 m. Kolmella kentällä on alustana uusi Jutagrassin täytteetön keinonurmi (vuokrattava kenttä on yksi näistä) ja kahdella käytetty keinonurmi. Vuokrattavalla harjoituskentällä on varusteena täysi agilityestesarja sekä toko-hypyt. Kilpailukäytössä on kaksi täyttä agilityestesarjaa.  Huomioitavaa, että vuokrattaessa koko hallia agilitykisoja varten, on toinen kisakenttä uudella keinonurmelle ja toinen vanhalla. Hallin sisälämpötila talvikaudella on noin +10 astetta.

Hallin yhteydessä on myös sosiaalitila, josta löytyy 3 vessaa sekä keittiö ja kahvitila. Hallin pihalla on lisäksi kolme kivituhkapohjaista ulkokenttää, joita voi vuokrata. Yksi ulkokenttä on mitoiltaan noin 20 x 35 m, ja kentät on eroteltu toisistaan verkkoaidoilla.

HUOM! Tapahtumien suunnittelussa on otettava huomioon, että hallilla on noin 130 parkkipaikkaa olettaen, että on parkkiinohjaus. Mikäli osa ulkokentistä on käytössä parkkipaikkana tilaa on noin 200 autolle.

Tee varaus tai kysy lisäinfoa myynti@tamsk.com

Peruutustapauksissa perimme 50% vuokrahinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 14 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa ja 100% vuokrahinnasta, mikäli peruutus tapahtuu alle 7 vuorokautta ennen vuokrausajankohtaa.

Vakiovuorojen irtisanomisaika kesken vuokrauskauden on 2kk. Pidempien sopimuksien yhteydessä sovitaan irtisanomisaika erikseen. Vuoron lyhentäminen luetaan irtisanomiseksi lyhennetyn ajan osalta.

Pissa- ja kakkasakko on 25€, koskee kaikkia, myös pentuja! Katso lisäohjeet hallin ohjeistuksesta.

Vakiovuorojen maksut veloitetaan kuukausittain etukäteen. Kysy myös puolen tunnin vuoroja!

Sosiaalitilan vuokraan sisältyy lieden, uunin, tiskikoneen, kahvinkeittimen, vedenkeittimen, mikron, jääkaapin, astioiden ja suodatinpussien käytön.

Vuokraajan tulee siivota sosiaalitila käytön jälkeen.

Sosiaalitilaan ei saa tuoda koiria.

Treenikenttä

Hallille on mahdollista ostaa kuukausikortti, joka on voimassa kuukauden ostopäivästä eteenpäin. Kuukausikortti on henkilökohtainen ja sillä pääset treenaamaan hallin vapaille kentille klo. 7.00-23.3o välisenä aikana. Kuukausikortista löydät lisätietoa tästä: Kuukausikortti.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.