"

Hallille treenaamaan

Halliin on mahdollista päästä treenaamaan itsenäisesti seuraavilla tavoilla:

  • Vuokraamalla kentän kokonaan omaan käyttöön (ensisijaisesti kenttä nro 5)
  • Ostamalla henkilökohtaisen kuukausikortin
  • Hakemalla omatoimitreenoikeutta TamSK ry:tä edustavana aktiivisena kilpailijana

Kentän vuokraamiseen liittyvä hinnasto löytyy omalta sivultaan täältä. Vuokratessa kentän omaan käyttöön kentällä saa olla treenaamassa niin monta koirakkoa, kun kentän vuokrannut henkilö haluaa.

Omatoimitreenioikeudet ja kuukausikortti ovat sen sijaan henkilökohtaiset!

Ostamalla kuukauden voimassa olevan kuukausikortin pääset treenaamaan hallin kentille aina niiden ollessa vapaana. Et voi tehdä varauskalenteriin varauksia. Mikäli ruuhka-aikana kentälle, jolla treenaat, tulee jonoa, olet oikeutettu treenaamaan 15min jonka jälkeen vuoro siirtyy seuraavalle jonossa. Saat kuukausikortin ajaksi käyttöösi oman kulkukoodin, jolla pääset kulkemaan hallin ovista. Lisätietoja löydät täältä: Kuukausikortti

TamSK ry:tä edustavana aktiivisena kilpailijana voit anoa omatoimitreenioikeutta, joka on voimassa treenikauden kerrallaan (talvi- ja kesäkausi). Omatoimitreenioikeus maksaa kausittain tietyn summan sekä sisältää kausittain suoritettavan talkootuntimäärän. Talkoita voi suorittaa kaikissa TamSK ry:n järjestämissä kilpailu- ja koetapahtumissa. Omatoimitreenioikeuden jatkoa ei tarvitse anoa jokaiselle kaudelle uudelleen, vaan riittää kun suorittaa maksun ja talkoovelvoitteen jokaisella kaudella sovittujen sääntöjen mukaisesti. Omatoimitreenioikeuden voi halutessaan myös irtisanoa kauden vaihtuessa. Lisätietoja omatoimitreenioikeudesta aktiivisena seuraa edustavana kilpailijana sekä kulkuoikeuksien anomis-lomakkeen löydät suoraan tästä.

Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin: varaukset@halli.tamsk.com

Hallin käyttöön liittyvät säännöt löytyvät täältä ja jokaisen tulee tutustua niihin etukäteen! Treenikentät on tarkoitettu agilityn, tokon tai muiden koiraharrastuslajien treenaamista varten, ne eivät siis ole koirien leikkikenttiä.